Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Pega

In 1955 werd PEGA opgericht als kleine fabrikant van boottrailers. Wat begon als... Lees meer

In 1955 werd PEGA opgericht als kleine fabrikant van boottrailers. Wat begon als een klein bedrijf aan de rand van Rotterdam is nu uitgegroeid tot een internationale toonaangevende leverancier. Dit bedrijf ontwikkelt, produceert en levert boottrailers tot een lengte van 12,5 mete... Lees meer

Pega

In 1955 werd PEGA opgericht als kleine fabrikant van boottrailers. Wat begon als een klein bedrijf aan de rand van Rotterdam is nu uitgegroeid tot een internationale toonaangevende leverancier. Dit bedrijf ontwikkelt, produceert en levert boottrailers tot een lengte van 12,5 meter en tot een bruto laadvermogen van 3500 kilogram.

Trailers van hoge kwaliteit

Bij PEGA staan de eindgebruiker, dienstverlening en goede kwaliteit allen op de eerste plaats. Door continu te innoveren kan het bedrijf hoge kwaliteitseisen blijven garanderen. Gekwalificeerd personeel en een goede bedrijfsorganisatie staan volgens de visie van deze fabrikant aan de basis van het verlenen van goede service en de snelle levering van de boottrailers. Een PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. Het concept bestaat uit een zeer degelijk chassis, zodat u ook onder extreme omstandigheden op uw trailer kunt vertrouwen. Het degelijke chassis levert u ook nog eens een uitstekende wegligging op.

Door het brede productaanbod kan de gehele watersportmarkt worden voorzien van boottrailers. Voor vrijwel elk type boot is er een trailer te verkrijgen. In 2006 was PEGA daarom ook de eerste fabrikant die met diverse productielijnen voor de gehele watersportmarkt een type trailer had ontworpen. In 2012 kregen ze de Europese goedkeuring waardoor het bedrijf internationaal trailers mocht gaan verkopen. Door het grote dealernetwerk dat inmiddels is opgebouwd worden deze trailers over de gehele Europese markt verspreidt. Uiteraard voldoen de boottrailers aan alle Europese normen en kan er zodanig in alle Europese lidstaten een boottrailer geleverd worden.

PEGA boottrailers bij PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens is één van de dealers van PEGA boottrailers in Nederland. U kunt bij ons dan ook zonder problemen een boottrailer van dit unieke merk bestellen. Vaak hebben wij één of meerdere modellen op voorraad staan zodat u kunt kijken of dit de trailer is die bij u past en die geschikt is voor uw boot.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Contact

PAK Aanhangwagens heeft een breed aanbod aanhangwagens, nieuw en occasion van alle bekende merken. Beschikbaar om te huren, kopen of leasen. Zoekt u een op maat gemaakte aanhangwagen? Dan kunt u terecht bij onze speciaalbouw afdeling. Ook bieden wij losse onderdelen aan op onze onderdelen pagina. Heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier, social media, telefoon of via ons e-mail adres.