LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Aanhangwagen kopen tweedehands

Behalve een uitgebreid assortiment voor de aanschaf van een nieuwe aanhanger, hebben wij ook een veelzijdige afdeling waar we gebruikte aanhangwagens te koop aanbieden. Deze occasiontrailers zijn afkomstig van bedrijven en particulieren en verkregen via inruil of door ze op te kopen. Daarnaast kunt u van sommige ontwerpen een 2e hands aanhanger kopen die door ons als showroommodel is gebruikt. De occasionafdeling van PAK Aanhangwagens wordt meerdere keren per maand aangevuld. En als u zelf een gebruikte aanhangwagen verkopen wilt, dan horen wij dat natuurlijk ook graag.

Aanhanger te koop tweedehands van hoge kwaliteit

Net als bij onze nieuwe aanhangwagens bestaat het aanbod gebruikte trailers voor het grootste deel uit bekende merken. Van de meeste daarvan zijn wij een officiële dealer, zoals Easyline, Anssems, Ifor Williams, Proline, Loady, Saris, Hulco, Careliner, Hapert en Henra. U vindt tussen onze occasions tevens 2e hands aanhangwagens te koop van andere fabrikanten. Hoewel dit minder populaire merken zijn en de prijzen vergeleken met de overige occasionwagens wat lager liggen, schaft u hiermee nog steeds een trailer van hoge kwaliteit aan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u met elk gebruikt aanhanger model jarenlang vooruit kunt. Wanneer we een tweedehands aanhangwagen kopen van een ondernemer of particulier, voeren we daarom voorafgaand een grondige controle uit. Zo koopt u altijd een hoogwaardige occasion, ongeacht het merk. Overgaan tot koop nieuwe aanhanger van een bekende fabrikant is dus niet nodig om kwaliteit te krijgen.

Veel mogelijk bij gebruikte aanhangwagen kopen

Onder de trailers die wij tweedehands uit voorraad leverbaar hebben, zijn exemplaren in allerlei soorten en maten en voor elk type transport. Vervoert u bijvoorbeeld beperkt houdbare producten, zoals vlees, zuivel of bloemen? Dan vindt u in ons grote aanbod ongetwijfeld een geschikte gesloten aanhangwagen met koeling. Gebruikte paarden- en veetrailers en huifwagens zijn eveneens in diverse maten aanwezig. En u kunt bij ons natuurlijk ook een tweedehands aanhanger kopen voor specifieke werkzaamheden, bijvoorbeeld een kipper gesloten of open. Naast paardenwagens, kippers en andere geremde trailers uit de hogere gewichtsklassen, omvat het assortiment eveneens ongeremde aanhangwagens van 750 kg. Een voordeel van dergelijke lichte aanhangers is dat de chauffeur van het trekvoertuig niet meer nodig heeft dan een B rijbewijs. Voor trailers die zwaarder zijn is altijd een BE-rijbewijs vereist.

Compleet uitgeruste gebruikte aanhanger

Te koop aangeboden modellen uit ons occasionaanbod kunnen vaak meteen worden ingezet. Als een bedrijf of particulier een nieuwe aanhangwagen koopt, worden er meestal namelijk diverse extra’s aan toegevoegd. Wanneer de eerste eigenaar de aanhangwagen tweedehands te koop aanbiedt, worden deze niet verwijderd. In tegenstelling tot de geheel nieuwe modellen, beschikken de occasions dus over allerlei accessoires. Dit kunnen systemen zijn om goederen mee vast te zetten en haken om vlees aan op te hangen, maar ook speciale oprijplaten, een gietvloer, contourverlichting, een extra zijdeur of ander hang- en sluitwerk. Deze extra’s zijn vanzelfsprekend niet aanwezig wanneer u een 2dehands aanhangwagen kopen wilt die als demomodel heeft gefungeerd. Deze voormalige showroomexemplaren hebben de standaardvoorzieningen waarmee ze uit de fabriek zijn gekomen, maar zijn daarentegen niet intensief gebruikt voor transporten.

Aanhangwagen kopen tweedehands met maatwerk

Dankzij de lagere aankoopprijs leent een tweedehands aanhanger zich uitstekend voor het laten maken van een speciaalbouwtrailer door onze monteurs. Zeker wanneer het een demo-exemplaar betreft. In dat geval kunt u de bak immers nog helemaal naar eigen inzicht laten aanpassen aan uw wensen. Wij voorzien open gebruikte aanhangwagens desgewenst bijvoorbeeld van een tankopbouw, uitschuifbare hijskraan, gasverdeelstation, glasbok of reclamedisplay. Dichte aanhangers kunnen we onder meer ombouwen tot verrijdbare opslag of mobiele werkplaats. Voordat u een occasion koopt om deze te laten aanpassen, is het verstandig om onze andere tweedehands trailers te bekijken. Het is namelijk altijd mogelijk dat in het aanbod een door een bedrijf ingeruilde tweedehands aanhanger te koop staat, die al grotendeels aan uw wensen voldoet. In dat geval komt het wellicht alleen aan op het verwijderen of toevoegen van een enkele feature en kunt u er direct mee aan de slag.

Uw gebruikte aanhanger te koop aanbieden

PAK Aanhangwagens neemt elke maand een aantal tweedehands aanhangwagens over van particulieren en ondernemers. Wij horen het dan ook graag als u een occasiontrailer heeft waar u niets meer mee doet. Een eerste vereiste is daarbij wel dat deze nog goed genoeg is om mee de weg op te gaan. Wilt u ons een of meer aanhangwagens te koop tweedehands aanbieden? Om een eerste schifting te maken, vragen wij u om ons foto’s mailen van het chassis, de binnen- en buitenzijde van de bak en de banden. Mocht onze interesse gewekt zijn, dan nemen we contact met u op voor een afspraak bij ons in Zeeland. Als u ons foto’s wilt mailen, dan vindt u onze contactgegevens op onze website. PAK is dus het juiste adres voor een gebruikte aanhanger kopen én verkopen.