Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Open aanhanger tweedehands

Blijf op de hoogte van ons occassion aanbod.

Staat de aanhangwagen of paardentrailer die u zoekt hier niet tussen? Misschien komt er binnenkort wel één binnen die bij uw wensen past. Vul onderstaand formulier in en dan houden wij u op de hoogte op het moment dat er een nieuwe occasion binnenkomt.

Naam*

Postcode*

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Welk soort aanhangwagen zoekt u?*

Prijsindicatie*

Open aanhangwagen tweedehands? Ontdek nu het aanbod van PAK Aanhangwagens!

Net als het assortiment nieuwe aanhangers bestaat ons occasionaanbod eveneens uit talloze modellen. Zo krijgen wij bij PAK bijvoorbeeld ook geregeld gebruikte open trailers binnen. Deze zogeheten bakwagens zijn op hun beurt weer beschikbaar in diverse uitvoeringen. Open aanhangwagens die als occasion gekocht worden, kunnen we zo nodig aan uw specifieke wensen aanpassen. Wat u ook wilt en voor welke open variant u ook kiest, u vindt gebruikte aanhangers nergens goedkoper dan bij PAK Aanhangwagens in Zeeland.

Ruime toepassingen open aanhanger gebruikt

Reguliere open aanhangwagens behoren onder zowel particulieren als bedrijven tot de meest verkochte trailers. En dat is niet zo vreemd, want dit soort aanhangers hebben een heel brede inzetbaarheid. Zo lenen ze zich voor het transport van aarde, zand, grind, tegels, stenen, pallets en tuin-, hout-, sloop- en bouwafval, maar ook voor het vervoer van inboedel en andere spullen tijdens verhuizingen. Wanneer een open aanhanger occasion over een huifopbouw beschikt kan deze bovendien open of gesloten worden gebruikt. Deze aanhangwagen 2dehands is zeer eenvoudig in gebruik voor het transport van grotere goederen die u liever niet blootstelt aan weer en wind. Het enige wat hiervoor nodig is, is een huif. Heeft u dit soort vracht, maar dan van beperktere afmetingen? In dat geval volstaat een afdekzeil, terwijl een ladingnet ideaal is om ervoor te zorgen dat u niets verliest tijdens het vervoeren van materiaal als tuinafval en stenen. Uiteraard verkopen wij naast bakwagens ook andere open aanhangers gebruikt.

Keuzeaanbod open aanhangwagens tweedehands

De populariteit van open wagens heeft als bijkomend aspect dat er relatief veel in omloop zijn. Daardoor komt het regelmatig voor dat wij een open aanhanger tweedehands krijgen aangeboden. Hieronder bevinden zich uiteenlopende merken, zoals Proline, Anssems, Ifor Williams en Hapert. Het occasionaanbod omvat behalve reguliere open bakwagens onder meer ook plateauwagens, kippers en transporters voor machines, auto’s en motoren. Deze bevinden zich in verschillende gewichtsklassen en ook de bouwjaren wisselen sterk. Sommige van de gebruikte aanhangwagens zijn bijvoorbeeld meer dan tien jaar oud, terwijl andere bij ons in de showroom hebben gestaan en nog geen jaar geleden uit de fabriek zijn gekomen. Van de bekendere merken krijgen wij namelijk van aanhangers open altijd de nieuwste uitvoeringen binnen als demomodel. Na enige tijd verdwijnen deze uit onze showroom en zetten wij ze te koop als open aanhangwagen 2dehands. Hierdoor zijn veel van de bij ons aanwezige nieuwste modellen op voorraad ook leverbaar als tweedehands.

Open aanhanger occasion van hoge kwaliteit

Zowel de showroommodellen als de door ons aangekochte gebruikte trailers zijn van uitstekende kwaliteit. Er kan wel eens wat kleine schade zijn, maar alle open aanhangers die 2dehands bij ons worden gekocht voldoen aan de geldende RDW-eisen. Elke occasion die wij ontvangen ondergaat een visuele keuring. Wanneer u dat wilt kunnen wij de aanhangwagen die u wilt kopen een uitgebreide technische onderhoudsbeurt geven. Daarvoor brengen wij een klein bedrag in rekening en besteden we extra aandacht aan de remmen, de verlichting en het chassis van de open aanhangwagen gebruikt. Uitgebreider gecontroleerde aanhangers zijn voorzien van twee jaar garantie en nergens goedkoper te vinden. Overigens zijn wij bij trailers waarbij geen technische controle is uitgevoerd niet aansprakelijk voor gevolg schade.

Open aanhangwagen 2dehands aan ons verkopen

Omdat we altijd geïnteresseerd zijn om open aanhangwagen als occasion op te kopen, loont het vaak de moeite om ons in te lichten wanneer u uw bestaande trailer van de hand wilt doen. Wij willen natuurlijk wel weten in welke staat deze zich bevindt, dus het best kunt u met uw te verkopen bakwagen of andere open aanhanger bij ons langskomen in Kapelle. Is dat niet mogelijk? In dat geval kunt u ons ook goede foto’s van de open aanhanger tweedehands sturen via e-mail of social media. Om tot een voorlopig oordeel en voorlopige prijs te komen, gaat onze interesse met name uit naar de banden, de bak en het chassis. De kans is aanwezig dat wij een andere prijs bieden, als wij de trailer in het echt hebben bekeken.

Aanschaf gebruikte aanhangwagen bij PAK

PAK heeft een gevarieerd assortiment occasiontrailers, waarin naast open aanhangers ook gesloten wagens zijn opgenomen. Vanzelfsprekend hangt de beschikbaarheid van een en ander af van wat wij aan tweedehands modellen binnenkrijgen. Het loont echter de moeite om het aanbod ook regelmatig te checken indien u op zoek bent naar een bijzonder ontwerp, bijvoorbeeld een dichte steigerhanger afsluitbaar. Als u een specifiek merk of bepaalde uitvoering zoekt, kunt u dat eveneens altijd aan ons laten weten. Op het moment dat wij een dergelijke open aanhangwagen gebruikt dan krijgen aangeboden, brengen wij u hiervan op de hoogte. Speciaal bouw op basis van een occasiontrailer behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wanneer u langs wilt komen om ons assortiment open aanhanger 2dehands te komen bekijken, wordt het op prijs gesteld als u uw bezoek vooraf aankondigt. PAK is bereikbaar via telefoon, e-mail, social media en het antwoordformulier op de website.