MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
Bovag gecertificeerd

Gesloten tandemas

Gesloten tandemasser voor goederentransport

Gesloten aanhangwagens zijn de beste logistieke oplossing voor ladingen die geen speciale vervoerscondities maar wel goede bescherming vereisen. Waar bij lichte transporten een dichte enkelasser volstaat, is voor totaalgewichten van meer dan 1350 kg een gesloten dubbelas trailer vereist.

Desondanks zijn er ook minder zware dichte tandemas aanhangers. In de grote voorraad tandemassers van PAK Aanhangwagens vindt u exemplaren in vrijwel alle gewichtsklassen en zijn tevens dichte tridemassers vertegenwoordigd. En ongeacht uw keuze betaalt u natuurlijk altijd een scherpe prijs voor zowel kopen als huren.

 

Gesloten aanhangwagen tandemas van diverse merken

De voordelige prijs waarvoor u bij ons een dichte aanhanger dubbelas koopt, doet vanzelfsprekend niets af aan de kwaliteit. Als aanbieder van hoogwaardige trailers en officiële dealer van de betere merken, bestaat ook ons aanbod gesloten tandemassers uit ontwerpen van leidende producenten. Veel van de dubbelas aanhangwagens zijn afkomstig uit de fabriek van Proline. Deze trailerbouwer uit Noord-Brabant ontwikkelt met name grote gesloten aanhangers in verschillende afmetingen, met een lengte variërend van drie tot ruim zes meter. De tandemassers van het Nederlandse Saris bevinden zich in de gewichtsklasse van 2000 kg en zijn rond de drie meter lang. Easyline uit Zweden bouwt vergelijkbare modellen, maar heeft onder meer ook dubbelas wagens van 1500 en 750 kg. Het assortiment gesloten tandemas trailers wordt gecompleteerd door de aanhangers van Ifor Williams. Van deze Britse fabrikant hebben wij dichte tandemassers met een brutolaadvermogen van 2700 en 3500 kg.

 

Laadvermogen versus totaalgewicht gesloten aanhanger tandemasser

Indien uw transportonderneming of handelsmaatschappij gespecialiseerd is in het vervoer van zware ladingen, heeft u uiteraard een dubbelas gesloten aanhangwagen nodig met het vereiste laadvolume. Toch betekent dit niet dat u automatisch terechtkomt bij de grotere afmetingen. Vergelijkt u de Easyline 313x166x200cm van 2000 kg met de Saris 306x154x180cm van 2000 kg, dan blijkt dat deze laatste ondanks zijn kleinere afmetingen iets meer transportcapaciteit biedt. In de zwaardere gewichtsklassen is het verschil tussen de Ifor Williams 303x147x183cm van 2700 kg en de Proline 425x200x210cm van 2600 kg opvallend. Waar de Ifor Williams 2185 kg laadvermogen heeft, is dit bij in alle opzichten veel grotere de Proline 1651 kg. Dit verschil wordt onder andere verklaard door de betonplex bodemplaat en de 45 mm dikke koelceldeuren aan de achterzijde van de Proline. Wat het laadvolume van een dichte aanhangwagen betreft is de afwerking dus zeker een factor van betekenis.

 

Gesloten tandemasser exclusief laten bouwen

De beschikbare aanhangers met een gesloten opbouw voldoen qua ontwerp wellicht niet helemaal aan uw wensen. In plaats van een tandemasser dicht die ongeveer in de buurt komt van wat u zoekt, kunt u echter ook kiezen voor speciaalbouw. We zijn experts in het bouwen van aanhangwagens op maat en ontwerpen in overleg met u graag een trailer die is toegespitst op uw werkzaamheden of hobby. Dat kan bijvoorbeeld een zijkant betreffen die geheel opengezet kan worden, maar andersoortig maatwerk is eveneens mogelijk. Zo kunnen wij een aanhangwagen tandemasser voor u ombouwen tot opslag- of werkruimte op wielen, of specialistische uitbreidingen als rolluiken, een generator, koel- of vriessysteem of gasverdeelstation toevoegen. Ook de fabrikanten zelf bieden afwisselende pakketten met extra’s aan. Dit varieert van andere velgen en een reservewiel tot aangepaste binnenverlichting en cargo- en spanbandsystemen. Wilt u meer informatie over losse onderdelen? Bezoek dan onze onderdelen pagina.

