Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Actiemodellen tandemas

Goedkope tandemasser bakwagen

Een goedkope tandemas aanhanger koopt u bij PAK Aanhangwagens. Zoekt u een geremde of ongeremde tandemasser of twijfelt u tussen een houten of aluminium uitvoering? Wacht dan niet langer en kom langs in onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren. Aan de hand van uw wensen en werkzaamheden kunnen wij u helpen bij het kiezen van de juiste tandemasser. De tandemas bakwagen aanbiedingen die u bij PAK Aanhangwagens treft, voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Voordelen tandemasser bakwagen

Tandemasser bakwagens kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden. Vooral wanneer u vaker een groter gewicht vervoert, kan de dubbelas aanhangwagen erg handig zijn. De solide constructie is namelijk ingericht om meer gewicht te vervoeren.  Er zijn een aantal voordelen ten opzichte van een enkelas bakwagen. Een groot voordeel ten opzichte van de enkelasser is dat u bij een tandemasser aanhanger meer laadvermogen tot uw beschikking heeft, dit komt doordat de lading wordt gedragen door twee assen, in plaats van één as. Daarnaast ligt de stabiliteit van een tandemasser een stuk hoger ten opzichte van de enkelasser.

Zit uw gewenste goedkope tandemas bakwagen niet tussen de actiemodellen, bekijk dan gerust ons reguliere aanbod tandemas bakwagens. Het huren van een tandemasser behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact op met onze verhuur afdeling en plaats direct uw reservering. Wij leveren er desgewenst ook spanbanden of een ladingnet bij.

Onderhoud tandemasser

Is uw tandemasser aanhanger toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Gedurende de tijd dat wij uw tandemas in onderhoud hebben is het mogelijk om een vervangende tandemasser mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.