Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Bakaanhangwagens tweedehands

Tweedehands bakwagens Een bakwagen is een veel gebruikte aanhanger, zowel partic... Lees meer

Tweedehands bakwagens Een bakwagen is een veel gebruikte aanhanger, zowel particulier als zakelijk. Deze veelzijdige aanhangwagen is namelijk relatief klein en eenvoudig te parkeren bij uw huis of bedrijf. Met de vele verschillende bakwagens kunt u alle kanten op. We hebben bakwa... Lees meer

Helaas, er zijn geen producten gevonden in deze categorie.

Bakaanhangwagens tweedehands

Tweedehands bakwagens

Een bakwagen is een veel gebruikte aanhanger, zowel particulier als zakelijk. Deze veelzijdige aanhangwagen is namelijk relatief klein en eenvoudig te parkeren bij uw huis of bedrijf. Met de vele verschillende bakwagens kunt u alle kanten op. We hebben bakwagens voor lichte werkzaamheden, maar ook voor het vervoer van zwaardere materialen kunt u hier iets vinden.

Naast het reguliere aanbod kunt u op onze website ook terecht voor een mooie tweedehands bakwagen. Voor het occassion aanbod zijn wij afhankelijk van wat wij aangeboden krijgen, daarom is het goed om onze website goed in de gaten te houden.

Naast tweedehands bakwagens modellen vindt u binnen de occassions ook demomodellen. Dit zijn aanhangers die in onze showroom hebben gestaan waardoor ze gebruikssporen bevatten. Zo scoort u eigenlijk een nieuwe bakwagen voor een mooie prijs!

Kwaliteit occassion bakaanhangwagen

De tweedehands aanhangers die wij binnen krijgen, kijken onze monteurs meestal eerst na voordat ze online gezet worden. Soms gaan deze echter direct online, waardoor u voor een mooi prijsje een tweedehands bakwagen kan vinden. Wilt u zeker weten veilig op de weg? Laat uw aankoop dan controleren in onze werkplaats, zo bent u zeker van een goede kwaliteit aanhanger. Daarnaast krijgt u er dan drie maanden garantie op.

Accessoires tweedehands aanhanger

Heeft u een mooie bakwagen tweedehands gezien in ons aanbod, maar mist u extra opties? Dan is het mogelijk om accessoires toe te voegen aan de aanhanger. Ga bijvoorbeeld voor een slot voor uw bakwagen, een nieuw neuswiel of extra verlichting. Dit is allemaal mogelijk, zodat uw tweedehands aanhanger voldoet aan uw wensen.

Wat voor occasions biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens hebben wij een ruim aanbod aan occasion aanhangwagens. Op onze site vindt u het huidige aanbod occasions en tweedehands aanhangwagens. Staat de aanhanger die u zoekt niet tussen de producten? Vul dan het formulier op de contactpagina in en laat uw wensen achter, wij nemen dan contact met u op als de gewenste occasion aanhanger wel in ons assortiment zit.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een occasion?

De aanhangwagens in het occasion aanbod bevatten, net als ander tweedehands materiaal, gebruikssporen. Daarom raden wij aan om een tweedehands aanhangwagen bij een erkend dealer aan te schaffen. Occasions die u via ons koopt, gaan eerst altijd door de werkplaats, waar een erkend BOVAG monteur de aanhangwagen eerst nakijkt en eventuele ernstige tekortkomingen oplost.

Wat is een demomodel aanhangwagen?

Tussen onze occasions vindt u ook demomodellen. Dit zijn nieuwe aanhangwagens, die om verschillende redenen extra scherp weg mogen. Vaak gaat het om showroommodellen. Deze aanhangers zijn nieuw, maar hebben in onze showroom gestaan. Daarom kan hier en daar een voetafdruk of veeg op zitten. De aanhangwagens komen altijd nieuw op kenteken en u bent de eerste eigenaar.