Categorie foto Gesloten aanhangwagens

Gesloten aanhangwagens

Producten in deze categorie

Gesloten aanhangwagen huren

Wilt u bepaalde goederen droog en veilig vervoeren dan is een gesloten aanhanger het ideale transportermiddel. Heeft u eenmalig een gesloten aanhangwagen nodig dan heeft PAK Aanhangwagens de oplossing voor u. De verhuur gesloten aanhangwagens van PAK Aanhangwagens zijn zeer geschikt voor al uw werkzaamheden.

Verhuur gesloten aanhangwagen van PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens heeft diverse gesloten aanhangwagens in het verhuur assortiment. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een huifaanhangwagen, gesloten enkelas aanhangwagen en een gesloten tandemas aanhangwagen. Er zitten een aantal verschillen tussen deze gesloten aanhangwagens die wij hieronder voor u uitleggen. Zo kunt u het beste een keus maken welke gesloten aanhangwagen u wilt huren.

Aanbod verhuur gesloten aanhangwagens

Het belangrijkste verschil tussen de drie type gesloten aanhangwagens is het laadvermogen. Met onze gesloten enkelas aanhangwagen en onze huif aanhangwagen kunt u over het algemeen lichte goederen vervoeren. De maximale massa van beide aanhangwagens is 750 kilogram. Het voordeel hiervan is wel dat u deze wagens mag besturen met een rijbewijs B. De gesloten tandemas aanhangwagen heeft een massa van meer dan 750 kilogram, wat betekend dat dit type een hoger laadvermogen heeft en u dus zwaardere goederen kunt vervoeren ten opzichte van de gesloten enkelas aanhangwagen en de huif aanhangwagen. Niet alleen het laadvermogen ligt hoger bij de tandemasser maar ook de totale laadruimte waardoor u meer ruimte heeft voor uw goederen. Voor meer informatie over de verschillen tussen onze verhuur gesloten aanhangwagens kunt u verder klikken op de producten.

Huur informatie

Indien u bij PAK Aanhangwagens gebruik wilt maken van één van onze verhuur gesloten aanhangwagen dan is het verstandig om deze voortijdig te reserveren via ons contactformulier, telefonisch of via de email. Door tijdig uw reservering door te geven is de kans kleiner dat de gewenste gesloten aanhangwagen is uitgeleend. Bij het ophalen van uw aanhangwagen dient u vooraf borg af te staan welke u terug krijgt bij het terug brengen (in goede staat) van de gesloten wagen. U ontvangt altijd van ons een officiële huurovereenkomst waardoor u gegarandeerd een veilig huur aanhangwagen mee krijgt.

U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een gesloten aanhangwagen huren. Gaat het om een korte verhuur periode of over een lange verhuur periode, het is beide mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Beoordeling door klanten 8/10 - 14 beoordelingen