LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Aanhangwagen tweedehands

Tweedehands aanhangwagen via PAK

Heeft u een aanhanger nodig, maar is uw budget ontoereikend voor een nieuwe aanhangwagen? Dan is het mogelijk om het door u gezochte exemplaar als gebruikte aanhanger te kopen.

  Blijf op de hoogte van ons occassion aanbod.

  Staat de aanhangwagen of paardentrailer die u zoekt hier niet tussen? Misschien komt er binnenkort wel één binnen die bij uw wensen past. Vul onderstaand formulier in en dan houden wij u op de hoogte op het moment dat er een nieuwe occasion binnenkomt.

  Naam*

  Postcode*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Welk soort aanhangwagen zoekt u?*

  Prijsindicatie*

  En voor de aanschaf van een gebruikte trailer kunt u natuurlijk terecht bij PAK Aanhangwagens. Want behalve uit veel merken en modellen heeft u bij ons ook keuze uit nieuwe en tweedehands aanhangwagens. Wij kunnen deze in diverse maten en uitvoeringen leveren. Vanzelfsprekend zijn altijd accessoires toe te voegen en aanpassingen in het trailerontwerp te maken, zodat de 2dehands aanhangwagen helemaal naar wens is. En als u een specifiek exemplaar zoekt, kunnen wij u daar vaak ook aan helpen.

  Dagelijks wisselend aanbod gebruikte aanhangwagens

  Iets om bij het kopen van een tweedehands aanhanger rekening mee te houden, is het snelle verloop van ons assortiment. We passen de voorraad soms dagelijks aan. U kunt er dan ook van uitgaan dat het online aanbod occasions altijd actueel is. Ons vaak wisselende assortiment betekent enerzijds dat wij regelmatig een tweedehands aanhangwagen voor de auto toevoegen. Het is dus goed mogelijk dat wij het door u gezochte model vandaag te koop hebben als tweedehands aanhanger, terwijl dat gisteren nog niet het geval was. Anderzijds kan het gebeuren dat u er door het snelle verloop soms naast grijpt. Gebruikte aanhangwagens zijn populair en voor alle trailers zijn er wel geïnteresseerde bedrijven en particulieren te vinden. Als u dus een bepaalde aanhangwagen occasion wilt kopen, is het verstandig om meer dan eens op onze site terug te keren om de voorraad te bekijken.

  Altijd de aanhangwagen tweedehands die u zoekt

  Onder de gebruikte aanhangers van PAK vindt u doorgaans soortgelijke ontwerpen als in ons standaardassortiment aanhangwagens. Trailertypes die vaker bij ons worden ingeruild en dus veel voorkomen als tweedehands zijn een gesloten aanhangwagen 750 kg en plateauwagen van 2000 kg. Een koelwagen, veetrailer en aanhangwagen met huif krijgen we eveneens regelmatig binnen. En af en toe voegen we een markt-, presentatie- of schamelwagen als aanhanger occasion toe. Anders dan bij de nieuwe aanhangwagens zijn wij steeds afhankelijk van wat ons wordt aangeboden. Toch kunt u ook een tweedehands aanhanger wel degelijk via ons bestellen. Wanneer u interesse hebt in een bepaald model is het bijvoorbeeld altijd mogelijk om ons hiervan op de hoogte te stellen. Wij letten dan extra goed op of we een gebruikte aanhangwagen van dit type tegenkomen en laten het u direct weten als dit het geval is. Onze contacten in de occasionwereld reiken ver, maar vanzelfsprekend kunnen we bij dit soort verzoeken geen leveringsdatum voor de 2dehands aanhangwagen afspreken.

  Gebruikte aanhanger van bekend merk

  Net zoals tussen onze nieuwe en gebruikte aanhangwagens veel trailers met overeenkomstige toepassingen staan, komen in beide categorieën vaak ook dezelfde merken terug. Zo kunt u bij PAK zowel terecht voor een nieuwe als tweedehands aanhangwagen van Proline, Easyline, Loady, Ifor Williams, Henra en Anssems. Incidenteel breiden we het occasionaanbod ook wel uit met aanhangers van andere fabrikanten. Het assortiment bestaat overigens niet enkel uit van derden overgenomen exemplaren, want u kunt bij ons ook een demotrailer aanschaffen. Deze staan tussen de echte occasions. Met een demomodel koopt u een tweedehands aanhangwagen voor de auto die eigenlijk geen gebruiksgeschiedenis heeft. Demo-exemplaren stonden tot voor kort namelijk in onze showroom en hebben hooguit wat kilometers gemaakt bij testritjes. Een dergelijke tweedehands aanhanger is dus zo goed als nieuw en bovendien van een recent bouwjaar. Voor nog meer voordeel kunt u een kijkje nemen bij de aanbiedingen. Hier vindt u al onze extra scherp geprijsde modellen, variërend van een Ifor Williams machinetransporter tot een Cheval Liberté paardentrailer.

