Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Schamelwagens huren

Schamelwagen huren bij PAK Aanhangwagens Bent u op zoek naar een aanhangwagen d... Lees meer

Schamelwagen huren bij PAK Aanhangwagens Bent u op zoek naar een aanhangwagen die makkelijk manoeuvreert en tegelijkertijd een grote laadcapaciteit heeft? Met een schamel aanhanger legt u comfortabel lange afstanden af met een zware en lange lading. De schamel is het gedeelte wa... Lees meer

{"item_name":"Henra Schamelwagen 800x200cm 3500kg","item_id":14420,"currency":"EUR","price":"120","item_brand":"Henra","item_category":"Schamelwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Henra Schamelwagen 800x200cm 3500kg
Huren vanafv.a. 120,- per dagp/d
Schamelwagens huren

Schamelwagen huren bij PAK Aanhangwagens

Bent u op zoek naar een aanhangwagen die makkelijk manoeuvreert en tegelijkertijd een grote laadcapaciteit heeft? Met een schamel aanhanger legt u comfortabel lange afstanden af met een zware en lange lading. De schamel is het gedeelte wat de aanhangwagen met de auto verbind.

De schamel van een schamelaanhangwagen is 360 graden draaibaar. De schamel kan van boven naar beneden bewegen wat een groot voordeel is voor de kogeldruk. Een belangrijk gegeven is dat voor het rijden van een schamelwagen een BE rijbewijs nodig is. Per november 2014 is de wetgeving omtrent de goedkeuring gewijzigd. Nieuwe type schamelaanhangwagens worden op dit moment niet meer goedgekeurd. Niet getreurd, bij PAK Aanhangwagens kunt u een schamelwagen huren.

Moet u op korte termijn lange en zware goederen vervoeren van A naar B dan is een schamelwagen huren een uitstekende oplossing. Een schamelwagen huren bij PAK Aanhangwagens geeft u de zekerheid dat u een kwalitatieve schamelaanhangwagen mee krijgt voor een scherpe prijs.

Schamelwagen verhuur bij PAK Aanhangwagens

Indien u een schamel aanhangwagen wilt huren bij PAK Aanhangwagens dan is het verstandig om deze op tijd te reserveren via ons contactformulier, telefonisch of via de email. De vraag naar onze verhuur schamel aanhanger is zeer groot dus raden wij u aan er tijdig bij te zijn om teleurstellingen te voorkomen.

Voor het huren van een schamelaanhanger ontvangt u een officiële huurovereenkomst en vragen wij vooraf een borgsom. Zodra de schamel aanhanger in de juiste staat is terug gebracht wordt de afgedragen borg weer terug betaald.

U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een schamel aanhanger huren. Gaat het om een korte verhuur periode of over een lange verhuur periode, het is beide mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

  • AWB Roosendaal voor schamelwagen huren in Noord-Brabant
  • AZH Hellevoetsluis voor schamelwagen huren in Zuid-Holland

Welke soorten aanhangwagens kan ik huren?

PAK Aanhangwagens biedt een ruim assortiment aan verhuur aanhangwagens. Je kunt de volgende aanhangers bij ons huren: de gewone bakwagen, autotransporters, gesloten aanhangwagens, huifaanhangwagens, kippers, koelwagens, machinetransporters, motortrailers, paardentrailers.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen huur?

Het is belangrijk dat de aanhangwagen die u huurt de gewenste lading kan dragen. Kijk bij de gewenste aanhangwagen dus altijd goed naar het laadvermogen. Verder moet de lading binnen de bak van de aanhanger passen. De afmetingen die wij op onze website tonen zijn binnenmaten van de bak.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een aanhanger te huren?

Wij hebben aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als een BE rijbewijs. Alle aanhangwagens met een totaalgewicht tot 750kg kunt u sowieso met een B rijbewijs trekken. Boven dit gewicht is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht boven de 2000kg? Dan kunt u er vrij zeker van zijn dat u een BE rijbewijs nodig heeft om de aanhanger te mogen trekken. Kijk op onze aparte pagina met informatie voor rijbewijzen.

Hoe werkt de betaling bij een aanhangwagen huren?

Bij het ophalen van de aanhangwagen dient u de borg (€150, bij voorkeur contant) te voldoen, samen met het totale huurbedrag. Wanneer u de aanhangwagen in goede staat inlevert, krijgt u de betaalde borg terug.