Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Bakwagens tandemas

Tandemasser bakwagen

Tandemasser bakwagens kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden. Vooral wanneer u vaker een groter gewicht vervoert, kan de dubbelas remorque erg handig zijn. De solide constructie is namelijk ingericht op net dat kilootje extra.  Er zijn een aantal voordelen ten opzichte van een enkelas bakwagen.

Een groot voordeel ten opzichte van de enkelasser is dat u bij een tandemasser aanhanger meer laadvermogen tot uw beschikking heeft. Dat is niet vreemd omdat het gewicht van de lading ook wordt gedragen door twee assen in plaats van één as. Daarnaast ligt de stabiliteit van een tandemas een stuk hoger ten opzichte van de enkelasser.

Tandemasser kopen

Een tandemasser aanhanger kopen doet u bij PAK Aanhangwagens. Zoekt u een geremde of ongeremde tandemas of twijfelt u tussen een houten of aluminium uitvoering? Wacht dan niet langer en kom langs in onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren. Aan de hand van uw wensen en werkzaamheden kunnen wij u helpen bij het kiezen van de juiste tandemasser. De tandemas bakwagens die u bij PAK Aanhangwagens treft, voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Het huren van een tandemasser behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact op met onze verhuur afdeling en plaats direct uw reservering. Wij leveren er desgewenst ook spanbanden of een ladingnet bij.

Merken

De aanhangwagen branche kent vele merken. Bij PAK Aanhangwagens hebben we alleen hoge kwaliteit merken in het assortiment. Wij zijn ervan overtuigd dat een kwalitatief hoog aanbod zorgt voor tevreden klanten. Maak kennis met de merken in onze tandemas series:

  • Loady
  • Proline
  • Anssems
  • Saris

Onderhoud tandemasser

Is uw tandemasser aanhanger toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Gedurende de tijd dat wij uw tandemas  in onderhoud hebben is het mogelijk om een vervangende remorque mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland (Nederland). Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle op ongeveer een half uur rijden van Antwerpen.