 

Afbetalingsmogelijkheden gesloten aanhangwagen tandemas

Bij PAK schaft u gegarandeerd een dubbelas trailer gesloten aan voor een lage prijs. Maar vooral wanneer u een van de grotere dichte aanhangwagens koopt, kunnen wij ons voorstellen dat uw budget niet toereikend is. Om u toch de mogelijkheid te geven het beste model te kopen, kunt u kiezen voor een afbetalingstermijn op maat. Wij bieden leasecontracten aan uiteenlopend van 12 tot 60 maanden. Welke termijn voor u mogelijk is, is afhankelijk van uw financiële omstandigheden en de prijs van de trailer. Het voordeel van een gesloten aanhanger leasen, is dat u een gedurende de aflossingsperiode steeds hetzelfde bedrag per maand betaalt maar reeds vanaf de ingangsdatum gebruik kunt maken van uw dubbelasser. Leasecontracten zijn mogelijk bij gebruikte en nieuwe aanhangwagens. Of u een ondernemer of particulieren bent maakt daarbij niet uit.

 

Gesloten aanhanger tandemasser via PAK

Een gesloten aanhangwagen kopen doet u bij PAK niet alleen voordelig en met individueel maatwerk, maar ook gemakkelijk. Zeker als u uw dichte tandemas trailer online aanschaft. Bij het voltooien van uw bestelling kunt u de opties aanvinken die u wilt laten toevoegen aan uw dubbelasser. Wij zorgen er dan voor dat deze snel klaar is voor gebruik. U heeft de keuze uit het zelf ophalen of het door ons laten thuisbezorgen van de aanhanger. Heeft dat laatste uw voorkeur, dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. Wilt u meer weten en deskundig advies krijgen over welke tandemas aanhangwagens voor uw werk of vrijetijdsbesteding het meest geschikt zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per telefoon, e-mail, social media of het online formulier en maak een afspraak. Zoekt u een aanhangwagen in Brabant? Bezoek Aanhangwagens XXL West-Brabant!

Welke merken gesloten aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens hebben wij een ruim aanbod aan gesloten aanhangers. In ons assortiment vindt u aanhangers van de volgende merken, vaak direct uit voorraad leverbaar:

Wij hebben zowel enkelas gesloten aanhangers als gesloten tandemassers en tridemassers. U kunt de remork ook voorzien van een huif, om tot de gesloten aanhangwagen structuur te komen. Bent u op zoek naar een gesloten remork van een ander merk? Ook dan denken wij graag met u mee. U kunt dan het beste telefonisch contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, dan kijken zij of we iets voor u kunnen betekenen.

Welk rijbewijs heb ik nodig om de gesloten aanhanger te mogen trekken?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde gesloten aanhangwagen te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een remork, zoals vaak wordt gedacht. Aanhangwagens met een maximale toegestane massa onder de 750kg mag u altijd trekken met een B-rijbewijs.  De precieze berekening voor andere aanhangwagens is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina op: https://www.pak-aanhangwagens.be/informatie/informatie-over-rijbewijzen/

Waar moet ik op letten bij het kopen van een gesloten aanhanger?

Gesloten aanhangers zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten. Allereerst is het belangrijk dat uw lading binnen de bak past, verder is het van belang dat u goed let op de manier van laden. Wilt u de aanhanger met een heftruck laden? Dan is een rolluik aan de zijkant handig, wilt u de lading de wagen inrijden? Dan kan een oprijklep de voorkeur hebben. Voor het zwaardere werk heb je extra bodemondersteuning nodig, iets wat een merk als Proline biedt. Zoekt u meer een allround wagen, met de beste prijs-kwaliteitsverhouding, dan kan de Easyline remork  beter bij uw wensen passen. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag over de beste bakwagen voor uw werkzaamheden.

Wat is het verschil tussen een enkelas en tandemas gesloten aanhangwagen

De term enkelas geeft aan dat de aanhangwagen 1 as heeft, bij tandemas is dit twee assen. Het voordeel van een enkelas remork is dat deze makkelijk te maneuvreren is. Het voordeel van een tandemas aanhangwagen is dat deze stabieler ligt en dat de lading over twee assen wordt verdeeld. Het laadvermogen van een tandemas aanhangwagen is echter niet standaard hoger, gezien de aanhangwagen door deze extra as ook van zichzelf meer weegt. Wilt u weten welke bakwagen het beste bij u past? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.