Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Actiemodellen kipper

Actiemodellen kippers van PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens heeft diverse goedkope kippers in het assortiment, deze kippers zijn in diverse gewichtsklassen en afmetingen verkrijgbaar. Afhankelijk van uw werkzaamheden kan er een keuze gemaakt worden uit een enkelas kipper, een tendemasser en zelfs een 3 asser.

Goedkope modellen kiep aanhangers

Een kipper is ideaal voor transport van los gestort materiaal zoals zand, grind en/of stenen. Door de kiepfunctie van de aanhanger is uw vracht snel gelost, zodat u tijd en geld bespaart. Met een kiepaanhanger bent u van alle gemakken voorzien om uw werk optimaal uit te kunnen voeren.

De aanschaf van een kipper is voor de meeste geen dagelijkse bezigheid, dus mocht u nog niet weten welke kipper u moet kiezen, dan denken wij graag met u mee. Bij PAK Aanhangwagens hechten we veel waarde aan het juiste product voor uw werkzaamheden, een bezoek aan onze showroom is daarom de moeite waard, zodat u alle modellen kunt testen. Zit uw gewenste goedkope kipper niet tussen de actiemodellen, bekijk dan gerust ons reguliere aanbod kiep aanhangers. Wenst u liever een kipper te huren, dan is dat bij ons ook mogelijk. Bekijk dan onze verhuur pagina voor meer informatie.

Opties voor uw kieper

Uw kipper helemaal naar wens uitbreiden? De actiemodellen kippers zijn standaard uitvoeringen, maar u kunt uw kiepaanhanger uitbreiden met onder andere; oprijplaten, steunpoten voor extra ondersteuning bij zware ladingen, loofrekken, een ladingnet om te voorkomen dat u lading uit de wagen waait en opzetborden om nog meer lading te kunnen vervoeren. Maak van uw dagelijkse werkzaamheden een routine klus met deze sterke aanhangwagens.

Onderhoud

Is uw kiepaanhanger toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Door het regelmatige gebruik van uw kieper adviseren wij om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen. Dit zorgt ervoor dat uw kipper langer mee gaat en dat u niet in onveilige situaties terecht komt. Gedurende de tijd dat wij uw kipper in onderhoud hebben is het mogelijk om een vervangende kiepaanhanger mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.