Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Bruto laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Type gebruik

Plateauaanhangwagens huren

Plateauaanhangwagen huren Voor het vervoeren van materiaal is een aanhangwagen o... Lees meer

Plateauaanhangwagen huren Voor het vervoeren van materiaal is een aanhangwagen onmisbaar. In ons assortiment zitten heel veel verschillende soorten, waaronder de plateau aanhanger. Heeft u deze nodig voor slechts een dag of paar dagen? Dan kunt u bij ons een exemplaar huren, eenv... Lees meer

{"item_name":"Easyline Plateauwagen tandemas 405x220cm 2850kg","item_id":58355,"currency":"EUR","price":"45","item_brand":"Easyline","item_category":"Plateauaanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Easyline Plateauwagen tandemas 405x220cm 2850kg
Huren vanafv.a. 45,- per dagp/d
{"item_name":"Plateauaanhangwagens met glasbok tandemas 400x200cm 3500kg","item_id":14425,"currency":"EUR","price":"90","item_brand":"","item_category":"Plateauaanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":1,"quantity":1} Plateauaanhangwagens met glasbok tandemas 400x200cm 3500kg
Huren vanafv.a. 90,- per dagp/d
{"item_name":"Proline Plateauwagen tandemas 603x202cm 2700kg","item_id":14421,"currency":"EUR","price":"75","item_brand":"Proline","item_category":"Plateauaanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":2,"quantity":1} Proline Plateauwagen tandemas 603x202cm 2700kg
Huren vanafv.a. 75,- per dagp/d
Plateauaanhangwagens huren

Plateauaanhangwagen huren

Voor het vervoeren van materiaal is een aanhangwagen onmisbaar. In ons assortiment zitten heel veel verschillende soorten, waaronder de plateau aanhanger. Heeft u deze nodig voor slechts een dag of paar dagen? Dan kunt u bij ons een exemplaar huren, eenvoudig via onze website.

Verschil bakwagen en plateauwagen

Het grote verschil tussen een bakwagen en een plateauwagen zijn de wielen. Bij een plateauwagen zitten deze namelijk onder de laadvloer, dit zorgt voor een groot laadoppervlak. Hierdoor kun je op een plateau aanhanger meer materiaal laden. De neerklapbare zijwanden zorgen ervoor dat u de plateauwagen gemakkelijk met een heftruck kunt laden. De plateauaanhangwagen is zeer geschikt voor het vervoer van zware en grote materialen.

Plateau aanhanger met glasbok

In ons verhuur assortiment vindt u ook een plateauaanhangwagen met glasbok. Deze zijn speciaal voor het vervoeren van grote glasplaten ontwikkeld. Door het metalen of houten frame kunnen de glasplaten schuin vervoerd worden, deze steunen op de onderkant, die vaak met rubber zijn bekleed.

Online plateau wagen huren

Voor een tijdelijke transportoplossing is het huren van een plateau aanhanger zeer geschikt. Kies de aanhanger die u wilt gebruiken en kies daar de dag of dagen dat u deze nodig heeft. Onze kalender tool geeft aan of deze beschikbaar is. Daarna gaat u verder met het invullen van uw gegevens. Op de gereserveerde datum komt u de plateauwagen ophalen en wij zorgen ervoor dat deze klaar staat voor u.

Welke soorten aanhangwagens kan ik huren?

PAK Aanhangwagens biedt een ruim assortiment aan verhuur aanhangwagens. Je kunt de volgende aanhangers bij ons huren: de gewone bakwagen, autotransporters, gesloten aanhangwagens, huifaanhangwagens, kippers, koelwagens, machinetransporters, motortrailers, paardentrailers.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen huur?

Het is belangrijk dat de aanhangwagen die u huurt de gewenste lading kan dragen. Kijk bij de gewenste aanhangwagen dus altijd goed naar het laadvermogen. Verder moet de lading binnen de bak van de aanhanger passen. De afmetingen die wij op onze website tonen zijn binnenmaten van de bak.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een aanhanger te huren?

Wij hebben aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als een BE rijbewijs. Alle aanhangwagens met een totaalgewicht tot 750kg kunt u sowieso met een B rijbewijs trekken. Boven dit gewicht is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht boven de 2000kg? Dan kunt u er vrij zeker van zijn dat u een BE rijbewijs nodig heeft om de aanhanger te mogen trekken. Kijk op onze aparte pagina met informatie voor rijbewijzen.

Hoe werkt de betaling bij een aanhangwagen huren?

Bij het ophalen van de aanhangwagen dient u de borg (€150, bij voorkeur contant) te voldoen, samen met het totale huurbedrag. Wanneer u de aanhangwagen in goede staat inlevert, krijgt u de betaalde borg terug.