MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
Bovag gecertificeerd

Bakwagens tandemas

Tandemas aanhangwagen

Tandemasser bakwagens kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Vooral wanneer u vaak een groter gewicht vervoert, kan de dubbelas aanhangwagen erg handig zijn. De solide constructie is namelijk ingericht om meer massa aan te kunnen. Er zijn een aantal voordelen ten opzichte van een enkelas bakwagen.

Een groot voordeel ten opzichte van de enkelasser is dat u bij een tandemasser aanhanger meer laadvermogen tot uw beschikking heeft. Dat is niet vreemd, gezien het gewicht van de lading wordt gedragen door twee assen in plaats van één as. Daarnaast ligt de stabiliteit van een tandemas een stuk beter ten opzichte van de enkelasser.

Tandemasser kopen

Een tandemasser aanhanger kopen doet u bij PAK Aanhangwagens. Zoekt u een geremde of ongeremde tandemas of twijfelt u tussen een houten of aluminium uitvoering? Wacht dan niet langer en kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies. Aan de hand van uw wensen en werkzaamheden kunnen wij helpen bij het kiezen van de juiste tandemasser. De tandemas bakwagens die u bij PAK Aanhangwagens treft, voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Het huren van een tandemasser behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact op met onze afdeling verhuur voor een vrijblijvend advies of plaats direct uw reservering. Wij leveren er desgewenst ook spanbanden of een ladingnet bij.

Merken

De aanhangwagen branche kent veel merken. Bij PAK Aanhangwagens kiezen wij voor alleen hoge kwaliteit merken in het assortiment. Wij zijn er van overtuigd dat een kwalitatief hoog aanbod zorgt voor tevreden klanten. Maak kennis met de merken in onze tandemas series:

  • Loady
  • Proline
  • Anssems
  • Saris

Onderhoud tandemasser

Is uw tandemasser aanhanger toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Gedurende de tijd dat wij uw tandemas in onderhoud hebben is het mogelijk om een vervangende tandemas mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als tweedehands aanhangwagens. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein smokkelhoek te Kapelle.

Welke merken bakwagens biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens hebben wij een ruim aanbod aan bakwagens. In ons assortiment vindt u aanhangers van de volgende merken, vaak direct uit voorraad leverbaar:

  • Proline
  • Loady
  • Anssems
  • Easyline

Wij hebben zowel enkelas aanhangers als tandemas. U kunt de aanhanger ook voorzien van een huif. Bent u op zoek naar een bakwagen van een ander merk? Ook dan denken wij graag met u mee. U kunt dan het beste telefonisch contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, dan kijken zij of we iets voor u kunnen betekenen.

Welk rijbewijs heb ik nodig om de bakwagen te mogen trekken?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde kippers te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een remork, zoals vaak wordt gedacht. aanhanger met een maximale toegestane massa onder de 750kg mag u altijd trekken met een B-rijbewijs.  De precieze berekening voor andere remork is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina op: https://www.pak-aanhangwagens.nl/informatie/informatie-over-rijbewijzen/

Waar moet ik op letten bij het kopen van een bakwagen?

Bakwagens lijken vaak visueel erg op elkaar, echter heeft elke aanhanger zijn eigen krachten en zwaktes. Voor het zwaardere werk heb je extra bodemondersteuning nodig, iets wat een merk als Proline biedt. Zoekt u meer een allround wagen, met de beste prijs-kwaliteitsverhouding, dan kan de Loady remorque beter bij uw wensen passen. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag over de beste bakwagen voor uw werkzaamheden.

Wat is het verschil tussen een enkelas en tandemas aanhanger

De term enkelas geeft aan dat de aanhanger 1 as heeft, bij tandemas is dit twee assen. Het voordeel van een enkelas remork is dat deze makkelijk te maneuvreren is. Het voordeel van een tandemas aanhanger is dat deze stabieler ligt en dat de lading over twee assen wordt verdeeld. Het laadvermogen van een tandemas remorque is echter niet standaard hoger, gezien de aanhangwagen door deze extra as ook van zichzelf meer weegt. Wilt u weten welke bakwagen het beste bij u past? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.