LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Easyline

Easyline aanhangwagens: betrouwbare trailers

Easyline is een merk dat aanhangers ontwikkelt die voorzien in de basisbehoeften van uiteenlopende consumenten. Het bedrijf bedient daarbij zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Typerend voor een Easyline aanhanger zijn een stabiel ontwerp en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Op zoek naar een trailer of aanhangwagen van Easyline kunt u terecht bij PAK Aanhangwagens. Wij hebben meerdere modellen op voorraad, die wij direct kunnen leveren. De aanhangwagens zijn mooi om te zien en daarbij ook nog eens praktisch.

Gebruiksvriendelijkheid van Easyline aanhangers

Dat Easyline distributeurs in veel Europese landen heeft, is natuurlijk niet voor niets. Elke Easyline aanhangwagen combineert namelijk gebruiksgemak en kwaliteit met een scherpe prijs. De eenvoudige doch robuuste ontwerpen zorgen voor trailers die uitermate praktisch zijn in gebruik en bovendien uitstekend zijn aan te passen. Hiertoe beschikt het merk over een breed aanbod accessoires, waarmee u uw open of gesloten aanhanger na aankoop desgewenst kunt uitbreiden. Het assortiment met toebehoren omvat onder meer combisloten, steunwielen, houders voor reservewielen en sjorogen. U kunt uw trailer dus zo uitrusten, dat deze 100% is toegespitst op uw werkzaamheden of transportdoeleinden.

Easyline aanhangwagen in diverse uitvoeringen

Op ons terrein en in onze showroom vindt u een veelzijdige collectie met Easyline aanhangers. U zit met name goed bij ons voor een koelwagen, lesaanhanger, motortransporter of andere gesloten aanhangwagen van dit merk. Sommige trailers zijn voorzien van rolluiken of een zijdeur. Daarnaast hebben wij echter ook diverse open modellen, zoals kippers, reclameaanhangers en steigeraanhangwagens. De gewichtsklassen van de wagens variëren van 750 tot 2700 kg. Veel van de exemplaren in de lichtste categorie zijn uitgevoerd als gesloten enkelas aanhangwagen. U kunt evenwel ook kiezen voor een 750 kg wegende ongeremde Easyline tandemas of een geremde enkelasser met een totaalgewicht van 1350 kg.

Koop uw Easyline aanhanger via PAK

De aanhangers die deze fabrikant ontwikkelt, worden in Nederland door een klein aantal bedrijven aangeboden. U kunt onder andere bij PAK en Konag Easyline trailers kopen. Wanneer u een open of gesloten tandemas of enkelas aanhangwagen van Easyline wilt aanschaffen, houden wij ons dan ook van harte aanbevolen. Twee belangrijke voordele van kopen bij PAK zijn dat er een korte levertijd geldt en dat wij de aanhanger bij u thuis of op het adres van uw bedrijf kunnen bezorgen. Bekijk het assortiment op de site en maak uw keuze online, of kom langs in de showroom op industriegebied Smokkelhoek bij Kapelle.

Wanneer u langskomt kunt u nog beter beoordelen welk model de beste eigenschappen heeft voor uw werk of vrijetijdsbesteding. En hoewel een Vedax Easyline of ander exemplaar dat u nieuw koopt doorgaans niet al te veel kost, kan natuurlijk ook worden gekozen voor een gebruikte trailer. Wij hebben altijd wel een occasion van dit merk voor u op ons terrein staan, zodat geld besparen op de aanschafprijs goed mogelijk is. Wilt u meer weten over dit merk of heeft u hulp nodig met het kiezen tussen bijvoorbeeld een open of gesloten remorque? Neem dan contact met ons op.

 

Contact

PAK Aanhangwagens heeft een breed aanbod aanhangwagens, nieuw en occasion van alle bekende merken. Beschikbaar om te huren, kopen of leasen. Zoekt u een op maat gemaakte aanhangwagen? Dan kunt u terecht bij onze speciaalbouw afdeling. Ook bieden wij losse onderdelen aan op onze onderdelen pagina. Heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier, social media, telefoon of via ons e-mail adres.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. Deze pagina vindt u hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.