Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Ifor-Williams

Met een aanhanger van het Britse merk Ifor Williams schaft u een aanhangwagen aan van topkwaliteit. Of u nu een trailer voor het vervoer van paarden, een ander gesloten model of een open aanhanger nodig heeft.

Dankzij de uitgebreide keuzemogelijkheden die Ifor Williams Trailers u geeft, kunt u altijd een geschikte wagen van dit merk vinden. Bij PAK Aanhangwagens is een groot deel van de catalogus van Ifor Williams direct uit voorraad leverbaar.

Ifor Williams aanhangwagens voor diverse doelgroepen

De geschiedenis van Ifor Williams gaat ver terug, want het bedrijf bracht zijn eerste aanhangers uit in 1958. In de daaropvolgende decennia verschenen nog eens meer dan 600.000 exemplaren, die tal van doelgroepen bedienen. Onder andere veehouders, landbouwers, paardenfokkers en sportruiters maken gebruik van deze aanhangwagens en paardentrailers. Anderzijds kiezen ook bedrijven in de bouwnijverheid en groenvoorziening vaak voor een aanhanger van dit merk. Die populariteit in uiteenlopende vakgebieden zal de kenners niet verbazen. Met een Ifor Williams koopt u immers een trailer of wagen met zeer sterke technische eigenschappen en een duurzaam en onderhoudsvriendelijk ontwerp. En dat alles voor een prijs die waar voor uw geld biedt. Het merk ontwikkelt en vervaardigt bovendien veel van de onderdelen die men gebruikt zelf, waaronder chassis en assen.

Van machinetransporter tot veetrailer

Ifor Williams aanhangers staan bekend om de vele ontwerpen en varianten waarin ze beschikbaar zijn. Alles bij elkaar zijn in de loop van de tijd rond de duizend verschillende trailerdesigns uitgebracht. Wij hebben dan ook open en gesloten aanhangwagens voor vele toepassingen en allerlei soorten wegtransport uit voorraad leverbaar. Denk daarbij aan kippers, vaste en kantelbare machine- en autotransporters, plateauwagens, bloemenwagens, veetrailers en paardentrailers. Afhankelijk van hun afmetingen zijn deze modellen verkrijgbaar in elke gangbare gewichtsklasse van 750 kg tot en met 3500 kg. Het merendeel van de Ifor Williams-wagens heeft een tandemas, maar de lichtere gesloten aanhangers voor veevervoer worden tevens als enkelasser aangeboden. In de zwaarste categorieën van de veetrailers, machinetransporters en plateau aanhangwagens zijn tridemassers het gebruikelijke ontwerp.

Ifor Williams paardentrailers in meerdere uitvoeringen

De Britse fabrikant heeft voor veel bedrijfstakken dus een passende oplossing. Onder de trailers die dit merk produceert is echter vooral de HB-serie een bekende verschijning op de weg. Deze aanhangers zijn bedoeld voor het transport van paarden en pony’s. Bij de aanschaf van een model uit de productlijn Ifor Williams HB of HBX heeft u de keuze uit een 1,5 paards of 2 paards paardentrailer. De HBX-wagens hebben een totaalgewicht van 1600 of 2600 kg en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten. Wanneer het financieel niet mogelijk is om het nieuwe model te kopen, kunt u natuurlijk ook kijken of we een gebruikte Ifor Williams voor u hebben staan. Zo schaft u voor uw manege, paardenfokkerij of stal een populair merk paard trailer aan met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Ifor Williams aanhangwagen via PAK Aanhangwagens

Als u zich heeft voorgenomen om een bewezen kwaliteitsaanhanger te zoeken is een Ifor Williams een terechte keuze. De transporters, trailers en aanhangwagens worden gedistribueerd in de meeste Europese landen, en dat is natuurlijk niet zonder reden. Ook buiten Europa is in veel landen een Ifor Williams dealer te vinden, wat de uitstekende reputatie van dit merk nog maar eens benadrukt. Heeft u interesse in een Ifor Williams paardentrailer of andere aanhangwagen van dit merk? Dan kunnen wij u zeker verder helpen. Bij PAK vindt u een gevarieerd assortiment bestaande uit verschillende open aanhangers en gesloten veetrailers, paardentrailers en bloemenwagens. Kom langs in onze showroom in Schore of bel of mail ons. Wilt u ons bereiken buiten de reguliere openingstijden? U kunt ook via het contactformulier op onze website een vraag stellen of informatieverzoek indienen over de aanhangwagens en trailers van Ifor Williams.

Contact

PAK Aanhangwagens heeft een breed aanbod aanhangwagens, nieuw en occasion van alle bekende merken. Beschikbaar om te huren, kopen of leasen. Zoekt u een op maat gemaakte aanhangwagen? Dan kunt u terecht bij onze speciaalbouw afdeling. Ook bieden wij losse onderdelen aan op onze onderdelen pagina. Heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier, social media, telefoon of via ons e-mail adres.