Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Type gebruik

Kippers tweedehands

{"item_name":"Ifor-Williams Kipper tandemas 360x195cm 3500kg","item_id":9623,"currency":"EUR","price":6043.95,"item_brand":"","item_category":"Kippers tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Ifor-Williams Kipper tandemas 360x195cm 3500kg
Weg is weg, wees er snel bij
Kopen vanafv.a. 4.995,- excl. BTWexcl. BTW
Kippers tweedehands

Wat voor occasions biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens hebben wij een ruim aanbod aan occasion aanhangwagens. Op onze site vindt u het huidige aanbod occasions en tweedehands aanhangwagens. Staat de aanhanger die u zoekt niet tussen de producten? Vul dan het formulier onderaan de pagina in en laat uw wensen achter, wij nemen dan contact met u op als de gewenste occasion aanhanger wel in ons assortiment zit.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een occasion?

Occasions zijn tweedehands aanhangwagens, dus er zitten altijd gebruikssporen op. Wij raden aan om een tweedehands aanhangwagen altijd bij een erkend dealer aan te schaffen. Onze occasions gaan altijd eerst door de werkplaats, waar een erkend BOVAG monteur de aanhangwagen eerst nakijkt en eventuele ernstige gebreken oplost.

Wat is een demomodel aanhangwagen

Tussen onze occasions vindt u ook demomodellen. Dit zijn nieuwe aanhangwagens, die om verschillende redenen extra scherp weg mogen. Vaak gaat het om showroommodellen. Deze aanhangers zijn nieuw, maar hebben in onze showroom gestaan, waardoor er hier en daar een voetafdruk of veeg op kan zitten. De aanhangwagens komen altijd nieuw op kenteken en u bent de eerste eigenaar.