Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Bruto laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Type gebruik

Paardentrailers tweedehands

Tweedehands paardentrailers te koop Om paarden te kunnen vervoeren, is een profe... Lees meer

Tweedehands paardentrailers te koop Om paarden te kunnen vervoeren, is een professionele paardentrailer onmisbaar. Deze zijn van de buitenkant tot het interieur van de juiste features voorzien en zorgen ervoor dat u uw dieren veilig kunt transporteren. Overweegt u de aanschaf van... Lees meer

{"item_name":"Wesco Paardentrailer 280x130cm 1300kg","item_id":59108,"currency":"EUR","price":2413.95,"item_brand":"Wesco","item_category":"Paardentrailers tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Wesco Paardentrailer 280x130cm 1300kg
Weg is weg, wees er snel bij
Kopen vanafv.a. 1.995,- margemarge
Niet gevonden wat je zoekt?

Krijg een mailtje wanneer er een 'nieuwe' occasion beschikbaar is.

  Paardentrailers tweedehands

  Tweedehands paardentrailers te koop

  Om paarden te kunnen vervoeren, is een professionele paardentrailer onmisbaar. Deze zijn van de buitenkant tot het interieur van de juiste features voorzien en zorgen ervoor dat u uw dieren veilig kunt transporteren. Overweegt u de aanschaf van een paardenwagen, maar heeft u een beperkt budget? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een tweedehands paardentrailer. PAK Aanhangwagens is dé paardentrailerspecialist voor Zeeland en staat bekend om service en kwaliteit. Kom langs of koop uw occasiontrailer via de website. U kunt bij ons ook uw gebruikte aanhanger voor paarden te koop aanbieden.

  Paardentrailer gebruikt als alternatief voor nieuw model

  Er zijn meerdere redenen om de voorkeur te geven aan een tweedehands paardenaanhanger boven een nieuwe paardentrailer. Voor veel mensen weegt de lagere prijs het zwaarst. De aanschaf van een nieuw model is een grote investering en financieel dus niet voor iedereen haalbaar. En soms zijn er bijkomende afwegingen die bij het kopen van een 2dehands paardentrailer de doorslag geven. Bijvoorbeeld als de wagen niet dagelijks of wekelijks zal worden gebruikt, maar op jaarbasis toch vaak genoeg om een eigen exemplaar aan te schaffen. Ook in dat geval kan een nieuwe paardenaanhanger verhoudingsgewijs te duur zijn. Een paardentrailer occasion is dan een uitstekend alternatief, waarmee u lange tijd vooruit kunt. Want ondanks dat onze gebruikte paardenwagens al wat jaren onder de wielen hebben, zijn ze van hoge kwaliteit. Net als bij nieuwe exemplaren kan ook een tweedehands paardentrailer worden uitgerust met bijkomende accessoires. Om uw paarden in de gaten te houden, is een camera bijvoorbeeld heel handig. Deze verbindt u via de gratis app uit de Google Play badge app store badge met uw smartphone of tablet.

  Zelf een of meer paardentrailers te koop?

  Wij zijn altijd op zoek naar occasionwagens voor paarden. Indien u uw oude paardentrailer niet meer gebruikt, horen we dat dus graag. Om te kijken of de aanhanger geschikt is voor overname, kunt u langskomen of foto’s mailen. Voor een eerste oordeel willen we foto’s zien van de banden, de buiten- en binnenzijde van de bak en het chassis. Langskomen met uw occasion paardentrailer is uitsluitend mogelijk op afspraak. Als de overname of inruil niet doorgaat, kunnen wij in overleg de afvoer van uw oude aanhangwagen verzorgen.

  Aanhanger 1,5 paards of 2 paards?

  In ons aanbod tweedehands paardentrailers komt u modellen tegen van uiteenlopende afmetingen. Bij de kleine aanhangwagens staat vermeld dat ze geschikt zijn voor 1,5 paard, terwijl de grotere zijn bedoeld voor twee paarden. Vooral de term ‘1,5 paards trailer’ vereist nadere uitleg. Die aanduiding is namelijk niet zomaar gekozen. Hoewel de aanhangers in eerste instantie worden gebruikt voor het transport van een enkel groot paard, lenen ze zich ook voor twee pony s of een merrie met veulen. Hiermee schaft u dus een flexibel inzetbare paardentrailer occasion aan. Transporteert u doorgaans twee volwassen paarden tegelijk? Dan heeft u een paarden trailer 2 paards nodig. Deze zijn breder en zwaarder dan 1,5 paardswagens. Daarnaast bestaan er extra lange 3- en 4-paardstrailers.

