Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

3/4 paards trailer

3 paards- en 4 paards trailer

Is een 1,5 paards trailer of 2 paards trailer niet groot genoeg voor uw bezig heden? Dan is wellicht een 3 paards trailer of 4 paards trailer de oplossing. Een 3 of 4 paards trailer biedt ruimte aan drie of vier volwassen paarden.

Opbouw en soorten trailers

3 paards- en 4 paards trailers zijn in diverse modellen en formaten verkrijgbaar. Voor de opbouw heeft u de keuze uit hout, aluminium of polyester. Het voordeel van een aluminium of polyester uitvoering is dat de trailer relatief onderhoudsvrij is. Alle 3 paards- en 4 paards trailers zijn standaard voorzien van een neergaande achterklep en een zijdeur. Een extra optie op een 3 paards- en 4 paards trailers  is een zadelkamer waardoor u geen extra ruimte kwijt bent in uw paardentrailer. Tot slot kunt u er ook voor kiezen om de zijdeur te vervangen voor een neergaande klep voor nog meer gebruiksgemak.

3 paards- en 4 paards trailer kopen bij PAK Aanhangwagens

Een  3 paards- en 4 paards trailer kopen doet u bij PAK Aanhangwagens. Door onze liefde voor de paardensport, onze jarenlange ervaring en door ons ruime aanbod paardentrailers bent u bij ons aan het juiste adres voor het kopen van een 3 paards of 4 paards trailers. Een bezoek aan onze showroom is de moeite waard, u treft een ruim assortiment waardoor u ter plekke diverse paardentrailers kunt vergelijken.  Wij staan voor kwaliteit en bij ons koopt u alleen trailers van topmerken.

Onderhoud

Door het regelmatige gebruik is het belangrijk dat uw paardentrailer wordt onderhouden. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij adviseren om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw trailer. Dit zorgt ervoor dat uw trailer langer mee gaat en dat u en uw paard(en) niet in onveilige situaties terecht komt. Gedurende de tijd dat wij uw wagen in onderhoud hebben is het mogelijk om een vervangende paardentrailer mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.