LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Goedkope aanhangwagens bij PAK

Als u voor uw werk of vrijetijdsbesteding op zoek bent naar een aanhanger, dan wilt u daar een scherpe prijs voor betalen. Aan de andere kant wilt u natuurlijk ook dat de kwaliteit gewaarborgd is. Dat een open of gesloten trailer niet heel veel hoeft te kosten bewijst PAK Aanhangwagens. En doordat wij goedkope aanhangers van vooraanstaande merken in ons assortiment hebben, bezuinigt u bij ons nooit op kwaliteit. U bent zowel voor een huur- als kooptrailer bij ons welkom.

Bekend merk aanhangwagen goedkoop

PAK heeft meer dan 50 jaar ervaring als aanhangwagenspecialist van Zeeland. In die periode hebben wij ons tegenover fabrikanten en producenten bewezen als een betrouwbare partner en professioneel verkooppunt. Dankzij die uitstekende staat van dienst vertegenwoordigen wij een groot aantal merken. U vindt bij ons dan ook een ruim aanbod met trailers van onder meer Anssems, Careliner, Easyline, Hapert, Henra, Hulco, Humbaur, Ifor Williams, Loady, Montana, Pega, Proline en Saris. Deze fabrikanten rekenen uiteenlopende prijzen, maar door ons uitgebreide assortiment is het vinden van een goedkope aanhanger geen enkel probleem. Overigens is de prijs mede afhankelijk van het type trailer dat u wilt kopen.

Goedkope aanhangwagen open en gesloten

Het opvallendste aspect waarin een open aanhangwagen en een gesloten aanhangwagen van elkaar verschillen is of er sprake is van een open of gesloten bak. Over het algemeen zijn trailers met een reguliere open bak het voordeligst. Deze worden gebruikt voor het afvoeren van tuin-, sloop-, bouw- en houtafval, maar u kunt er tevens aarde, zand, grind, stenen en tegels mee transporteren. In het assortiment open trailers bevinden zich echter ook goedkope aanhangers voor meer specifiek vervoer. Beschikbare modellen zijn bijvoorbeeld kippers, plateauaanhangwagens en boot-, auto-, motor-, fiets- en machinetransporters. De keuze aan gesloten aanhangers is nog ruimer. Veel verkocht worden koel- en vrieswagens, bloemenaanhangers, schaft- en sanitairwagens, vee- en paardentrailers en aanhangwagens voor beurs-, verkoop-, presentatie- en promotiedoeleinden.

Aanhanger goedkoop met uiteenlopend totaalgewicht

Afgezien van een wisselend bakontwerp kan ook onderscheid worden gemaakt op andere punten. Zo zijn er aanhangwagens goedkoop in gewichtscategorieën variërend van 750 kg tot 3500 kg. Het totaalgewicht is afhankelijk van het design, de afmetingen en de beschikbare laadcapaciteit. Een trailer met een lichter eigen gewicht biedt daardoor meer transportvolume. Toenemende lengte-, hoogte- en breedtematen alsmede een hogere gewichtsklasse hebben daarbij ook invloed op het aantal assen. Daardoor is een goedkope aanhangwagen van 750 kg doorgaans voorzien van een enkele as en hebben trailers van 3500 kg in sommige gevallen drie assen. Het totaalgewicht is verder de reden waarom er ongeremde en geremde aanhangers worden verkocht.

Aanbieding of tweedehands aanhangwagen

Goedkoop een trailer van hoge kwaliteit aanschaffen wordt nog eenvoudiger wanneer u kiest voor een occasion of aanbieding. PAK heeft gebruikte aanhangers voor allerlei doeleinden en in allerlei gewichtsklassen direct uit voorraad leverbaar. Het occasionassortiment wordt bovendien bijna wekelijks aangepast. Een andere mogelijkheid om een voordelige aanhangwagen te kopen is door onze aanhanger aanbiedingen in de gaten te houden. Hierin vindt u trailers van een recent bouwjaar voor een zeer schappelijke prijs. Daarbij betreft het onder meer ook demo-exemplaren. Deze hebben in onze showroom gestaan en worden om die reden afgeprijsd aangeboden.

Speciaalbouw en goedkope aanhanger onderdelen

Wanneer u speciale wensen heeft, dan kunnen wij daar vaak aan voldoen. Op onze speciaalbouw-afdeling werken monteurs die uw trailer kunnen aanpassen voor uw werkzaamheden. Indien nodig kan een uniek ontwerp worden gemaakt. Als basis wordt dan een tweedehands of nieuwe aanhangwagen gebruikt. Mogelijkheden bij dit maatwerk zijn bijvoorbeeld het ombouwen van een gesloten aanhanger tot een mobiele opslagruimte of werkplaats, het aanbrengen van rolluiken, een zijklep of een zijdeur en het installeren van een tank, hijskraan, compressor of generator op een open trailer. Verder hebben veel merken accessoires voor hun aanhangwagens uit voorraad leverbaar. Hiertoe behoren koppelings- en disselsloten, oprijplaten, cargo- en ophangsystemen voor karren en vlees, camera’s voor paardentransport, afdekzeilen, ladingnetten en huifoverkappingen, voor- en loofrekken, vloer- en sjorogen en reservewielen.

Goedkope aanhangwagens leasen, huren en kopen

Een scherp geprijsde aanhanger kopen kan bij PAK niet alleen in de showroom. Behalve voor het krijgen van een beeld van ons assortiment kunt u besluiten verder gebruik te maken van de website en online te bestellen. Op de productpagina van de gewenst aanhangwagen kiest u de eventuele extra’s die u nodig heeft. Uw aankoop is daarna in een paar muisklikken voltooid. Het thuisbezorgen van uw trailer doen wij gratis. Voor de afbetaling bieden wij diverse opties aan, met mogelijkheden voor leaseperiodes van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Indien u slechts voor een korte periode verlengd transport nodig hebt, kunt u bij ons een aanhanger goedkoop huren. Ons verhuuraanbod is bijzonder uitgebreid en voorziet daarmee in uiteenlopende behoeften. Wilt u meer weten over onze goedkope trailers, verhuurexemplaren en maatwerkmogelijkheden? PAK Aanhangwagens is telefonisch en via e-mail, social media en het online contactformulier bereikbaar.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. Deze pagina vindt u hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.