LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Werkplaats afspraak

Bij PAK Aanhangwagens bent u aan het juiste adres voor het onderhoud, keuring of reparatie van uw aanhangwagen, paardentrailer of caravan. PAK Aanhangwagens is een erkend BOVAG bedrijf met vakkundig personeel. Wij staan voor kwaliteit en servicegericht werken. Uw aanhangwagen, paardentrailer of caravan is bij ons in goede handen. Wij vertellen u graag meer hoe u een werkplaats afspraak kunt maken.

Goed onderhoud is van groot belang voor de veiligheid in het verkeer en de levensduur van uw aanhangwagen, paardentrailer of caravan. Maakt u dagelijks gebruik van uw aanhangwagen of paardentrailer? Ons advies is om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen. Gebruikt u uw aanhangwagen of paardentrailer minder intensief dan volstaat een onderhoudsbeurt eens per twee jaar.

PAK Aanhangwagens maakt geen onderscheid in merken aanhangwagens. U kunt bij ons terecht met elk type aanhangwagen, paardentrailer of caravan. Onze werkplaats is van alle gemakken voorzien waardoor wij uiterst professioneel het onderhoud op uw aanhangwagen kunnen uitvoeren.

Standaard onderhoud aanhangwagen

PAK Aanhangwagens hanteert een checklist conform de BOVAG checklist. Uw aanhangwagen, paardentrailer of caravan wordt standaard op de volgende punten gecontroleerd:

 • Remmen
 • Assen
 • Chassis
 • Opbouw
 • Verlichting

Zijn er speciale wensen of bijzonderheden, laat het ons vooraf weten zodat wij dit mee kunnen nemen tijdens het onderhoud. Indien wij tijdens het onderhoud van uw aanhangwagen tegen grote reparaties aan lopen dan nemen wij altijd contact met u op. In sommige gevallen is het kosten technisch interessanter om te kijken naar een nieuwe aanhangwagen ten op zichten van het repareren van de mankementen.

Werkplaats afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud of reparatie van uw aanhangwagen, paardentrailer of caravan? Neem dan snel en eenvoudig contact op met onze werkplaats. Bel naar 0113 – 82 08 12 of vul heel eenvoudig onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Afspraak maken

  Naam *

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Merk aanhangwagen

  Kenteken

  Bijzonderheden

  Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

  Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

  Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

  Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

  Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

  Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. Deze pagina vindt u hier.

  Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

  De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.