LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Ifor Williams

Kwaliteitswagens van Ifor Williams

Met een aanhanger van het Britse merk Ifor Williams schaft u een aanhangwagen aan van topkwaliteit. Of u nu een trailer voor het vervoer van paarden, een ander gesloten model of een open aanhanger nodig heeft.

Dankzij de uitgebreide keuzemogelijkheden die Ifor Williams Trailers u geeft, kunt u altijd een geschikte wagen van dit merk vinden. Bij PAK Aanhangwagens is een groot deel van de catalogus van Ifor Williams direct uit voorraad leverbaar.

Ifor Williams aanhangwagens voor diverse doelgroepen

De geschiedenis van Ifor Williams gaat ver terug, want het bedrijf bracht zijn eerste aanhangers uit in 1958. In de daaropvolgende decennia verschenen nog eens meer dan 600.000 exemplaren, die tal van doelgroepen bedienen. Onder andere veehouders, landbouwers, paardenfokkers en sportruiters maken gebruik van deze aanhangwagens en paardentrailers. Anderzijds kiezen ook bedrijven in de bouwnijverheid en groenvoorziening vaak voor een aanhanger van dit merk. Die populariteit in uiteenlopende vakgebieden zal de kenners niet verbazen. Met een Ifor Williams koopt u immers een trailer of wagen met zeer sterke technische eigenschappen en een duurzaam en onderhoudsvriendelijk ontwerp. En dat alles voor een prijs die waar voor uw geld biedt. Het merk ontwikkelt en vervaardigt bovendien veel van de onderdelen die men gebruikt zelf, waaronder chassis en assen.

Van machinetransporter tot veetrailer

Ifor Williams aanhangers staan bekend om de vele ontwerpen en varianten waarin ze beschikbaar zijn. Alles bij elkaar zijn in de loop van de tijd rond de duizend verschillende trailerdesigns uitgebracht. Wij hebben dan ook open en gesloten aanhangwagens voor vele toepassingen en allerlei soorten wegtransport uit voorraad leverbaar. Denk daarbij aan kippers, vaste en kantelbare machine- en autotransporters, plateauwagens, bloemenwagens, veetrailers en paardentrailers. Afhankelijk van hun afmetingen zijn deze modellen verkrijgbaar in elke gangbare gewichtsklasse van 750 kg tot en met 3500 kg. Het merendeel van de Ifor Williams-wagens heeft een tandemas, maar de lichtere gesloten aanhangers voor veevervoer worden tevens als enkelasser aangeboden. In de zwaarste categorieën van de veetrailers, machinetransporters en plateau aanhangwagens zijn tridemassers het gebruikelijke ontwerp.

Ifor Williams paardentrailers in meerdere uitvoeringen

De Britse fabrikant heeft voor veel bedrijfstakken dus een passende oplossing. Onder de trailers die dit merk produceert is echter vooral de HB-serie een bekende verschijning op de weg. Deze aanhangers zijn bedoeld voor het transport van paarden en pony’s. De paardentrailers staan voor stabiliteit en stijl en hebben een zeer goede aluminium vloer. Bij de aanschaf van een model uit de productlijn Ifor Williams HB of HBX heeft u de keuze uit een 1,5 paards of 2 paards paardentrailer. De HB en HBX-wagens hebben een totaalgewicht van 1600 of 2600 kg en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten. Wanneer het financieel niet mogelijk is om het nieuwe model te kopen, kunt u natuurlijk ook kijken of we een gebruikte Ifor Williams voor u hebben staan. Zo schaft u voor uw manege, paardenfokkerij of stal een populair merk paard trailer aan met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Ifor Williams aanhangwagen via PAK Aanhangwagens

Als u zich heeft voorgenomen om een bewezen kwaliteitsaanhanger te zoeken is een Ifor Williams een terechte keuze. De transporters, trailers en aanhangwagens worden gedistribueerd in de meeste Europese landen, en dat is natuurlijk niet zonder reden. Ook buiten Europa is in veel landen een Ifor Williams dealer te vinden, wat de uitstekende reputatie van dit merk nog maar eens benadrukt. Heeft u interesse in een Ifor Williams paardentrailer, een nieuwe kipper, een Ifor Williams GH 126 of andere soort aanhangwagen van dit merk? Dan kunnen wij u zeker verder helpen. Bij PAK vindt u een gevarieerd assortiment bestaande uit verschillende open aanhangers en gesloten veetrailers, paardentrailers en bloemenwagens. Kom langs in onze showroom in Schore of bel of mail ons. Wilt u ons bereiken buiten de reguliere openingstijden? U kunt ook via het contactformulier op onze website een vraag stellen of informatieverzoek indienen over de aanhangwagens en trailers van Ifor Williams.

 

Contact

PAK Aanhangwagens heeft een breed aanbod aanhangwagens, nieuw en occasion van alle bekende merken. Beschikbaar om te huren, kopen of leasen. Zoekt u een op maat gemaakte aanhangwagen? Dan kunt u terecht bij onze speciaalbouw afdeling. Ook bieden wij losse onderdelen aan op onze onderdelen pagina. Heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier, social media, telefoon of via ons e-mail adres.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. Deze pagina vindt u hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.