Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Merken

PAK Aanhangwagens heeft een divers aanbod paardentrailer en aanhangwagen merken... Lees meer

PAK Aanhangwagens heeft een divers aanbod paardentrailer en aanhangwagen merken in het assortiment. In ons assortiment treft u alleen aanhangwagens en paardentrailers van gerenommeerde merken die net als ons kwaliteit en service uitstralen. De aanhangwagenbranche kent veel merke... Lees meer

Merken

PAK Aanhangwagens heeft een divers aanbod paardentrailer en aanhangwagen merken in het assortiment. In ons assortiment treft u alleen aanhangwagens en paardentrailers van gerenommeerde merken die net als ons kwaliteit en service uitstralen.

De aanhangwagenbranche kent veel merken waardoor wij bij PAK Aanhangwagens bewust een keus maken in het aanbieden van bepaalde aanhangwagen merken. Een aanhangwagen of paardentrailer kopen is geen dagelijkse bezigheid en het ruime aanbod maakt het kiezen er niet makkelijker op. Hier zijn wij ons bij PAK Aanhangwagens zeer van bewust. PAK Aanhangwagens speelt daardoor in op de wensen en behoeftes van haar klanten door een kwalitatief aanbod aan te bieden waardoor wij voor één ieder een passende aanhangwagen kunnen leveren.

Merken aanhangwagens

De aanhanger merken die u bij PAK Aanhangwagens treft hebben naast de hoge kwaliteit ook een breed aanbod aan type aanhangwagens. In elke prijsklasse en in elke productcategorie kunt u bij PAK Aanhangwagens de aanhanger vinden die het beste bij u past.

Bent u nog niet zeker welke aanhangwagen geschikt is voor uw werkzaamheden? Wij kijken graag met u mee. Wij kunnen u telefonisch helpen in de zoektocht naar de juiste aanhanger maar een bezoek aan onze showroom is ook zeker de moeite waard. Hier kunt u diverse type aanhanger merken vergelijken per productgroep zodat u direct een beeld krijgt van de verschillende tussen de merken.

Door onze gezamenlijk inkoop met andere ondernemingen kunnen wij ons aanbod aanhangwagen merken voor scherpe prijzen aanbieden waardoor u binnen de kortste keren kunt rond rijden met een hoogwaardige aanhangwagen voor een interessante prijs.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Contact

PAK Aanhangwagens heeft een breed aanbod aanhangwagens, nieuw en occasion van alle bekende merken. Beschikbaar om te huren, kopen of leasen. Zoekt u een op maat gemaakte aanhangwagen? Dan kunt u terecht bij onze speciaalbouw afdeling. Ook bieden wij losse onderdelen aan op onze onderdelen pagina. Heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier of via onze contactgegevens.