Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Motortrailers huren

Motortrailer verhuur Een motortrailer is een aanhanger waarmee een motor of meer... Lees meer

Motortrailer verhuur Een motortrailer is een aanhanger waarmee een motor of meerdere motoren vervoerd kunnen worden. Voor de transport van uw motor is de motor trailer de meest ideale en slimste oplossing. Wilt u uw motor graag meenemen op vakantie of moet u uw nieuwe motor gaan ... Lees meer

{"item_name":"Proline Motortransporter enkelas 260x155cm 750kg","item_id":32901,"currency":"EUR","price":"50","item_brand":"Proline","item_category":"Motortrailers huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Proline Motortransporter enkelas 260x155cm 750kg
Huren vanafv.a. 50,- per dagp/d
Motortrailers huren

Motortrailer verhuur

Een motortrailer is een aanhanger waarmee een motor of meerdere motoren vervoerd kunnen worden. Voor de transport van uw motor is de motor trailer de meest ideale en slimste oplossing.

Wilt u uw motor graag meenemen op vakantie of moet u uw nieuwe motor gaan ophalen op locatie? Een motortrailer huren is de oplossing voor het comfortabel vervoeren van uw motor(en).

Motortrailer huren bij PAK Aanhangwagens

Een motortrailer huren doet u bij PAK Aanhangwagens. Onze verhuur trailer is geschikt voor twee motoren en mag gereden worden met een rijbewijs B. Naast het vervoer van een motor is het ook mogelijk om een scooter, scootmobiel of brommer te vervoeren met de trailer. Desgewenst kunt u bij ons ook spanbanden huren om zeker te zijn dat het transport van uw motor goed verloopt.

Verhuur informatie

Wilt u een motoraanhanger huren bij PAK Aanhangwagens dan is het verstandig om deze voortijdig te reserveren via ons contactformulier, telefonisch of via de email. Door tijdig uw reservering door te geven is de kans kleiner dat de motoraanhanger is uitgeleend. Bij het ophalen van uw trailer dient u vooraf borg af te staan welke u terug krijgt bij het terug brengen (in goede staat) van de verhuur motortrailer. U ontvangt altijd van ons een officiële huurovereenkomst waardoor u gegarandeerd een veilig verhuur trailer mee krijgt.

U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een motoraanhanger huren. Gaat het om een korte verhuur periode of over een lange verhuur periode, het is beide mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Twijfelt u tussen het huren of aanschaffen van een motortrailer? Bekijk dan ons reguliere aanbod motortrailers of onze occasions. Wellicht is een motor trailer in eigen beheer ook een goed alternatief?

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

  • AWB Roosendaal voor een motortrailer huren in Noord-Brabant

Welke soorten aanhangwagens kan ik huren?

PAK Aanhangwagens biedt een ruim assortiment aan verhuur aanhangwagens. Je kunt de volgende aanhangers bij ons huren: de gewone bakwagen, autotransporters, gesloten aanhangwagens, huifaanhangwagens, kippers, koelwagens, machinetransporters, motortrailers, paardentrailers.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen huur?

Het is belangrijk dat de aanhangwagen die u huurt de gewenste lading kan dragen. Kijk bij de gewenste aanhangwagen dus altijd goed naar het laadvermogen. Verder moet de lading binnen de bak van de aanhanger passen. De afmetingen die wij op onze website tonen zijn binnenmaten van de bak.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een aanhanger te huren?

Wij hebben aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als een BE rijbewijs. Alle aanhangwagens met een totaalgewicht tot 750kg kunt u sowieso met een B rijbewijs trekken. Boven dit gewicht is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht boven de 2000kg? Dan kunt u er vrij zeker van zijn dat u een BE rijbewijs nodig heeft om de aanhanger te mogen trekken. Kijk op onze aparte pagina met informatie voor rijbewijzen.

Hoe werkt de betaling bij een aanhangwagen huren?

Bij het ophalen van de aanhangwagen dient u de borg (€150, bij voorkeur contant) te voldoen, samen met het totale huurbedrag. Wanneer u de aanhangwagen in goede staat inlevert, krijgt u de betaalde borg terug.