Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Kippers

Kipper verhuur

Met een kipper lost u op een gemakkelijk manier grind, zand, tuinafval en andere onverdeelbare lading. Dit in tegenstelling tot een aanhangwagen met een vaste opbouw waar u genoodzaakt bent zelf uw losse lading uit te ruimen. De laadbak wordt elektrisch gekanteld waardoor de lading uit zichzelf er uit schuift. PAK Aanhangwagens is het adres om een kiepaanhanger te huren.

Kiep aanhanger van PAK Aanhangwagens

De verhuur kipper van PAK Aanhangwagens is elektrisch bediend en van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Het gemak van elektrisch kiepen, waarmee u uw lading kan lossen zorgt ervoor dat u in een kort tijdsbestek en zonder al te grote inspanning verlost bent van de lading. Een kiepaanhanger huren is interessant voor mensen die eenmalig of voor een korte periode een kipper nodig hebben voor bijvoorbeeld een grote tuinrenovatie of verbouwing aan het huis.

Kiepaanhanger huren bij PAK Aanhangwagens

Indien u een kiepaanhanger wilt huren bij PAK Aanhangwagens dan is het verstandig om deze op tijd te reserveren via onze website. Dit om zeker te zijn dat de kipper niet is uitgeleend. Voor het huren van een kipper ontvangt u een officiële huurovereenkomst en vragen wij vooraf een borgsom. Zodra de kipper in de juiste staat is terug gebracht wordt de afgedragen bord weer terug betaald.

U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een kiepaanhanger huren. Gaat het om een korte verhuur periode of over een lange verhuur periode, het is beide mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Twijfelt u tussen het aanschaffen of huren van een kiepaanhanger? Bekijk dan ons reguliere aanbod of onze occasions.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.