Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Machinetransporters

Machinetransporter verhuur bij PAK Aanhangwagens

Het vervoer van machines op wielen en rupsbanden doet u met een machinetransporter, ook wel dieplader genoemd. Hierbij kan gedacht worden aan het vervoer van een hoogwerker, minikraan, zitmaaier of graafmachine. Uw machine transport zal door het gebruik van een dieplader probleemloos worden uitgevoerd. Voor het rijden met een transporter heeft u een B + E rijbewijs nodig.

Aanbod machinetransporters

PAK Aanhangwagens heeft één type machine transporter in het verhuur assortiment. Deze transporter is zeer breed in te zetten en zal voor bijna elk machine transport een oplossing zijn. Indien deze multitransporter toch niet aansluit bij uw wensen dan kijken wij graag met u mee naar een passende oplossing. Heeft u nog extra wensen zoals het gebruik van onze spanbanden dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Hoe kan ik een machinetransporter huren ?

Indien u een machine transporter wilt huren bij PAK Aanhangwagens dan is het verstandig om deze voortijdig te reserveren via ons contactformulier, telefonisch of via de email. Dit om zeker te zijn dat de transporter niet is uitgeleend. Voor het huren van een machinetransporter ontvangt u een huurovereenkomst en vragen wij vooraf een borgsom. Zodra de transporter in de juiste staat is terug gebracht wordt de afgedragen borg weer terug betaald.

U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een multitransporter huren. Gaat het om een korte verhuur periode of over een lange verhuur periode, het is beide mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Twijfelt u tussen het huren of aanschaffen van een multitransporter? Bekijk dan ons reguliere aanbod machinetransporter of onze occasions.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.