LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Machinetransporters

Machinetransporter

Een machinetransporter is een aanhangwagen die gebruikt wordt voor het vervoer van machines op wielen en rupsbanden. Denk hierbij aan een minikraan, hoogwerker, shovel, zitmaaier en een graafmachine.

Een dieplader heeft een stoere en robuuste uitstraling en is verkrijgbaar in diverse soorten, maten en gewichtsklassen. Uw machine transport zal door het gebruik van een dieplader probleemloos worden uitgevoerd. Voor het rijden met een transporter heeft u een B + E rijbewijs nodig. In sommige gevallen volstaat een B rijbewijs mits het totale gewicht inclusief laadvermogen niet meer dan 750 kilogram weegt.

Machinetransporter kopen

PAK Aanhangwagens heeft een breed aanbod diepladers in het assortiment. Passend bij uw werkzaamheden kunnen wij de transporter leveren. Door ons ruime aanbod hebben wij veel soorten direct uit voorraad leverbaar. Ons aanbod bestaat dan ook niet alleen uit nieuwe aanhangwagens, maar ook occasions zijn bij ons altijd op voorraad. Wij kijken graag samen met u naar de wensen en behoeftes om te bepalen welke type dieplader voor u gewenst is. PAK Aanhangwagens levert de volgende type machinetransporters:

  • Een oprijwagen met oprijplaten, ook wel niet kantelbare machinetransporter genoemd is het klassieke model. Dit type wordt vooral gebruikt voor het transport van kleine machines.
  • Een kantelbare machinetransporter wordt hedendaags het meest gebruikt. Dit type zorgt voor een makkelijke manier van laden doordat de laadvloer gekanteld kan worden.

Onze transporters zijn helemaal naar wens in te richten. Heeft u speciale wensen zoals een laadkraan voor uw dieplader of wilt u extra bindogen op de transporter? Wij helpen u graag verder om uw gewenste dieplader te realiseren. Ook voor het huren van een machinetransporter bent u bij PAK Aanhangwagens aan het juiste adres. Kijk voor meer informatie op de verhuur pagina.

Onderhoud

Heeft u een machinetransporter die u regelmatig gebruikt? Dan raden wij aan om uw dieplader jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoud- en montage werken. Gedurende de tijd dat wij uw transporter onderhouden is het mogelijk om een vervangende aanhangwagen mee te nemen.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Welke merken machinetransporter biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens hebben wij een ruim aanbod aan machinetransporters. In ons assortiment vindt u trailers van de volgende merken, vaak direct uit voorraad leverbaar:

Wij hebben zowel enkelas machinetransporter, als tandemas en tridemas. U kunt de machinetransporter ook voorzien van een huif. Bent u op zoek naar een machinetransporter van een ander merk? Ook dan denken wij graag met u mee. U kunt dan het beste telefonisch contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, dan kijken zij of we iets voor u kunnen betekenen.

Welk rijbewijs heb ik nodig om de machinetransporter te mogen trekken?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde machinetransporter te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de machinetransporter, niet door het aantal assen van een transporter, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina op: https://www.pak-aanhangwagens.be/informatie/informatie-over-rijbewijzen/

Kan ik een machinetransporter leasen bij PAK Aanhangwagens?

Jazeker! De aankoop van een machinetransporter kan een behoorlijke investering met zich meebrengen, Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een machinetransporter of andere aanhanger graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een machinetransporter te leasen. U financiert de aanschaf van uw machinetransporter dan middels een beperkt vast bedrag per maand, na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wilt u de machinetransporter samen met uw nieuwe machine financieren? Neem contact op met onze verkoopmedewerkers, wij denken graag met u mee.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een machinetransporter?

Machinetransporters  lijken vaak visueel erg op elkaar, echter heeft elke transporter zijn eigen krachten en zwaktes. Voor het zwaardere werk heb je extra bodemondersteuning nodig, iets wat merken als Proline en Ifor Williams bieden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag over de beste plateauwagen voor uw werkzaamheden.

Is speciaalbouw mogelijk bij PAK Aanhangwagens?

Jazeker, bij PAK Aanhangwagens hebben wij al ruim 50 jaar ervaring met speciaalbouw. Zit er in het standaard assortiment geen aanhangwagen die bij uw wensen past? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden om de aanhangwagen compleet naar uw wensen in te richten.