Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Easyline

Easyline is een merk dat aanhangers ontwikkelt die voorzien in de basisbehoeften van uiteenlopende consumenten. Het bedrijf bedient daarbij zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Typerend voor een Easyline aanhanger zijn een stabiel ontwerp en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Op zoek naar een trailer of aanhangwagen van Easyline kunt u terecht bij PAK Aanhangwagens. Wij hebben meerdere modellen op voorraad, die wij direct kunnen leveren.

Gebruiksvriendelijkheid van Easyline aanhangers

Dat Easyline distributeurs in veel Europese landen heeft, is natuurlijk niet voor niets. Elke Easyline aanhangwagen combineert namelijk gebruiksgemak en kwaliteit met een scherpe prijs. De eenvoudige doch robuuste ontwerpen zorgen voor trailers die uitermate praktisch zijn in gebruik en bovendien uitstekend zijn aan te passen. Hiertoe beschikt het merk over een breed aanbod accessoires, waarmee u uw open of gesloten aanhanger na aankoop desgewenst kunt uitbreiden. Het assortiment met toebehoren omvat onder meer combisloten, steunwielen, houders voor reservewielen en sjorogen. U kunt uw trailer dus zo uitrusten, dat deze 100% is toegespitst op uw werkzaamheden of transportdoeleinden.

Easyline aanhangwagen in diverse uitvoeringen

Op ons terrein en in onze showroom vindt u een veelzijdige collectie met Easyline aanhangers. U zit met name goed bij ons voor een koelwagen, lesaanhanger, motortransporter of andere gesloten aanhangwagen van dit merk. Sommige trailers zijn voorzien van rolluiken of een zijdeur. Daarnaast hebben wij echter ook diverse open modellen, zoals kippers, reclameaanhangers en steigeraanhangwagens. De gewichtsklassen van de wagens variëren van 750 tot 2700 kg. Veel van de exemplaren in de lichtste categorie zijn uitgevoerd als gesloten enkelas aanhangwagen. U kunt evenwel ook kiezen voor een 750 kg wegende ongeremde Easyline tandemas of een geremde enkelasser met een totaalgewicht van 1350 kg.

Koop uw Easyline aanhanger via PAK

De aanhangers die deze fabrikant ontwikkelt, worden in Nederland door een klein aantal bedrijven aangeboden. U kunt onder andere bij PAK en Konag Easyline trailers kopen. Wanneer u een open of gesloten tandemas of enkelas aanhangwagen van Easyline wilt aanschaffen, houden wij ons dan ook van harte aanbevolen. Twee belangrijke voordele van kopen bij PAK zijn dat er een korte levertijd geldt en dat wij de aanhanger bij u thuis of op het adres van uw bedrijf kunnen bezorgen. Bekijk het assortiment op de site en maak uw keuze online, of kom langs in de showroom op industriegebied Smokkelhoek bij Kapelle.

Wanneer u langskomt kunt u nog beter beoordelen welk model de beste eigenschappen heeft voor uw werk of vrijetijdsbesteding. En hoewel een Vedax Easyline of ander exemplaar dat u nieuw koopt doorgaans niet al te veel kost, kan natuurlijk ook worden gekozen voor een gebruikte trailer. Wij hebben altijd wel een occasion van dit merk voor u op ons terrein staan, zodat geld besparen op de aanschafprijs goed mogelijk is. Wilt u meer weten over Easyline aanhangwagens of heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact met ons op.

Contact

PAK Aanhangwagens heeft een breed aanbod aanhangwagens, nieuw en occasion van alle bekende merken. Beschikbaar om te huren, kopen of leasen. Zoekt u een op maat gemaakte aanhangwagen? Dan kunt u terecht bij onze speciaalbouw afdeling. Ook bieden wij losse onderdelen aan op onze onderdelen pagina. Heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier, social media, telefoon of via ons e-mail adres.