Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Bruto laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Hoogte
Type gebruik

Paardentrailers huren

Paardentrailer huren Een paardentrailer aanschaffen is niet voor iedereen een no... Lees meer

Paardentrailer huren Een paardentrailer aanschaffen is niet voor iedereen een noodzaak. Komt het sporadisch voor dat u uw paard(en) moet vervoeren naar bijvoorbeeld de dierenarts? Dan is een paardentrailer huren een goede oplossing. Het huren van een trailer geeft u de mogelijkhe... Lees meer

{"item_name":"Proline Paardentrailer 315x170x238cm 2400kg","item_id":14424,"currency":"EUR","price":"65","item_brand":"Proline","item_category":"Paardentrailers huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Proline Paardentrailer 315x170x238cm 2400kg
Huren vanafv.a. 65,- per dagp/d
Paardentrailers huren

Paardentrailer huren

Een paardentrailer aanschaffen is niet voor iedereen een noodzaak. Komt het sporadisch voor dat u uw paard(en) moet vervoeren naar bijvoorbeeld de dierenarts? Dan is een paardentrailer huren een goede oplossing. Het huren van een trailer geeft u de mogelijkheid om voor een korte tijd gebruik te maken van een paardentrailer zodat u uw paarden op een comfortabele manier kunt vervoeren.

Het huren van een trailer geeft u de mogelijkheid om voor een korte tijd gebruik te maken van een paardentrailer zodat u uw paarden op een comfortabele manier kunt vervoeren.

Paardentrailer verhuur bij PAK Aanhangwagens

Een paardentrailer huren doet u bij PAK Aanhangwagens. U bent bij ons aan het juiste adres voor het huren van een 1,5 paards trailer maar u kunt bij ons ook een 2 paards trailer huren.  Het verschil tussen beide uitvoeringen is de ruimte die beschikbaar is voor uw paard(en). Indien u een 1,5 paards trailer huurt dan heeft u voldoende ruimte voor één paard en daarnaast nog extra spullen die u mee wilt vervoeren naar de locatie. Een 2 paards trailer huren doet u over het algemeen indien u met twee paarden op pad moet. Ook voor deze verhuur trailer geldt dat er naast uw paarden ook nog ruimte is voor extra goederen.

Wenst u een paardentrailer te huren bij PAK Aanhangwagens dan is het verstandig om deze voortijdig te reserveren via ons contactformulier, telefonisch of via de email. Dit om zeker te zijn dat de verhuur trailer niet is uitgeleend. Voor het huren van een paardentrailer ontvangt u een huurovereenkomst en vragen wij vooraf een borgsom. Zodra de trailer in de juiste staat is terug gebracht wordt de afgedragen borg weer terug betaald.

U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een paardentrailer huren. Gaat het om een korte verhuur periode of over een lange verhuur periode, het is beide mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Twijfelt u tussen het huren of aanschaffen van een paardentrailer? Bekijk dan ons reguliere aanbod paardentrailers of onze occasions.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

  • AWB Roosendaal voor paardentrailer verhuur in Noord-Brabant

Welke soorten aanhangwagens kan ik huren?

PAK Aanhangwagens biedt een ruim assortiment aan verhuur aanhangwagens. Je kunt de volgende aanhangers bij ons huren: de gewone bakwagen, autotransporters, gesloten aanhangwagens, huifaanhangwagens, kippers, koelwagens, machinetransporters, motortrailers, paardentrailers.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen huur?

Het is belangrijk dat de aanhangwagen die u huurt de gewenste lading kan dragen. Kijk bij de gewenste aanhangwagen dus altijd goed naar het laadvermogen. Verder moet de lading binnen de bak van de aanhanger passen. De afmetingen die wij op onze website tonen zijn binnenmaten van de bak.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een aanhanger te huren?

Wij hebben aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als een BE rijbewijs. Alle aanhangwagens met een totaalgewicht tot 750kg kunt u sowieso met een B rijbewijs trekken. Boven dit gewicht is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht boven de 2000kg? Dan kunt u er vrij zeker van zijn dat u een BE rijbewijs nodig heeft om de aanhanger te mogen trekken. Kijk op onze aparte pagina met informatie voor rijbewijzen.

Hoe werkt de betaling bij een aanhangwagen huren?

Bij het ophalen van de aanhangwagen dient u de borg (€150, bij voorkeur contant) te voldoen, samen met het totale huurbedrag. Wanneer u de aanhangwagen in goede staat inlevert, krijgt u de betaalde borg terug.