LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Actiemodellen koelaanhanger

Goedkope koelaanhangwagen van PAK Aanhangwagens

Wilt u gekoelde producten vervoeren? Dan is een koelaanhangwagen de ideale oplossing. De doordachte geïsoleerde opbouw houdt de temperatuur binnen in de koeltrailer vrijwel constant, tevens is de temperatuur via de koelmotor in, of bij te stellen tot de gewenste temperatuur. Een koelaanhangwagen is opgebouwd uit 55 millimeter dik isolatiemateriaal met aan de achterzijde dikke koelceldeuren, waardoor de koude lucht niet kan ontsnappen.

Actiemodel koeltrailer kopen

Door een grote diversiteit aan soorten en maten is er voor elk transport een koeltrailer te verkrijgen. De actiemodellen koelaanhangwagens van PAK Aanhangwagens zijn allen standaard uitvoeringen. Wij bieden daarnaast een ruim assortiment met uitbreidingen aan voor uw goedkope koelaanhangwagen. Hierbij kan gedacht worden aan een oprijklep in plaats van deuren, of cargorails ten behoeve van het vast zetten van uw goederen. Voor extra veiligheid raden wij ook aan om er een gecertificeerde antidiefstalslot er bij te nemen. De overige opties waaraan u kunt denken zijn:

  • Zijkleppen;
  • Reservewiel;
  • Steunpoten;
  • Schokdempers;
  • Zijdeuren;
  • Alternatieve hoogtes.

Zit uw gewenste goedkope koelaanhangwagen niet tussen de actiemodellen, bekijk dan gerust ons reguliere aanbod koelaanhangwagens.

U kunt bij PAK Aanhangwagens ook een koelaanhangwagen huren. Heeft u op korte termijn extra koelruimte nodig, of moet u eenmalig gekoelde producten vervoeren, dan is het huren van een koelaanhangwagen een ideale oplossing.

Onderhoud

Heeft u een koelaanhangwagen die u regelmatig gebruikt? Dan raden wij aan om uw koeltrailer jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoud- en montage werken. Gedurende de tijd dat wij uw koelaanhangwagen onderhouden is het mogelijk om een vervangende koeltrailer mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina op: https://www.pak-aanhangwagens.be/informatie/informatie-over-rijbewijzen/

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.