Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Hoogte
Type gebruik

Actiemodellen Gesloten aanhangwagens

Een gesloten aanhangwagen is voor veel doeleinden in te zetten en verkrijgbaar ... Lees meer

Een gesloten aanhangwagen is voor veel doeleinden in te zetten en verkrijgbaar in enkelas en tandemas modellen. Wilt u uw goederen droog en veilig vervoeren dan is een dichte aanhanger een ideaal transportmiddel. PAK Aanhangwagens heeft een assortiment samengesteld die vallen on... Lees meer

{"item_name":"Proline AERO Gesloten aanhangwagen tandemas 315x158x190cm 2850kg","item_id":"8045","currency":"EUR","price":7011.95,"item_brand":"Proline","item_category":"Gesloten aanhangwagens tandemas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Proline AERO Gesloten aanhangwagen tandemas 315x158x190cm 2850kg
Leasen vanafv.a.
132,- per maandp/m
Beperkte voorraad, wees er snel bij
6.591,- 5.795,-
{"item_name":"Proline Gesloten aanhangwagen tandemas 366x175x190cm 2600kg","item_id":"7630","currency":"EUR","price":8709.58,"item_brand":"Proline","item_category":"Gesloten aanhangwagens tandemas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":1,"quantity":1} Proline Gesloten aanhangwagen tandemas 366x175x190cm 2600kg
Leasen vanafv.a.
164,- per maandp/m
Levertijd > 5 werkdagen
8.166,- 7.198,-
Actiemodellen Gesloten aanhangwagens

Een gesloten aanhangwagen is voor veel doeleinden in te zetten en verkrijgbaar in enkelas en tandemas modellen. Wilt u uw goederen droog en veilig vervoeren dan is een dichte aanhanger een ideaal transportmiddel. PAK Aanhangwagens heeft een assortiment samengesteld die vallen onder de categorie actiemodellen gesloten aanhangers.

Goedkope gesloten aanhanger

Een gesloten aanhangwagen is voor veel doeleinden in te zetten en verkrijgbaar in enkelas en tandemas modellen. Wilt u uw goederen droog en veilig vervoeren dan is een dichte aanhanger een ideaal transportmiddel. PAK Aanhangwagens heeft een assortiment samengesteld die vallen onder de categorie actiemodellen gesloten aanhangers.

Door ons ruime en gezamenlijke inkoopsysteem kunnen wij deze actiemodellen tegen een scherp tarief aanbieden. Buitenom de interessante prijzen hechten wij ook veel waarde aan een tevreden klant. Wij garanderen daarom ook op al onze goedkope gesloten aanhangers de hoogste kwaliteit. Onze actiemodellen zijn allen zorgvuldig uitgezocht door onze experts. Wenst u nog extra opties of heeft u speciale wensen waaraan de aanhangwagen moet voldoen, dan nemen wij dat graag met u door. Uw zoektocht naar een nieuwe gesloten aanhangwagen stopt na het vinden van het juiste model bij PAK Aanhangwagens.

Soorten goedkope gesloten aanhangers

De goedkope gesloten aanhangers van PAK Aanhangwagens zijn allen standaard modellen.De achterkant is standaard voorzien van één of twee deuren maar er zijn veel andere uitvoeringen mogelijk. Zo kunt u denken aan een oprijklep waardoor het in- en uitrijden van machines of zwaardere goederen makkelijker uit te voeren is. Verder kan er gedacht worden aan wielen onder of naast de bak en u kunt zelfs kiezen voor een zijdeur, zijklep of rolluiken voor uw dichte aanhanger. Benieuwd naar de extra mogelijkheden op een goedkope gesloten aanhanger? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. Zit uw gewenste gesloten aanhangwagen niet tussen de actiemodellen, bekijk dan gerust ons reguliere aanbod gesloten enkelas aanhangwagen of ons aanbod gesloten tandemas aanhangwagen.

Onderhoud

Is uw gesloten aanhangwagen toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Gedurende de tijd dat wij uw gesloten wagen in onderhoud hebben, is het mogelijk om een vervangende dichte aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Welke merken gesloten aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens hebben wij een ruim aanbod aan gesloten aanhangers. In ons assortiment vindt u aanhangers van de volgende merken, vaak direct uit voorraad leverbaar:

  • Proline
  • Easyline
  • Ifor Williams
  • Saris

Wij hebben zowel enkelas gesloten aanhangers als gesloten tandemassers en tridemassers. U kunt de aanhangwagen ook voorzien van een huif, om tot de gesloten aanhangwagen structuur te komen. Bent u op zoek naar een gesloten aanhangwagen van een ander merk? Ook dan denken wij graag met u mee. U kunt dan het beste telefonisch contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, dan kijken zij of we iets voor u kunnen betekenen.

Welk rijbewijs heb ik nodig om de gesloten aanhanger te mogen trekken?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde gesloten aanhangwagen te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. Aanhangwagens met een maximale toegestane massa onder de 750kg mag u altijd trekken met een B-rijbewijs.  De precieze berekening voor andere aanhangwagens is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina op: https://www.pak-aanhangwagens.be/informatie-voor-rijbewijzen/

Waar moet ik op letten bij het kopen van een gesloten aanhanger?

Gesloten aanhangers zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten. Allereerst is het belangrijk dat uw lading binnen de bak past, verder is het van belang dat u goed let op de manier van laden. Wilt u de aanhanger met een heftruck laden? Dan is een rolluik aan de zijkant handig, wilt u de lading de wagen inrijden? Dan kan een oprijklep de voorkeur hebben. Voor het zwaardere werk heb je extra bodemondersteuning nodig, iets wat een merk als Proline biedt. Zoekt u meer een allround wagen, met de beste prijs-kwaliteitsverhouding, dan kan de Easyline aanhangwagen beter bij uw wensen passen. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag over de beste bakwagen voor uw werkzaamheden.

Wat is het verschil tussen een enkelas en tandemas gesloten aanhangwagen

De term enkelas geeft aan dat de aanhangwagen 1 as heeft, bij tandemas is dit twee assen. Het voordeel van een enkelas aanhangwagen is dat deze makkelijk te maneuvreren is. Het voordeel van een tandemas aanhangwagen is dat deze stabieler ligt en dat de lading over twee assen wordt verdeeld. Het laadvermogen van een tandemas aanhangwagen is echter niet standaard hoger, gezien de aanhangwagen door deze extra as ook van zichzelf meer weegt. Wilt u weten welke bakwagen het beste bij u past? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.