  Veiligheid voorop bij tweedehands paardentrailer

  Als u een aanhanger in ons occasionassortiment koopt, kunt u erop vertrouwen dat deze voldoet aan alle verkeerseisen. Om de veiligheid te garanderen, wordt elke wagen die wij tweedehands krijgen aangeboden namelijk door onze vakmensen gecontroleerd. De veiligheid van een trailer is altijd belangrijk. Aanhangers voor het vervoer van dieren beschikken echter over specifieke eigenschappen, die extra aandacht verdienen. Op verzoek voeren we aan tweedehands paardentrailers daarom omvangrijkere controles uit. Wij letten er dan onder meer op of de oploopplank, vloerbodem, trapbescherming, borst- en bilstangen en eventuele zadelkamer in goede staat zijn en of de panieksluiting nog steeds betrouwbaar is. U betaalt daarvoor bij aankoop een kleine meerprijs en krijgt dan bovendien drie maanden garantie op de gebruikte 1,5 of 2 paards paardentrailer. Zonder deze extra check is het financiële gevolg van schade die voortkomt uit kleine mankementen in deze maanden voor uzelf.

  Occasion paardentrailer van uw favoriete merk

  PAK verkoopt paardentrailers nieuw van diverse bekende producenten, waaronder Cheval Liberté, Bücker Careliner, Humbaur, Proline en Ifor Williams. Om deze te presenteren, zetten wij een of meer exemplaren in onze showroom. Na verloop van tijd komen de showmodellen tussen de occasions te staan. Bijvoorbeeld als van de aanhanger een nieuwe uitvoering is verschenen of als de wagen na een bepaalde tijd nog niet verkocht is. Kiest u voor een dergelijke paardentrailer gebruikt, dan koopt u voor een tweedehandsprijs een aanhangwagen die geen vorige eigenaar heeft gehad. Deze is dus vrijwel nieuw en heeft hooguit een aantal proefritjes gemaakt. U herkent de trailers aan de vermelding ‘DEMO’. Verder bieden wij regelmatig nieuwe aanhangers als voordelige actiemodellen aan. Op zoek naar een 2dehands paardentrailer kunt u naast wagens van de door ons vertegenwoordigde fabrikanten ook andere merken als occasion verwachten. Dit zijn door ons overgenomen exemplaren. Wanneer u interesse heeft in een 2 paards Bockmann Champion of Atec 1.5 paards zou het dus goed kunnen dat wij die tweedehands voor u hebben.

  Huren van een paardentrailer

  Een occasion paardenwagen tot uw beschikking hebben is natuurlijk uitermate handig, maar bij sporadisch gebruik is aanschaf niet direct nodig. Voor incidenteel vervoer kunt u daarom ook een aanhanger huren. U hoeft zich dan bovendien geen zorgen te maken om stalling, onderhoud en eventuele reparaties. Uiteraard bent u wel aansprakelijk voor gevolg schade door oneigenlijk gebruik. Dit wordt verrekend met de vooraf betaalde borgsom.

  Online 2dehands paardentrailer kopen

  Het direct kopen van een tweedehands paardenaanhanger kan door gebruik van deze site te maken. Via de productpagina’s van de paardentrailers kunt u vrijblijvend contact opnemen. Hier vindt u meestal ook een leasecalculator. Zo krijgt u een idee van wat u maandelijks betaalt als u de occasion paardentrailer wilt leasen. Onze website plaatst tijdens uw bezoek overigens cookies. Iets wat voortkomt uit het gebruik daarvan is de weergave van PAK-advertenties op Facebook en andere sites. Indien gewenst kunt u in uw browservoorkeuren de cookies voor onze website deactiveren. Daarmee gaan echter ook andere door u op de site ingevulde gegevens verloren.

  Wat voor paardentrailer occasions biedt PAK Aanhangwagens?

  Bij PAK Aanhangwagens hebben wij een ruim aanbod aan tweedehands paardentrailers. Op onze site vindt u het huidige aanbod occasions en tweedehands paardentrailers. Staat de paardentrailer die u zoekt niet tussen de producten? Vul dan het formulier op onze contactpagina in en laat uw wensen achter, wij nemen dan contact met u op als de gewenste occasion paardentrailer wel in ons assortiment zit.

  Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een occasion paardentrailer?

  De paardentrailers in het occasion aanbod bevatten, net als ander tweedehands materiaal, gebruikssporen. Daarom raden wij aan om een tweedehands paardentrailer bij een erkend dealer aan te schaffen. Occasions die u via ons koopt, gaan eerst altijd door de werkplaats, waar een erkend BOVAG monteur de aanhangwagen eerst nakijkt en eventuele ernstige tekortkomingen oplost.

  Wat is een demomodel paardentrailer?

  Tussen onze occasions vindt u ook demomodellen. Dit zijn nieuwe paardentrailers, die om verschillende redenen extra scherp weg mogen. Vaak gaat het om showroommodellen. Deze paardentrailers zijn nieuw, maar hebben in onze showroom gestaan, waardoor er hier en daar een voetafdruk of veeg op kan zitten. De paardentrailers komen altijd nieuw op kenteken en u bent de eerste eigenaar.