Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Actiemodellen enkelas

Actiemodellen enkelas

De meest geziene aanhangwagen is de bakwagen enkelas. De bakwagen enkelas is een open aanhanger die voor verschillende doeleinden te gebruiken is. Wilt u een goedkope bakwagen kopen, dan heeft PAK Aanhangwagens diverse actiemodellen enkelas bakwagens op voorraad staan. Er zijn verschillende uitvoeringen zoals hout of aluminium waar u uit kunt kiezen. Daarnaast is een geremde of ongeremde variant ook een eigenschap waaruit u kunt kiezen. Verder is het gewicht bepalend in uw keus voor het type bakwagen. Het grote voordeel van de bakwagen is de relatief kleine omvang waardoor u deze gemakkelijk kunt stallen bij uw woning of bedrijf.

PAK Aanhangwagens kan dankzij een gezamenlijk inkoopsysteem diverse enkelas actiemodellen aanbieden. Ons assortiment goedkope enkelas modellen bestaat uit verschillende soorten, maten en merken van de hoogste kwaliteit. Er is keus uit een houten opbouw maar ook uit een aluminium opbouw waardoor er voor elke klus een actiemodel beschikbaar is. Betrouwbare merken zoals Proline, Loady en Saris vindt u terug in het assortiment goedkope enkelas aanhangwagens.

Onze actiemodellen enkelas zijn allemaal standaard uitvoeringen, wenst u nog extra opties toe te voegen dan is dat mogelijk, wij bespreken dit graag met u. Kom langs in onze showroom om onze enkelas bakwagens te bekijken. Een geschikt model gevonden? wij maken hem direct voor u klaar. Zit uw gewenste bakwagen enkelas niet tussen de actiemodellen, bekijk dan gerust ons reguliere aanbod.

Rijbewijs

Indien u een B rijbewijs heeft mag u een aanhangwagen trekken van maximaal 750 kilogram of een aanhangwagen trekken van meer dan 750 kilogram, mits de auto en de aanhanger samen niet boven de 3500 kilogram uitkomen. U heeft dus niet speciaal een BE rijbewijs nodig. Wilt u meer weten of uw rijbewijs voldoet voor het trekken van een bepaalde aanhangwagen, lees dan verder op onze rijbewijs pagina.

Onderhoud

Is uw enkelasser aanhanger toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Gedurende de tijd dat wij uw bakwagen in onderhoud hebben is het mogelijk om een vervangende aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.