LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Paardentrailers

Paardentrailer kopen

Het vervoeren van paarden, pony’s maar ook andere soorten vee doet u gemakkelijk met een paardentrailer. Een paardentrailer is een gesloten aanhangwagen die van alle gemakken voorzien is, waardoor de reis met uw paarden comfortabel verloopt.

Paardentrailer

Het vervoeren van paarden, pony’s maar ook andere soorten vee doet u gemakkelijk met een paardentrailer. Een paardentrailer is een gesloten aanhangwagen die van alle gemakken voorzien is, waardoor de reis met uw paarden comfortabel verloopt. Doordat u veel tijd en geld besteed aan uw paard(en) is een geschikte trailer een must. Bent u daarnaast ook nog actief in de paardensport, dan ontkomt u er niet aan om een trailer voor uw paard aan te schaffen voor het transport van uw paard(en).

Opbouw en soorten

Een Paardentrailer is in diverse modellen en formaten verkrijgbaar. Voor de opbouw heeft u de keus uit hout, aluminium en polyester. Het voordeel van een aluminium of polyester uitvoering is dat de trailer relatief onderhoudsvrij is. Alle nieuwe paardentrailers zijn voorzien van een neergaande achterklep en een zijdeur. Een extra optie is een zadelkamer, waarbij u geen extra ruimte kwijt raakt. Tot slot kunt u er ook voor kiezen om de zijdeur te vervangen voor een neergaande klep, voor nog meer gebruiksgemak.

Paardentrailer kopen bij PAK Aanhangwagens

Een paardentrailer kopen doet u bij PAK Aanhangwagens. Onze liefde voor de paardensport, onze jarenlange ervaring en ons ruime aanbod nieuwe paardentrailers zorgt ervoor dat u bij ons aan het juiste adres bent voor het kopen van een paardentrailer. Een bezoek aan onze showroom is de moeite waard, u treft een ruim assortiment, waarbij u ter plekke diverse paardentrailers kunt vergelijken. Wij staan voor kwaliteit, dus bij ons koopt u alleen gerenommeerde paardentrailermerken van top kwaliteit. PAK Aanhangwagens heeft de volgende type trailers in het assortiment:

Liever een gebruikte paardentrailer kopen? Ook dat kan bij PAK Aanhangwagens. Wij hebben altijd tweedehands trailers op voorraad.

Onderhoud

Door het regelmatige gebruik is het belangrijk dat uw trailer wordt onderhouden. PAK Aanhangwagens kan dit onderhoud voor u uitvoeren. Wij adviseren om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw trailer. Dit zorgt ervoor dat uw trailer langer mee gaat en dat u en uw paard(en) niet in onveilige situaties terecht komt. Gedurende de tijd dat wij uw wagen in onderhoud hebben is het mogelijk om een vervangende trailer mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. Deze pagina vindt u hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.