Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Woodford

Het Britse Woodford ontwerpt en bouwt sinds 1989 voertuigtransporters. Het aanbo... Lees meer

Het Britse Woodford ontwerpt en bouwt sinds 1989 voertuigtransporters. Het aanbod omvat zowel dichte als open modellen en de aanhangers voldoen aan de hoogste standaarden. Autoambulances nemen de belangrijkste plaats in binnen het assortiment Woodford trailers. Daarnaast heeft he... Lees meer

Woodford

Het Britse Woodford ontwerpt en bouwt sinds 1989 voertuigtransporters. Het aanbod omvat zowel dichte als open modellen en de aanhangers voldoen aan de hoogste standaarden. Autoambulances nemen de belangrijkste plaats in binnen het assortiment Woodford trailers. Daarnaast heeft het merk ook motortransporters. Een Woodford trailer kopen doet u bij PAK Aanhangwagens.

Woodford autoambulance: topkwaliteit met lange levensduur

Woodford heeft in de afgelopen decennia een uitstekende naam opgebouwd. Deze gerenommeerde fabrikant biedt namelijk topkwaliteit voor een goede prijs. Een van de kenmerken van Woodford aanhangers is dan ook dat u er jarenlang op kunt vertrouwen. De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat men van het ontwerp tot het eindresultaat alles in eigen hand houdt. De trailers van Woodford worden bijvoorbeeld in de eigen werkplaats in Engeland geassembleerd, zodat het bedrijf bij alle facetten van het bouwproces betrokken is.

Open en gesloten Woodford trailers te koop

Een Woodford trailer voor autovervoer is verkrijgbaar in een groot aantal ontwerpen. Het grootste verschil is het al dan niet aanwezig zijn van een luxe en robuuste overkapping. Een belangrijk voordeel van een dichte Woodford autoambulance is dat uw voertuig tijdens het transport goed beschermd is tegen weer en wind. Daardoor blijft uw kostbare oldtimer of racewagen in uitstekende staat, ook wanneer u de auto over langere afstanden transporteert.

Woodford transporters met uiteenlopende totaalgewichten

Zoals ook bij veel andere merken het geval is vindt u in het productaanbod van Woodford aanhangwagens in meerdere gewichtsklassen. Bepalend voor het totaalgewicht is over het algemeen of de aanhanger een open of gesloten ontwerp heeft. Dichte trailers bevinden zich in de zwaardere categorie├źn en hebben doorgaans een totaalgewicht tussen 2600 en 3500 kg. Sommige open Woodford transporters zijn met 1300 kg een stuk lichter. Evengoed kunt u ook een open Woodford trailer in een hogere gewichtsklasse kopen. Deze modellen hebben een langer en/of breder laadplateau.

Praktische Woodford autoambulance voor direct gebruik

Bij PAK Aanhangwagens kunt u Woodford voertuigtransporters kopen met alles erop en eraan, zodat de trailer meteen kan worden ingezet. Een gesloten Woodford aanhanger heeft altijd een laadklep met een slot. Aan de beide zijkanten bevinden zich eveneens afsluitbare kleppen. Deze maken bij het op- of afrijden eenvoudig in- en uitstappen mogelijk. De open modellen beschikken meestal over losse oprijplaten. Om de oprijhoek te verkleinen hebben veel Woodford autoambulances bovendien een zakbare laadvloer.

Woodford trailer kopen of transporter huren

Wanneer u een Woodford autotrailer wilt kopen, bieden wij de mogelijkheid tot leasing aan. Voorwaarde is wel dat de totaalprijs minimaal 2500 euro bedraagt. Het maakt daarbij niet uit of u kiest voor een nieuwe autoambulance of een occassion. Maakt u sporadisch gebruik van een transporter? Dan kunt u natuurlijk ook een exemplaar bij ons huren.

Woodford autotransporters te koop in onze showroom

Overweegt u om een Woodford autoambulance te kopen, maar wilt u eerst langskomen in de showroom? Maak een afspraak per e-mail of telefoon, of door het online contactformulier in te sturen. U kunt dit formulier ook gebruiken voor aanvullende informatie of als u vragen heeft over Woodford trailers.