  Betalingsregeling aanhangwagen occasion

  Ziet u een geschikte trailer te koop als tweedehands aanhanger, maar betaalt u liever niet in één keer? Dan bieden wij de mogelijkheid tot leasen. Wat betreft de leasetermijnen kunt u kiezen voor 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. De prijs van de door u gewenste aanhangwagen tweedehands is bepalend voor het aantal maanden waarover u de betaling kunt spreiden. Behalve dat u voor een laag bedrag per maand gebruikmaakt van de trailer, is leasen voor ondernemers ook fiscaal voordelig. Tenminste, als de totale aankoopprijs boven de 450 euro ligt. In dat geval mag de gebruikte aanhanger worden opgevoerd als bedrijfsmiddel op de balans.

  Langere levensduur 2dehands aanhangwagen met onderhoud

  Om zolang mogelijk gebruik te kunnen maken van een trailer is regelmatig onderhoud een must. Indien u minimaal één keer per week onderweg bent, raden we aan om uw aanhanger occasion jaarlijks bij ons aan te bieden voor een uitvoerige controlebeurt. Daarbij wordt noodzakelijk klein onderhoudswerk dat voortkomt uit het gebruik verricht. Wij inspecteren dan het chassis, de verlichting, assen, opbouw en remmen op eventuele fouten of ontbrekende functionaliteiten. Dit maakt PAK niet aansprakelijk voor het gevolg van schade die voortkomt uit het gebruik tussen de jaarlijkse onderhoudsbeurten door. Algemeen kunt u er echter van uitgaan dat mankementen die wel uit fouten onzerzijds zijn ontstaan worden opgelost.

  Ook voor eigen trailer te koop

  Een tweedehands aanhanger aan ons verkopen, is natuurlijk ook mogelijk. Zoals vermeld vullen wij onze occasionvoorraad regelmatig aan. Bent u in het bezit van een aanhangwagen en is deze overbodig geworden of wilt u een nieuwer model aanschaffen? Dan kunt u ons altijd benaderen. U kunt foto’s van de gebruikte aanhangwagen mailen of langskomen. Wanneer u liever eerst foto’s stuurt, moeten dit er minimaal vier zijn waarop duidelijk de binnen- en buitenkant van de bak, het chassis en de banden te zien zijn. Voor een definitief oordeel willen we de trailer nog wel beter bekijken. Dit gebeurt op ons terrein. Bij een positief besluit bieden wij u een bedrag voor de tweedehands aanhangwagen of korting op de aankoop van een vervangend exemplaar. Overweegt u om uw aanhanger aanhangwagen te verkopen, maar heeft u soms toch nog verlengd vervoer nodig? Dan is het altijd mogelijk om voor dit incidentele gebruik een trailer te huren.

  Aanhanger occasion via onze website

  Het kopen van een betaalbare open of gesloten aanhanger kunt u online doen. Mocht er geen geschikte aanhangwagen als tweedehands of als demomodel tussen de occasions staan, dan slaagt u wellicht op onze pagina met aanbiedingen. Heeft u een tweedehands aanhangwagen voor de auto nodig en komt u daarvoor liever langs? Maak dan een afspraak, zodat we samen met u de beste kunnen uitzoeken. Overigens kunt u ook kiezen voor een gebruikte aanhangwagen die bij overname geen uitgebreide controle heeft ondergaan. Deze bieden wij aan voor een meeneemprijs en er zit geen garantie op, maar technisch is alles uiteraard in orde. Een grotere onderhoudsbeurt aan de aanhangwagen occasion voeren we dan voor een kleine meerprijs uit.

  Wat voor occasions biedt PAK Aanhangwagens?

  Bij PAK Aanhangwagens hebben wij een ruim aanbod aan occasion aanhangwagens. Op onze site vindt u het huidige aanbod occasions en tweedehands aanhangwagens. Staat de aanhanger die u zoekt niet tussen de producten? Vul dan het formulier onderaan de pagina in en laat uw wensen achter, wij nemen dan contact met u op als de gewenste occasion aanhanger wel in ons assortiment zit.

  Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een occasion?

  Occasions zijn tweedehands aanhangwagens, dus er zitten altijd gebruikssporen op. Wij raden aan om een tweedehands aanhangwagen altijd bij een erkend dealer aan te schaffen. Onze occasions gaan altijd eerst door de werkplaats, waar een erkend BOVAG monteur de aanhangwagen eerst nakijkt en eventuele ernstige gebreken oplost.

  Wat is een demomodel aanhangwagen

  Tussen onze occasions vindt u ook demomodellen. Dit zijn nieuwe aanhangwagens, die om verschillende redenen extra scherp weg mogen. Vaak gaat het om showroommodellen. Deze aanhangers zijn nieuw, maar hebben in onze showroom gestaan, waardoor er hier en daar een voetafdruk of veeg op kan zitten. De aanhangwagens komen altijd nieuw op kenteken en u bent de eerste eigenaar.