Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Autoambulances huren

Autoambulance huren bij PAK Aanhangwagens Een autoambulance huren doet u bij PA... Lees meer

Autoambulance huren bij PAK Aanhangwagens Een autoambulance huren doet u bij PAK Aanhangwagens. Een autotransporter is speciaal ontwikkeld om het transporter van voertuigen te vergemakkelijken. Met een autoambulance kunt u uw occasion, klassieker, racewagen, kapotte auto of auto... Lees meer

{"item_name":"Proline Autotransporter tandemas 500x210cm 3150kg","item_id":58351,"currency":"EUR","price":"55","item_brand":"Proline","item_category":"Autoambulances huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Proline Autotransporter tandemas 500x210cm 3150kg
Huren vanafv.a. 55,- per dagp/d
Autoambulances huren

Autoambulance huren bij PAK Aanhangwagens

Een autoambulance huren doet u bij PAK Aanhangwagens. Een autotransporter is speciaal ontwikkeld om het transporter van voertuigen te vergemakkelijken. Met een autoambulance kunt u uw occasion, klassieker, racewagen, kapotte auto of auto vervoeren van A naar B. De autoambulance die u huurt bij PAK Aanhangwagens is vanzelfsprekend netjes onderhouden en zeer vriendelijk in gebruik waardoor u veilig en comfortabel de weg op gaat. Een autotransporter huren bij PAK Aanhangwagens gebeurt onder BOVAG toezicht waardoor u gegarandeerd veilige transporter mee krijgt. Tevens verzekeren wij u een scherpe prijs voor het huren van een kwalitatieve autoambulance. Het belangrijkste is dat u op een gemakkelijke manier uw voertuig kunt vervoeren met een transporter die fijn achter de auto hangt. Desgewenst hebben wij nog extra accessoires voor u klaar liggen die uw klus kunnen vergemakkelijken zoals spanbanden.

Hoe kan ik een autotransporter huren?

Indien u een autotransporter wilt huren bij PAK Aanhangwagens is het verstandig om deze voortijdig te reserveren via ons contactformulier, telefonisch of via de email. Dit om zeker te zijn dat de autoambulance niet is uitgeleend. Voor het huren van een autotransporter ontvangt u een huurovereenkomst en vragen wij vooraf een borgsom. Zodra de autoambulance in de juiste staat is terug gebracht wordt de afgedragen borg weer terug betaald.

U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een autoambulance huren. Gaat het om een korte verhuur periode of over een lange verhuur periode, het is beide mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Twijfelt u tussen het huren van een autotransporter en het aanschaffen van een autotransporter? Bekijk dan ons reguliere aanbod autotransporters of onze autoambulances occasions.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Welke soorten aanhangwagens kan ik huren?

PAK Aanhangwagens biedt een ruim assortiment aan verhuur aanhangwagens. Je kunt de volgende aanhangers bij ons huren: de gewone bakwagen, autotransporters, gesloten aanhangwagens, huifaanhangwagens, kippers, koelwagens, machinetransporters, motortrailers, paardentrailers.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen huur?

Het is belangrijk dat de aanhangwagen die u huurt de gewenste lading kan dragen. Kijk bij de gewenste aanhangwagen dus altijd goed naar het laadvermogen. Verder moet de lading binnen de bak van de aanhanger passen. De afmetingen die wij op onze website tonen zijn binnenmaten van de bak.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een aanhanger te huren?

Wij hebben aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als een BE rijbewijs. Alle aanhangwagens met een totaalgewicht tot 750kg kunt u sowieso met een B rijbewijs trekken. Boven dit gewicht is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht boven de 2000kg? Dan kunt u er vrij zeker van zijn dat u een BE rijbewijs nodig heeft om de aanhanger te mogen trekken. Kijk op onze aparte pagina met informatie voor rijbewijzen.

Hoe werkt de betaling bij een aanhangwagen huren?

Bij het ophalen van de aanhangwagen dient u de borg (€150, bij voorkeur contant) te voldoen, samen met het totale huurbedrag. Wanneer u de aanhangwagen in goede staat inlevert, krijgt u de betaalde borg terug.