LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Actiemodellen plateauwagen

Plateauwagen aanbiedingen, nu veel plateauwagens extra scherp geprijsd!

Bent u op zoek naar een nieuwe plateau aanhangwagen, tegen de scherpste prijs? Onze plateauwagen aanbiedingen kunt u dan niet missen! Onderstaande aanhangers zijn van premium kwaliteit, van topmerken uit de Benelux, nu extra scherp geprijsd.

Actiemodellen Plateauwagen

De goedkope plateau aanhangwagens van PAK Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in enkelas en in tandemas uitvoering. Naast de zeer complete standaard uitvoeringen kunt u de wagen uitbreiden met diverse opties. Een standaard vloerhoogte van een plateau aanhangwagen is 72 centimeter, maar wij kunnen ook een verlaagd chassis leveren van bijvoorbeeld 63 en 56 centimeter. Wij kijken graag samen met u naar uw wensen en behoeftes om te bepalen welke opties u nodig heeft voor uw werkzaamheden.

Plateauwagen opties

De plateauwagen is te herkennen aan de wielen die zich onder de laadvloer bevinden. Dit in tegenstelling tot een bakwagen waarbij de wielen naast de laadvloer zitten. Het voordeel van een plateau aanhanger ten opzichte van een bakwagen is daarom ook het grote laadoppervlak. De plateau aanhanger is daarom gemakkelijk te laden met een heftruck, mede door de zijwanden die neerklapbaar zijn. De plateau aanhanger is uitermate geschikt voor het vervoeren van zware en grote goederen en daarom wordt de wagen veel gebruikt door bouwbedrijven en hoveniers.

Actiemodel plateauwagen kopen

Een goedkope plateau aanhanger moet niet alleen praktisch zijn, maar vooral ook sterk. Bij het kopen van een plateauwagen is het dus erg belangrijk dat u kiest voor kwaliteit. De actiemodellen plateau aanhangwagens van PAK Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en gewichtsklassen. Met lengtes van meer dan 6 meter tot aan het maximale gewicht van 3500 kilogram is er voor elke klus wel een plateauwagen verkrijgbaar. Een goedkope plateau aanhangwagen kopen bij PAK Aanhangwagens geeft u de zekerheid van een kwalitatieve betrouwbare plateau aanhangwagen. Een ruime keus en direct uit voorraad leverbaar.

Zit uw gewenste goedkope plateauwagen niet tussen de actiemodellen, bekijk dan gerust ons reguliere aanbod. Daarnaast krijgen wij regelmatig occasions binnen. Ons reguliere aanbod treft u op onze occasions pagina.

Onderhoud plateauwagen

Heeft u een plateau aanhangwagen die u regelmatig gebruikt? Dan raden wij aan om de wagen jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoud- en montage werken. Gedurende de tijd dat wij uw plateau aanhanger onderhouden is het mogelijk om een vervangende aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina op: https://www.pak-aanhangwagens.be/informatie/informatie-over-rijbewijzen/

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.