Categorie foto Aanhangwagens

Aanhangwagens

Aanhangwagens

Met een zeer breed en veelzijdig aanbod, gericht op zowel de particuliere als de zakelijke markt, kunt u bij PAK Aanhangwagens altijd een geschikt model aanhanger kopen die bij uw wensen past. PAK Aanhangwagens is de specialist op het gebied van nieuwe aanhangers in Nederland en België.

In onze showroom en op onze website zijn veel soorten en maten remorques te bekijken. Van een geremde remorque tot ongeremde remorque, van een gesloten aanhanger tot plateauwagen, bij PAK Aanhangwagens bent u hiervoor aan het juiste adres. Heeft u nog geen idee welk type aanhangwagen geschikt voor u is? Onze enthousiaste medewerkers kijken graag samen met u naar de wensen en de werkzaamheden die u wilt gaan uitvoeren met de aanhanger. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een passend advies geven.

Rijden met een aanhangwagen

Om met een aanhanger te rijden heeft u een rijbewijs nodig. Geldige rijbewijzen in Nederland zijn B, BE of B+.  Het type rijbewijs hangt af van het maximale toegestane gewicht. Om misverstanden te voorkomen hebben we een aparte pagina ingericht met alle informatie die u nodig heeft over het type rijbewijs.

Lease

Een aanhangwagen kopen vraagt soms om een flinke investering. Wordt u tegengehouden door deze investering, dan heeft PAK Aanhangwagens de oplossing voor u. Wij bieden u de mogelijkheden om de nieuwe aanhangwagen of paardentrailer te leasen. Tegen een vast maandelijks tarief koopt u de aanhanger. Via onze leasecalculator kunt u alvast een idee opdoen van de maandelijkse kosten.

Inruil

Wilt u uw oude aanhangwagen inruilen? PAK Aanhangwagens koopt met grote regelmaat occasionaanhangwagens in. U hoeft niet per se een nieuwe aanhangwagen te kopen om uw oude in te kunnen ruilen. Om u een goed voorstel te kunnen doen is het voor ons belangrijk om de aanhanger te zien. Neem contact met ons op om alle voorwaarden over het inruilen te bespreken.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Beoordeling door klanten 8/10 - 14 beoordelingen