Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Open aanhangers

Open aanhanger huren bij PAK Aanhangwagens

Onder de aanhangers die u bij ons kunt huren, vindt u exemplaren in diverse uitvoeringen. Zo hebben wij bij PAK Aanhangwagens onder meer een divers aanbod open aanhangers te huur. Deze wagens zijn geschikt voor particulieren en bedrijven voor wie het kopen van een open aanhanger overbodig of geen optie is. De eenvoudige manier van selecteren en het gemak waarmee u kunt reserveren maken van onze website hét online verhuuradres voor open aanhangwagens.

Open aanhanger te huur voor elk transport

Doordat er van alles mee kan worden getransporteerd, komt het vaak voor dat mensen een aanhanger huren met een open bak. Maar uiteraard lenen deze bakwagens zich alleen voor goederen en materialen waarvoor tijdens het vervoer geen speciale condities vereist zijn. Bovendien kun je open aanhangers uitsluitend beladen met vracht die niet hoeft te worden afgeschermd voor weer en wind. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om pallets, tegels, stenen, grind, zand, aarde en bouw-, sloop-, hout- en tuinafval. Onder de open aanhangwagens in de verhuur hebben wij verder ook modellen voor specifieke vervoersvraagstukken. Zo vindt u op onze website gemakkelijk te lossen kippers, maar ook huurwagens voor het transport van motoren, auto’s en boten. Voor onze aanhangwagens heeft u een rijbewijs B of rijbewijs BE nodig.

Veel mogelijk bij open aanhanger huren

In ons verhuur assortiment hebben we dus open aanhangwagens in allerlei uitvoeringen. Welk type aanhanger u nodig hebt, is afhankelijk van wat u wilt transporteren. In het aanbod vindt u onder andere plateauaanhangers. Een voordeel van deze wagens is dat de neerklapbare zijwanden ideaal zijn om ze met behulp van een heftruck te laden. Ons assortiment biedt daarnaast specifieke pasklare oplossingen. Wilt u bijvoorbeeld een open aanhangwagen huren voor het vervoer van ramen of ander vlakglas? Dan hebben wij dubbelassige plateauwagens voorzien van een glasbok onder onze huurwagens. De glasbok zorgt ervoor dat vierkante en rechthoekige glasplaten op de juiste wijze kunnen worden vastgezet, zodat veilig transport gegarandeerd is. Verder bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van ongeremde bakwagens met een enkele as. De open aanhangers die wij te huur hebben zijn van de merken Loady en Proline en hebben totaalgewichten uiteenlopend van 750kg tot 3500 kg.

Open aanhangwagen huren met bijkomende accessoires

Ook bij het vervoer van andere materialen of goederen dan glas is het zinvol om de vracht vast te zetten. In tegenstelling tot transport met gesloten aanhangers is het bij een open bak immers niet ondenkbaar dat een deel van de lading op straat belandt. Bijvoorbeeld tijdens het vervoer op onverharde of minder goed onderhouden wegen of wanneer over een verkeersdrempel wordt gereden. Daarom raden wij u aan om bij het reserveren van een bakwagen verder gebruik te maken van ons huuraanbod. Wanneer u besluit een open aanhanger te huren kan het immers nuttig zijn om er spanbanden of een ladingnet bij te reserveren. Hiermee blijven de goederen op hun plaats en wordt verlies en eventueel daaruit voortvloeiende ongevallen voorkomen.

Werkwijze bij huren open aanhangwagen

onze te huur aangeboden open aanhangwagens reserveert u eenvoudig online, u kunt ook een gesloten aanhangwagen huren. Het assortiment op onze website stemt overeen met wat wij in de praktijk verhuren. U kunt op de productpagina de knop ‘Online reserveren’ gebruiken en de data aangeven waarop u de aanhangwagen nodig heeft. Wij zorgen er op de eerste verhuurdag dan voor dat de aanhanger klaar is om direct mee te nemen. Daarbij overhandigen wij u tevens de officiële huurovereenkomst. Hierin wordt onder meer aangegeven dat de Bovag-regels voor verhuur in acht zijn genomen. Wilt u meer weten of heeft u vragen over de huurwagens? Kom dan langs in onze onze showroom of bel of mail ons. U kunt natuurlijk ook het online contactformulier gebruiken.