Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Actiemodellen gesloten aanhanger

Goedkope gesloten aanhanger

Een gesloten aanhangwagen is voor veel doeleinden in te zetten en verkrijgbaar in enkelas en tandemas modellen. Wilt u uw goederen droog en veilig vervoeren dan is een dichte aanhanger een ideaal transportmiddel. PAK Aanhangwagens heeft een assortiment samengesteld die vallen onder de categorie actiemodellen gesloten aanhangers.

Door ons ruime en gezamenlijke inkoopsysteem kunnen wij deze actiemodellen tegen een scherp tarief aanbieden. Buitenom de interessante prijzen hechten wij ook veel waarde aan een tevreden klant. Wij garanderen daarom ook op al onze goedkope gesloten aanhangers de hoogste kwaliteit. Onze actiemodellen zijn allen zorgvuldig uitgezocht door onze experts. Wenst u nog extra opties of heeft u speciale wensen waaraan de aanhangwagen moet voldoen, dan nemen wij dat graag met u door. Uw zoektocht naar een nieuwe gesloten aanhangwagen stopt na het vinden van het juiste model bij PAK Aanhangwagens.

Soorten goedkope gesloten aanhangers

De goedkope gesloten aanhangers van PAK Aanhangwagens zijn allen standaard modellen.De achterkant is standaard voorzien van één of twee deuren maar er zijn veel andere uitvoeringen mogelijk. Zo kunt u denken aan een oprijklep waardoor het in- en uitrijden van machines of zwaardere goederen makkelijker uit te voeren is. Verder kan er gedacht worden aan wielen onder of naast de bak en u kunt zelfs kiezen voor een zijdeur, zijklep of rolluiken voor uw dichte aanhanger. Benieuwd naar de extra mogelijkheden op een goedkope gesloten aanhanger? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. Zit uw gewenste gesloten aanhangwagen niet tussen de actiemodellen, bekijk dan gerust ons reguliere aanbod gesloten enkelas aanhangwagen of ons aanbod gesloten tandemas aanhangwagen.

Onderhoud

Is uw gesloten aanhangwagen toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Gedurende de tijd dat wij uw gesloten wagen in onderhoud hebben, is het mogelijk om een vervangende dichte aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.