Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Caravan onderhoud
Met een veilig gevoel op vakantie?

De gecertificeerde onderhoudsspecialisten van PAK Aanhangwagens zorgen ervoor dat uw caravan veilig de weg op kan, klaar voor een lange reis.

Caravan onderhoud

Caravans staan over het algemeen meer stil dan dat ze rijden en daarnaast staan ze over het algemeen vaker binnen dan buiten. Een stilstaande caravan is desalniettemin onderhevig aan slijtage. Wij raden u daarom aan om uw caravan jaarlijks te laten controleren alvorens u op vakantie gaat. PAK Aanhangwagens kan het caravan onderhoud voor u uitvoeren.

Caravan onderhoud bij PAK Aanhangwagens

Onderhoud aan uw caravan laten uitvoeren door PAK Aanhangwagens geeft u de zekerheid dat dit volgens de BOVAG richtlijnen gebeurt. Na afloop van het onderhoud ontvangt u van ons het onderhoudsrapport zodat u direct inzicht heeft op de gedane werkzaamheden. Een BOVAG onderhoudsbeurt ziet er als volgt uit:

  • Controle van het onderstel: Hier worden alle zaken gecontroleerd die te maken hebben met het onderstel. Denk hierbij aan controle op scheefstand, controle van de oplooprem, remkabels, reservewielhouder en controleren van de diverse leidingen.
  • Controle opbouw van de caravan: functioneren alle deuren en luiken nog naar behoren? Is de bodem nog in goede staat en is de bevestiging van de disselkist en handgrepen nog in orde?
  • Controle elektra en gas: Is alle verlichting nog in orde? Zijn alle gas aansluitingen nog in goede staat? Er bevinden zich een aantal gastoestellen in een caravan waardoor het van groot belang is dat deze goed gecontroleerd worden.

Komen wij tijdens de onderhoudsbeurt van uw caravan bepaalde mankementen tegen, dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen om de wensen te bespreken van mogelijke vervangingen.

Reparatie caravan

Naast het onderhoud aan uw caravan bent u bij PAK Aanhangwagens ook aan het juiste adres voor reparaties en keuringen. Onze vakmensen zijn erkende monteurs waardoor wij reparaties en keuringen kunnen uitvoeren in ons eigen werkplaats. Wij vragen u vooraf telefonisch contact met ons op te nemen of een werkplaats formulier in te vullen om een afspraak in te plannen.

Even sparren over de mogelijkheden of deze pagina delen in je netwerk?
Deel deze pagina