LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Occasions

Specialist voor occasion remorken Zeeland

Het assortiment remorken van PAK Aanhangwagens bestaat niet alleen uit nieuwe exemplaren en verhuurmodellen. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor een gebruikte remorque.

Wij hebben gebruikte aanhangwagens in diverse uitvoeringen, merken en afmetingen, zodat de kans groot is dat u uw gewenste aanhanger in onze afdeling met occasions vindt. Er komen wekelijks nieuwe remork 2dehands binnen, dus houdt onze website in de gaten.

Gebruikte remorque in talloze varianten

Onder onze tweedehands aanhangwagens bevinden zich uiteenlopende modellen en u heeft bij de aanschaf van een occasion dan ook keuze uit diverse maten, prijzen en merken. We kunnen u dus altijd wel helpen aan een gebruikte gesloten aanhanger of bakwagen remork. Maar ook als u meer specifieke wensen heeft, loont het de moeite om ons occasionaanbod te bekijken. Denk bijvoorbeeld aan een remorque occasion met koelmogelijkheid of een aanhangwagen gebruikt voorzien van een kiepsysteem. Exemplaren die wij vaak binnenkrijgen zijn tweedehands vee- en paardentrailers, aanhangwagen kipper, remorque plateau wagens, aanhangwagens 750 kg of andere gebruikte aanhangers in goede staat. Incidenteel voegen we een schamelwagen of marktwagen toe.

Allerlei merken occasion remorken

Wat betreft de leverbare merken in onze voorraad aanhangwagens 2ehands kunt u veel kanten op. Wij zijn daarbij weliswaar gebonden aan wat we krijgen aangeboden, maar populaire merken als Ifor Williams, Easyline, Proline en Anssems zijn bijna altijd wel vertegenwoordigd onder onze 2dehands remorque. Overigens bestaat het occasionassortiment uit zo goed als nieuwe en gebruikte aanhangwagens verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Bij de zo goed als nieuwe exemplaren betreft het demowagens en showroommodellen van merken waarvan wij officiële dealer zijn. Net als bij de daadwerkelijke occasion remorken verkopen wij deze voor zeer schappelijke prijzen. Hoewel onze voormalige showroomwagens niet in het reguliere aanbod met nieuwe exemplaren zijn opgenomen, zijn ze vaak in de laatste twaalf maanden gebouwd.

Inruilen van uw tweedehands aanhangwagen

Heeft u een open of gesloten aanhangwagen waar u zelf niets meer mee doet en waarvan de staat nog goed genoeg is voor een tweede leven? Dan kunt u ons altijd benaderen. Wij kopen graag remorque tweedehands op, terwijl het ook mogelijk is om uw oude exemplaar in te ruilen. In dat geval betaalt u wat minder voor de wagen die u nieuw bij ons aanschaft, maar het kopen van een andere wagen bij inruil is niet verplicht. Heeft u interesse om een aanhangwagen occasion aan ons te verkopen of bij ons in te ruilen, dan willen wij deze eerst graag zien om de prijs te bepalen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? U kunt ons ook duidelijke foto’s mailen van het chassis, de banden, de buitenkant en laadbak.

Speciale occasion aanhangwagen kopen

Omdat in het gebruikte aanhangwagen aanbod niet altijd alle types en modellen aanwezig zijn, zou het kunnen dat de gebruikte bakwagens remorque die u zoekt er op dit moment niet bij staat. Afhankelijk van op welke termijn u een aanhangwagen 2dehands nodig heeft, kunt u uw wensen aan ons kenbaar maken. Wanneer wij de wagen waarnaar u op zoek bent dan binnenkrijgen, nemen wij meteen contact met u op. Kunt u zo lang niet wachten? Wij hebben altijd gebruikte reguliere aanhangwagens in diverse maten en varianten. Wanneer u uw werkzaamheden kunt uitvoeren met een tweedehands remork met een standaardontwerp, is het goed mogelijk dat wij deze direct kunnen leveren. En anders kunt u in plaats van het kopen van een aanhangwagen gebruikt tijdelijk een geschikt exemplaar huren. Mail of bel ons, of laat ons u vraag of verzoek weten via het contactformulier op de website.

Wat voor occasions biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens hebben wij een ruim aanbod aan occasion aanhangwagens. Op onze site vindt u het huidige aanbod occasions en tweedehands aanhangwagens. Staat de aanhanger die u zoekt niet tussen de producten? Vul dan het formulier onderaan de pagina in en laat uw wensen achter, wij nemen dan contact met u op als de gewenste occasion aanhanger wel in ons assortiment zit.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een occasion?

Occasions zijn tweedehands aanhangwagens, dus er zitten altijd gebruikssporen op. Wij raden aan om een tweedehands aanhangwagen altijd bij een erkend dealer aan te schaffen. Onze occasions gaan altijd eerst door de werkplaats, waar een erkend BOVAG monteur de aanhangwagen eerst nakijkt en eventuele ernstige gebreken oplost.

Wat is een demomodel aanhangwagen

Tussen onze occasions vindt u ook demomodellen. Dit zijn nieuwe aanhangwagens, die om verschillende redenen extra scherp weg mogen. Vaak gaat het om showroommodellen. Deze aanhangers zijn nieuw, maar hebben in onze showroom gestaan, waardoor er hier en daar een voetafdruk of veeg op kan zitten. De aanhangwagens komen altijd nieuw op kenteken en u bent de eerste eigenaar.