Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Specials

Speciale aanhangwagens bij PAK Aanhangwagens

Bij PAK Aanhangwagens hebben we een breed assortiment aan aanhangwagens. Uiteenlopend van groot, klein, enkelas en tandemas. Toch hebben wij gemerkt dat er vraag is naar speciale aanhangwagens. Vandaar dat wij in deze categorie alle speciale aanhangwagens op een rij hebben gezet. Grote, afwijkende en specifieke modellen die slechts voor een bepaalde groep mensen interessant zal zijn, maar waar we u uiteraard wel graag mee verder helpen. In onze categorie ‘Specials’ vindt u de speciale aanhangwagen die bij u past.

Breed aanbod in diverse categorieën

PAK Aanhangwagens biedt afwijkende modellen aanhangwagens aan in de categorieën autotransporters, motortrailers, verkoopwagens, veetrailers, 2, 3 en 4 paards trailers, gesloten tandemas aanhangers, kippers, plateauwagens en machinetransporters. In de productfilter kunt u de categorie kiezen waarin u een speciale aanhangwagen zoekt. Uiteraard kunnen wij u desgewenst ook altijd voorzien van een advies op maat. Bent u dus niet op zoek naar een standaard product? Ook dan bent u bij PAK Aanhangwagens aan het juiste adres.

Aanhanger op maat

Mocht het soort aanhangwagen wat u zoekt nog niet in deze lijst staan, dan heeft u ook altijd nog de mogelijkheid om een aanhangwagen op maat te laten bouwen. Zeker als u speciale wensen heeft voor het in- of opbouwen van apparatuur raden wij dit aan. Wij raden u aan om in een dergelijk geval een aanhanger te kiezen die het dichtste bij uw wensen in de buurt komt, dan gaan we samen om tafel om de aanhanger zo aan te passen dat deze helemaal aan uw wensen voldoet. Bekijk de mogelijkheden voor speciaalbouw.

Wilt u meer weten over bepaalde speciale aanhangwagen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website of kom langs in de showroom van PAK Aanhangwagens. We gaan dan samen met u om tafel om uw wensen in kaart te brengen.