LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Over PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens is al meer dan 50 jaar de specialist in de verkoop en verhuur van aanhangwagens en paardentrailers in de provincie Zeeland en daarbuiten. PAK Aanhangwagens levert bijna alle soorten aanhangwagen tot een massa van maximaal 3500 kilogram. In onze ruime showroom hebben we een groot assortiment aanhangwagens en paardentrailers in diverse soorten en maten van gerenommeerde merken zoals; Proline, Easyline, Anssems, Saris, Careliner, Humbaur, Henra, Hulco, Ifor Williams, Loady, Pega en Montana. Naast onze uitgebreide showroom bent u bij PAK Aanhangwagens ook aan het juiste adres voor het huren van een aanhangwagen of paardentrailer, in- en verkoop van occasions, speciaalbouw aanhangwagens, onderhoud aan uw aanhangwagen, paardentrailer of caravan, aanhangwagen export en voor losse onderdelen.

In april 2015 verhuisde PAK Aanhangwagens van een pand in Kruiningen naar een vestiging op een unieke locatie langs de A58, nabij bedrijven terrein Smokkelhoek te Kapelle. In het nieuwe pand zijn de showroom, werkplaats en het magazijn flink uitgebreid. De capaciteit is enorm toegenomen, wat een snellere en gerichtere service oplevert voor de klanten. Deze ontwikkeling heeft bijgedragen aan de continuïteit van PAK Aanhangwagens. Wij willen u nog ontelbare jaren voorzien van onze kwalitatieve aanhangwagens en paardentrailers!

Service en kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met recht zeggen dat wij specialisten zijn. Onze vakkundige vakmensen weten exact waar ze mee bezig zijn en helpen u graag bij al uw vragen. Wij willen ons onderscheiden door op een persoonlijke manier met onze klanten om de tafel te gaan om uiteindelijk tot het gewenste eindresultaat te komen. Wij vragen van al onze werknemers elke dag weer die service te verlenen die van ons wordt verwacht. Wij bouwen graag een relatie op die jarenlang voort wordt gezet.

Omdat we bij PAK Aanhangwagens service en kwaliteit als belangrijke speerpunten zien, hebben we naast ons reguliere aanbod aanhangwagens en paardentrailers een speciaal ingerichte webshop ontwikkeld met aanhanger en paardentrailer onderdelen. Wij willen onze klanten net dat beetje extra bieden waardoor wij ons kunnen onderscheiden in de markt.

Door de jaren heen hebben wij een betrouwbare naam opgebouwd binnen de aanhangwagenbranche. Waarom bent u bij PAK Aanhangwagens aan het juiste adres voor het kopen van een nieuwe aanhangwagen of paardentrailer? Of waarom is PAK Aanhangwagens de ideale locatie voor het huren van een aanhangwagen? Wij hebben 10 redenen opgesteld waarom u voor PAK Aanhangwagens kiest. Lees hier meer over Daarom PAK Aanhangwagens.

De showroom van PAK Aanhangwagens is gevestigd op een uniek locatie langs de A58. Gemakkelijk te bereiken via afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle. U bent van harte welkom bij dé paardentrailer en aanhangwagen specialist van Zeeland.