Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Careliner

Onder de aanhangermerken die wij vertegenwoordigen, bevinden zich ook diverse pr... Lees meer

Onder de aanhangermerken die wij vertegenwoordigen, bevinden zich ook diverse producenten van paardentrailers. De Duitse fabrikant Careliner houdt zich exclusief bezig met het bouwen van aanhangwagens voor het vervoer van paarden. Het bedrijf doet dat met groot succes en is boven... Lees meer

Careliner

Onder de aanhangermerken die wij vertegenwoordigen, bevinden zich ook diverse producenten van paardentrailers. De Duitse fabrikant Careliner houdt zich exclusief bezig met het bouwen van aanhangwagens voor het vervoer van paarden.

Het bedrijf doet dat met groot succes en is bovendien onlosmakelijk verbonden met de paardensportwereld. PAK Aanhangwagens heeft Careliner aanhangers voor paarden direct uit voorraad leverbaar.

Trailers gemaakt door paardenliefhebbers

Careliner by Bücker Trailer GmbH, zoals het merk officieel heet, is een echt familiebedrijf. En de liefde voor paarden zit de Bückers al tientallen jaren in het bloed. Zo kocht vader Bernhard Bücker in de jaren 70 een koets om uitstapjes te maken met zijn destijds jonge gezin en is zoon Tobias inmiddels meervoudig wereldkampioen in de mensport. Voor zijn hippische activiteiten maakte Tobias in het verleden gebruik van paardentrailers van andere merken. Deze lieten op diverse punten echter te wensen over. Tobias en zijn broers Philipp en Sebastian wilden een paardentrailer ontwikkelen die door zijn wegligging, duurzaamheid, op paardencomfort gerichte interieur en gebruiks- en onderhoudsgemak met kop en schouders boven de rest uitstak. Het resultaat was de Bücker Careliner M, een paardentrailer zoals de broers die zelf zouden willen gebruiken. Bücker biedt dan ook aanhangwagens van uitstekende kwaliteit en staat synoniem voor ‘Made in Germany’.

Speciaal, nobel en uniek

Nadat de eerste paardentrailer op de markt was gekomen, vestigde het bedrijf snel zijn naam in de wereld van de ruiter- en mensport. Dit was onder meer te danken aan het speciale, nobele en unieke design waarvan de paardenaanhangwagens waren voorzien. Tegenwoordig is het merk niet meer weg te denken van de Europese wegen en geldt het als een van de succesvolste op het gebied van paardenvervoer. De kwaliteitstrailers van Careliner worden verkocht in Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Polen, Slowakije, Estland en zelfs Australië. In Nederland is PAK Aanhangwagens een van de officiële dealers van Careliner aanhangers. In onze showroom hebben wij verschillende modellen voor u klaarstaan, zodat u met eigen ogen kunt zien wat de ontwerpen van dit merk zo bijzonder maakt.

Careliner paardentrailer in meerdere afmetingen

Het in Emsdetten in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen gevestigde familiebedrijf heeft diverse trailers geproduceerd. Deze onderscheiden zich van elkaar door het verschil in afmeting. Met een interieurlengte van 3,70 meter is de Careliner L het grootste model. Een slag kleiner is de Careliner Alu, die een binnenmaat van bijna 3,50 meter heeft. De Alu is de nieuwe Careliner en combineert de bekende features met een extra stevige constructie. De van een binnenruimte van circa 3,45 meter voorziene Careliner M is het paradepaardje en was de eerste trailer van dit merk. Deze aanhanger won de toonaangevende Red Dot-designprijs en ook de innovatieprijs op de Pferd & Jagd-beurs in Hannover. Het kleinste model is de Careliner S, die beschikt over een binnenlengte van zo’n 3,35 meter. Waar de S zich vooral goed leent voor een compacte auto, zijn de grotere exemplaren geschikt voor auto’s uit de middenklasse en hogere middenklasse.

Careliner aanhangwagens bij PAK bestellen

PAK Aanhangwagens kan diverse paardentrailers van dit merk uit voorraad leveren. U kunt de exemplaren in onze showroom in Kapelle komen bekijken of zich via onze website oriënteren op de mogelijkheden. Ons assortiment laat slechts in grote lijnen zien wat u van deze aanhangers kunt verwachten. Het mooie van een paardentransportwagen betrekken bij deze producent is namelijk dat u elke trailer naar uw eigen inzicht kunt configureren. Er zijn bijvoorbeeld 121 kleurencombinaties mogelijk. En dan zijn er nog opties als een panoramadak, extra binnen- en buitenverlichting, een camerasysteem en een aangepaste achterdeur. Onze voorkeur gaat daarom uit naar het direct bij de fabrikant bestellen van een aanhangwagen die helemaal voldoet aan uw wensen. Mail of bel ons voor nadere informatie, of stuur ons uw bericht of prijsaanvraag via het contactformulier op de site.

Contact

PAK Aanhangwagens heeft een breed aanbod aanhangwagens, nieuw en occasion van alle bekende merken. Beschikbaar om te huren, kopen of leasen. Zoekt u een op maat gemaakte aanhangwagen? Dan kunt u terecht bij onze speciaalbouw afdeling. Ook bieden wij losse onderdelen aan op onze onderdelen pagina. Heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier, social media, telefoon of via ons e-mail adres.