Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Paardentrailer tweedehands

Tweedehands paardentrailer

Een tweedehands paardentrailer kopen doet u bij PAK Aanhangwagens. Wij hebben altijd verschillende tweedehands paardentrailers te koop. Aangezien een tweedehands paardentrailer zeer gewild is, raden wij u aan regelmatig ons aanbod te bekijken.

  Blijf op de hoogte van ons occassion aanbod.

  Staat de aanhangwagen of paardentrailer die u zoekt hier niet tussen? Misschien komt er binnenkort wel één binnen die bij uw wensen past. Vul onderstaand formulier in en dan houden wij u op de hoogte op het moment dat er een nieuwe occasion binnenkomt.

  Naam*

  Postcode*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Welk soort aanhangwagen zoekt u?*

  Prijsindicatie*

  Dagelijks wordt op onze website het aanbod bijgewerkt zodat u altijd een actueel overzicht heeft. In ons assortiment tweedehands paardentrailer treft u diverse uitvoeringen zoals de 1,5 paards trailer, 2 paards trailer en heel soms een 3- of 4 paards trailer. Hebben wij op dit moment niet de tweedehands paardentrailer die u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij, indien er een geschikt model binnenkomt, contact met u kunnen opnemen.

  Paardentrailer occasion kopen bij PAK Aanhangwagens

  Vindt u de aanschaf van een nieuwe paardentrailer een te grote investering of maakt u niet dagelijks gebruik van de trailer dan is een gebruikte paardentrailer een goed alternatief. De tweedehands paardentrailers worden bij binnenkomst altijd gecontroleerd door onze vakmensen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u en uw paard veilig op weg kunnen. Naast het kopen van een paardentrailer kunt u bij ons ook uw paardentrailer inruilen. Wij zullen eerst uw gebruikte paardentrailer bekijken alvorens wij deze innemen.

  Heeft u interesse in één van onze tweedehands paardentrailers? Kom dan langs in onze showroom om de trailer te bekijken. Is de paardentrailer naar wens dan kunnen wij de paardentrailer direct op naam zetten zodat u direct de weg op kunt.

  Zit uw gewenste paardentrailer tweedehands niet tussen ons aanbod . Bekijk dan ons reguliere aanbod paardentrailers. Daarnaast kunt u bij PAK Aanhangwagens ook uw gebruikte paardentrailer inruilen. Kom met uw gebruikte paardentrailer naar onze showroom zodat wij de trailer eerst even kunnen zien.

  Bent u op zoek naar een gebruikte aanhanger. Wij hebben een speciale pagina ingericht met al onze tweedehands aanhangers.

  PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

  Wat voor paardentrailer occasions biedt PAK Aanhangwagens?

  Bij PAK Aanhangwagens hebben wij een ruim aanbod aan tweedehands paardentrailers. Op onze site vindt u het huidige aanbod occasions en tweedehands paardentrailers. Staat de paardentrailerdie u zoekt niet tussen de producten? Vul dan het formulier onderaan de pagina in en laat uw wensen achter, wij nemen dan contact met u op als de gewenste occasion paardentrailer wel in ons assortiment zit.

  Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een occasion paardentrailer?

  Occasions zijn tweedehands paardentrailers, dus er zitten altijd gebruikssporen op. Wij raden aan om een tweedehands trailer altijd bij een erkend dealer aan te schaffen. Onze occasions gaan altijd eerst door de werkplaats, waar een erkend BOVAG monteur de paardentrailer eerst nakijkt en eventuele ernstige gebreken oplost.

  Wat is een demomodel paardentrailer?

  Tussen onze occasions vindt u ook demomodellen. Dit zijn nieuwe paardentrailers, die om verschillende redenen extra scherp weg mogen. Vaak gaat het om showroommodellen. Deze paardentrailers zijn nieuw, maar hebben in onze showroom gestaan, waardoor er hier en daar een voetafdruk of veeg op kan zitten. De paardentrailers komen altijd nieuw op kenteken en u bent de eerste eigenaar.