LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Specials

Speciale aanhangwagens bij PAK Aanhangwagens

Bij PAK Aanhangwagens hebben we een breed assortiment aan aanhangwagens. Uiteenlopend van groot, klein, enkelas en tandemas. Toch hebben wij gemerkt dat er vraag is naar speciale aanhangwagens.

Vandaar dat wij in deze categorie alle speciale aanhangwagens op een rij hebben gezet. Grote, afwijkende en specifieke modellen die slechts voor een bepaalde groep mensen interessant zal zijn, maar waar we u uiteraard wel graag mee verder helpen. In onze categorie ‘Specials’ vindt u de speciale aanhangwagen die bij u past.

Breed aanbod in diverse categorieën

PAK Aanhangwagens biedt afwijkende modellen aanhangwagens aan in de categorieën autotransporters, motortrailers, verkoopwagens, veetrailers, 2, 3 en 4 paards trailers, gesloten tandemas aanhangers, kippers, plateauwagens en machinetransporters. In de productfilter kunt u de categorie kiezen waarin u een speciale aanhangwagen zoekt. Uiteraard kunnen wij u desgewenst ook altijd voorzien van een advies op maat. Bent u dus niet op zoek naar een standaard product? Ook dan bent u bij PAK Aanhangwagens aan het juiste adres.

Aanhanger op maat

Mocht het soort aanhangwagen wat u zoekt nog niet in deze lijst staan, dan heeft u ook altijd nog de mogelijkheid om een aanhangwagen op maat te laten bouwen. Zeker als u speciale wensen heeft voor het in- of opbouwen van apparatuur raden wij dit aan. Wij raden u aan om in een dergelijk geval een aanhanger te kiezen die het dichtste bij uw wensen in de buurt komt, dan gaan we samen om tafel om de aanhanger zo aan te passen dat deze helemaal aan uw wensen voldoet. Bekijk de mogelijkheden voor speciaalbouw.

Wilt u meer weten over bepaalde speciale aanhangwagen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website of kom langs in de showroom van PAK Aanhangwagens. We gaan dan samen met u om tafel om uw wensen in kaart te brengen.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. Deze pagina vindt u hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.