Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Actiemodellen plateauwagen

Actiemodellen Plateauwagen

De goedkope plateau aanhangwagens van PAK Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in enkelas en in tandemas uitvoering. Naast de zeer complete standaard uitvoeringen kunt u de wagen uitbreiden met diverse opties. Een standaard vloerhoogte van een plateau aanhangwagen is 72 centimeter, maar wij kunnen ook een verlaagd chassis leveren van bijvoorbeeld 63 en 56 centimeter. Wij kijken graag samen met u naar uw wensen en behoeftes om te bepalen welke opties u nodig heeft voor uw werkzaamheden.

Plateauwagen opties

De plateauwagen is te herkennen aan de wielen die zich onder de laadvloer bevinden. Dit in tegenstelling tot een bakwagen waarbij de wielen naast de laadvloer zitten. Het voordeel van een plateau aanhanger ten opzichte van een bakwagen is daarom ook het grote laadoppervlak. De plateau aanhanger is daarom gemakkelijk te laden met een heftruck, mede door de zijwanden die neerklapbaar zijn. De plateau aanhanger is uitermate geschikt voor het vervoeren van zware en grote goederen en daarom wordt de wagen veel gebruikt door bouwbedrijven en hoveniers.

Actiemodel plateauwagen kopen

Een goedkope plateau aanhanger moet niet alleen praktisch zijn, maar vooral ook sterk. Bij het kopen van een plateauwagen is het dus erg belangrijk dat u kiest voor kwaliteit. De actiemodellen plateau aanhangwagens van PAK Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en gewichtsklassen. Met lengtes van meer dan 6 meter tot aan het maximale gewicht van 3500 kilogram is er voor elke klus wel een plateauwagen verkrijgbaar. Een goedkope plateau aanhangwagen kopen bij PAK Aanhangwagens geeft u de zekerheid van een kwalitatieve betrouwbare plateau aanhangwagen. Een ruime keus en direct uit voorraad leverbaar.

Zit uw gewenste goedkope plateauwagen niet tussen de actiemodellen, bekijk dan gerust ons reguliere aanbod. Daarnaast krijgen wij regelmatig occasions binnen. Ons reguliere aanbod treft u op onze occasions pagina.

Onderhoud plateauwagen

Heeft u een plateau aanhangwagen die u regelmatig gebruikt? Dan raden wij aan om de wagen jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoud- en montage werken. Gedurende de tijd dat wij uw plateau aanhanger onderhouden is het mogelijk om een vervangende aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.