Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens – huur, koop, lease, nieuw en tweedehands

Bij PAK Aanhangwagens vindt u een gevarieerd en omvangrijk aanbod nieuwe en gebruikte aanhangwagens. Wij bedienen zowel zakelijke als particuliere klanten en vrijwel alle aanhangwagens zijn uit voorraad leverbaar. U bent bij ons aan het juiste adres voor de aankoop van een nieuwe en/of geheel naar uw wens ontworpen remork, maar wij beschikken tevens over occasions in allerlei soorten en maten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot lease of huur.

Enkelas, tandemas, open of gesloten

Ons assortiment aanhangwagens omvat tientallen exemplaren in alle denkbare uitvoeringen. In grote lijnen laten de wagens zich onderverdelen in enkelassers, tandemassers, open en gesloten varianten.  Zo hebben wij naast bakwagens onder andere plateauaanhangwagens, auto- en machinetransporters bloemen-, koel- en vriesaanhangwagens, paarden- en veetrailers, sanitair- en schaftwagens, boot- en motortrailers, fietsaanhangwagens, kippers en verkoop-, podium-, promotie-, presentatie- en beurswagens. Het merendeel daarvan is beschikbaar in uiteenlopende afmetingen en gewichtsklassen en direct uit voorraad leverbaar. Wij zijn leverancier van bekende merken als Proline, Ifor-Williams, Easyline, Saris en Anssems. Indien u geen goed beeld heeft welke bak- of open wagen zich het meest leent voor uw werkzaamheden, dan helpen onze medewerkers u bij het maken van uw keuze graag op weg.

Lease, verkoop en verhuur

Wanneer u van plan bent om een open, gesloten of plateau remorque te kopen, hebben wij tweedehands en nieuwe modellen om uit te kiezen. Maakt u echter slechts sporadisch gebruik van een paardentrailer of aanhang wagen, dan heeft u bij ons de optie om deze te huren. Dit scheelt u behalve de aanschafprijs  ook de kosten die u anders zou maken voor het onderhoud en de stalling van de trailer. Heeft u regelmatig een aanhangwagen nodig,  maar ziet u dit als een te grote eenmalige investering of iets in die richting? In dat geval bieden onze leaseremorken uitkomst. U betaalt daarvoor een beperkt maandbedrag, met een maximumlooptijd van  60 maanden.

Maatwerk nieuwe aanhanger kopen

Het zou kunnen dat u in ons standaardaanbod niet de uitvoering kunt vinden  waar u naar op zoek bent omdat u een bepaald design nodig hebt. Daarom is het eveneens mogelijk om een model door ons te laten construeren. Zo weet u zeker dat de  aanhangwagen die u koopt op alle vlakken naar wens is. U kunt bijvoorbeeld denken aan een gesloten bak voorzien van een mobiele werkplaats of een open wagen waarop een inschuifbare hijskraan staat. De monteurs van onze afdeling speciaalbouw zijn experts in hun werk en hebben alle soorten aanhang wagens ontworpen, onderhouden en gebouwd. Ze beschikken over de kennis en ervaring om ook voor u het juiste aanhangermodel te ontwikkelen. Vanzelfsprekend wordt hierbij de RDW-wetgeving strikt in acht genomen, zo voldoen onze speciaalbouwwagens aan de Europese wetgeving op het gebied van verkeer en transport en ontvangt u bij levering tevens een officieel en sinds 2012 verplicht COC-attest.

Aanhangwagen aanbieden voor inruil

PAK Aanhangwagens verkoopt naast nieuwe open en gesloten aanhangers ook tweedehands exemplaren. Wanneer u een wagen heeft die u wilt inruilen, dan staan wij daar   altijd open voor. U kunt bij ons alle modellen voor inruil aanbieden. Een voorwaarde is wel dat wij de potentiële occasionaanhanger kunnen bekijken en controleren, dit kan zowel op locatie als via foto’s.  .

Onderhoud, reparatie en keuring

Bij PAK Aanhangwagens bent u welkom voor het onderhoud van aanhangers. Onze Bovag-gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat uw paardentrailer of bakwagen aan de veiligheidseisen blijft voldoen en dat problemen rond chassis, verlichting, remmen, opbouw en assen worden voorkomen. Daarnaast voeren wij keuringen uit. Via onze website kunt u contact met onsopnemen voor aanhangwagenonderhoud, -reparatie of -keuring, en natuurlijk ook voor inruil, aanschaf, huur of lease.