Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Gesloten enkelasser

Ruime keuze gesloten aanhangwagen enkelas

Wanneer u een trailer voor relatief lichte transporten wilt kopen, is een gesloten aanhanger enkelas precies wat u zoekt. Dichte enkelas standaardwagens zijn bestemd voor het vervoer van goederen die overdekt van A naar B moeten worden gebracht, maar geen koeling of andere bijzondere transportcondities nodig hebben. In het assortiment van PAK Aanhangwagens vindt u dichte aanhangwagens enkelas met verschillende afmetingen en totaalgewichten, die geschikt zijn voor zowel particulieren als ondernemers. Maatwerk en uitbreidingen met specifieke accessoires zijn altijd mogelijk.

Beschikbare varianten gesloten enkelasser

Enkelas aanhangers met een gesloten opbouw hebben over het algemeen vergelijkbare ontwerpen en afmetingen. Omdat ze voorzien zijn van slechts één paar wielen, is het namelijk niet mogelijk om dit soort trailers al te lang en zwaar te maken. Qua gewichtsklasse beperkt de keuze zich bij deze dichte aanhangers tot exemplaren tussen 750 en 1350 kg, en enkelassers met een totaalgewicht van 3500 kg zult u dus niet tegenkomen. Daarbij hebben de aanhangwagens van 750 kg ongeremde assen, terwijl de zwaardere varianten geremd zijn. Vanzelfsprekend kunt u in trailers uit de zwaardere enkelascategorieën meer vervoeren. Deze beschikken in sommige gevallen over 920 kg laadvermogen. Bij bepaalde lichtere modellen is dit ruim de helft minder. De afmetingen van een specifieke dichte trailer hebben daarop trouwens weinig invloed. Zo heeft de Easyline van 302x152x152cm en 750 kg een capaciteit van 415 kg en kunt u de kortere en smallere Proline van 251x132x152cm en 1350 kg beladen met 835 kg.

Gesloten aanhanger enkelas van uiteenlopende materialen

De verschillen met betrekking tot totaalgewicht, afmeting en laadvolume worden onder andere verklaard door het materiaal of de materialen waaruit de bak bestaat. Zo kunt u een enkelas gesloten aanhangwagen aanschaffen met wanden van PPL, polyester, plywood, betonplex of aluminium. Het gebruik van minder zware of minder dikke materialen en een lichtere afwerking van de overige traileronderdelen laat vanzelfsprekend meer gewicht over voor de lading. Als u interesse heeft in een dichte aanhanger enkelas, dient u deze aspecten dus zorgvuldig tegen elkaar af te wegen. Materiaalkeuze en afwerking zijn vaak merkgebonden. Behalve van het reeds genoemde Proline en Easyline, hebben wij tevens gesloten enkelassers van Saris. Ongeacht het merk waarvoor u kiest, koopt u bij ons echter altijd een enkelas gesloten trailer voor een scherpe prijs.

Accessoires bij uw gesloten aanhangwagen kopen

Door onze aantrekkelijk geprijsde enkelas aanhangers blijft er binnen uw budget ruimte over voor eventuele uitbreidingen of aanpassingen. Afhankelijk van of uw voorkeur uitgaat naar een Easyline, Proline of Saris gesloten aanhanger, zijn er diverse extra’s toe te voegen. Deze bouwen wij voor een meerprijs voor u in, zodat uw enkelasser helemaal naar wens is. Tot de opties behoren onder meer een oprijklep, zijdeur, zijklep, ledverlichting, cargorails met cargostangen, sjorogen, steunpoten en een antidiefstalslot. Ook is het mogelijk om de trailer een andere functie te geven. Het voordeel van een gesloten trailer is dat de bak ook als geheel kan worden omgebouwd. Bijvoorbeeld tot schaftkeet, douche- en sanitairwagen, verplaatsbare opslagunit of mobiele werkruimte. Met name grote gesloten aanhangers enkelas lenen zich voor dit soort speciaalbouw. Voor bepaalde maatwerkaanpassingen is het daarom wellicht beter om op te schalen naar een gesloten aanhangwagen tandemasser of gesloten aanhangwagen tridemasser. Om extra te besparen, kunnen wij hiervoor indien mogelijk natuurlijk ook een occasion gebruiken.

Gesloten enkelasser garantie en leasecontract

Bij speciaalbouw, het laten uitbreiden van uw trailer en de aanschaf van een fabrieksmodel is garantie standaard inbegrepen. In deze gevallen kunt u bij PAK Aanhangwagens altijd rekenen op een garantietermijn van twee jaar. Overweegt u een enkelas aanhanger aan te schaffen, maar zijn uw financiële middelen gelimiteerd? Dan komen wij u graag tegemoet met een op uw situatie toegespitst leasecontract. U bent vanaf de eerste afbetaling uiteraard gewoon de eigenaar van uw enkelas dichte aanhangwagen, maar betaalt gedurende de overeengekomen periode een vast en laag maandbedrag. We maken gebruik van leasetermijnen van 12, 24, 36, 48 en 60 maanden. Welk plan op uw gesloten trailer van toepassing is, ligt aan de aanschafprijs en uw budget. Zowel bedrijfslease als private lease is mogelijk.

Aankoop gesloten aanhangwagen enkelas

De grote voorraad aanhangers die bij ons voor u aanwezig is, bestaat voor een belangrijk deel uit enkelassers met een dichte bak. Wanneer u er zeker van bent welke aanhangwagen u nodig hebt, hoeft u echter niet speciaal langs te komen in de showroom. Via onze website bestelt u gewoon online en kunt u aangeven met welke extra’s de trailer moet worden uitgebreid. Daarbij kunt u ook vermelden of u de aanhangwagen komt ophalen of voor een meerprijs thuisbezorgd wilt krijgen. Wilt u meer weten over onze gesloten aanhangwagens enkelas of zich eerst oriënteren? Dan verwelkomen wij u natuurlijk met alle plezier in de showroom. Maak uw afspraak via telefoon, e-mail, social media of het antwoordformulier. U kunt op deze manier ook vrijblijvend contact opnemen voor nadere informatie. Zoekt u een aanhangwagen in Noord-Brabant? Bezoek Aanhangwagens XXL West-Brabant!