Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Bakwagens tandemas

Tandemasser bakwagen

Tandemasser bakwagens kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Vooral wanneer u vaak een groter gewicht vervoert, kan de dubbelas aanhangwagen erg handig zijn. De solide constructie is namelijk ingericht om meer massa aan te kunnen. Er zijn een aantal voordelen ten opzichte van een enkelas bakwagen.

Een groot voordeel ten opzichte van de enkelasser is dat u bij een tandemasser aanhanger meer laadvermogen tot uw beschikking heeft. Dat is niet vreemd, gezien het gewicht van de lading wordt gedragen door twee assen in plaats van één as. Daarnaast ligt de stabiliteit van een tandemas een stuk beter ten opzichte van de enkelasser.

Tandemasser kopen

Een tandemasser aanhanger kopen doet u bij PAK Aanhangwagens. Zoekt u een geremde of ongeremde tandemas of twijfelt u tussen een houten of aluminium uitvoering? Wacht dan niet langer en kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies. Aan de hand van uw wensen en werkzaamheden kunnen wij helpen bij het kiezen van de juiste tandemasser. De tandemas bakwagens die u bij PAK Aanhangwagens treft, voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Het huren van een tandemasser behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact op met onze afdeling verhuur voor een vrijblijvend advies of plaats direct uw reservering. Wij leveren er desgewenst ook spanbanden of een ladingnet bij.

Merken

De aanhangwagen branche kent veel merken. Bij PAK Aanhangwagens kiezen wij voor alleen hoge kwaliteit merken in het assortiment. Wij zijn er van overtuigd dat een kwalitatief hoog aanbod zorgt voor tevreden klanten. Maak kennis met de merken in onze tandemas series:

  • Loady
  • Proline
  • Anssems
  • Saris

Onderhoud tandemasser

Is uw tandemasser aanhanger toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Gedurende de tijd dat wij uw tandemas in onderhoud hebben is het mogelijk om een vervangende tandemas mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als tweedehands aanhangwagens. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein smokkelhoek te Kapelle.