LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Voor het kopen, huren of leasen van een nieuwe aanhangwagen bent u bij PAK Aanhangwagens aan het juiste adres

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagenspecialist voor Zeeland en helpt bedrijven en particulieren al ruim een halve eeuw aan nieuwe en gebruikte aanhangwagens. In onze showroom staat een breed assortiment voor u klaar, dat uiteenloopt van open wagens tot paardentrailers. Wilt u een aanhanger nieuw kopen? Dan hebt u bij ons de keuze uit een groot aantal eersteklas merken, die direct uit voorraad leverbaar zijn. Wij staan tevens bekend om onze uitstekende service, vakbekwame Bovag-monteurs en verregaande mogelijkheden voor speciaalbouw.

Uitsluitend vooraanstaande merken aanhangwagens

Wanneer u overweegt om een aanhang wagen nieuw te kopen, zijn er meerdere merken om uit te kiezen. Het selecteren van het juiste exemplaar kan dus moeilijk zijn en daarom komen wij u graag tegemoet. Dit doen wij in de eerste plaats door in te zetten op kwaliteit. In ons aanbod aanhangwagens vindt u dan ook alleen maar gerenommeerde merken, afkomstig uit binnen- en buitenland. Op zoek naar een nieuwe aanhangwagen of paardentrailer heeft u de keuze uit aanhangwagens van topmerken als Ifor-Williams, Humbaur, Proline, Saris, Anssems, Henra, Easyline, Montana, Careliner en Hulco. Deze merken produceren met enkele en dubbele assen uitgeruste aanhangers, die robuust en betrouwbaar zijn. Maar behalve op hoogwaardige kwaliteit leggen wij ons ook toe op functionele veelzijdigheid.

Alle soorten gesloten aanhangwagens nieuw

Dat er qua modellen en ontwerpen eveneens veel mogelijk is op het gebied van aanhangwagens blijkt uit ons afwisselende assortiment. Hierin vindt u allerlei types nieuwe aanhangers, waaronder zowel gesloten als open varianten. Met name als u een gesloten aanhanger wilt kopen, heeft u een bijna eindeloos keuzeaanbod. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere een koel-, vries- of bloemenaanhanger, een sanitair- of schaftwagen, een presentatie-, promotie-, verkoop-, beurs- of podiumwagen, een fietsaanhangwagen, een rijlesaanhanger of een vee- of paardentrailer. Uiteraard laat u uw voorkeur bepalen door de aard van de werkzaamheden die u met uw aanhanger wilt uitvoeren of hetgeen u ermee wilt transporteren. Dankzij onze uitgebreide voorraad kunt bij de aanschaf van een of meer gesloten nieuwe aanhangwagens echter veel kanten op.

Nieuwe open aanhanger kopen

Ook als u behoefte heeft aan een open aanhangwagen nieuw bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende exemplaren op voorraad, zodat u zich bij ons ter plekke kunt oriënteren op de mogelijkheden. Om een indruk te krijgen, geven wij hier alvast een beknopt overzicht van wat ons assortiment aan open aanhangwagens biedt. In deze categorie vindt u op ons terrein bijvoorbeeld plateauaanhangers, auto- en machinetransporters, motor- en boottrailers en kippers. Indien u een fietsaanhangwagen wilt kopen, is er keuze uit zowel open als gesloten uitvoeringen. Speciale vermelding verdient in dit kader de huifwagen. Met een aanhang wagen nieuw van dit type schaft u een model aan dat u zowel open als gesloten kunt inzetten en dat daarmee voor diverse ladingen is te gebruiken.

Nieuwe aanhang wagen op maat

Wij kunnen ons voorstellen dat u speciale wensen voor een aanhanger heeft waaraan ons reguliere assortiment niet direct kan voldoen. In dat geval is het mogelijk om een of meer aanhangwagens nieuw voor u op maat te maken. Hiertoe beschikken wij over een speciaalbouw-afdeling, waar wij elk denkbaar aanhangermodel kunnen ontwerpen. Het spreekt voor zich dat wij ons moeten houden aan de regels die opgesteld zijn omtrent aanhangwagens, maar binnen deze kaders is nog steeds veel mogelijk. Heeft u een mobiele werkplaats in de vorm van een gesloten bakwagen nodig of een open aanhanger voor steigervervoer? Wij helpen u snel aan een nieuw gebouwde aanhangwagen met het juiste design.

Aanhangwagen nieuw: verkoop, verhuur en lease

PAK Aanhangwagens is niet alleen een professionele dealer in nieuwe aanhangers. Wij hebben ook een verhuurafdeling, waar u terechtkunt wanneer u tijdelijk een aanhangwagen of paardentrailer nodig heeft. In navolging van ons verkoopaanbod laat ook het verhuurassortiment een grote diversiteit zien. In onze verhuur vindt u onder meer motortrailers, plateauwagens, huifaanhangwagens, machine- en autotransporters, schamelwagens, paardentrailers, kippers en koelaanhangers. Mocht u een huuraanhangwagen voor een langere periode willen gebruiken, dan is het wellicht aantrekkelijk om deze te leasen. Net als bij het huren zijn de kosten beperkt. U kunt kiezen voor een leaseperiode tussen 12 en 72 maanden. Wilt u een nieuwe aanhanger kopen, huren, leasen of een speciaal ontwerp laten maken? U kunt ons e-mailen, bellen of het online contactformulier invullen.