LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Gewone aanhangwagens

Gewone aanhangwagens te koop bij PAK Aanhangwagens

Binnen de aanhangwagenbranche heb je veel verschillende modellen aanhangers. De keuze is echter vooral groot als het gaat om open aanhangers met specifieke professionele transporttoepassingen. Voor het dagelijks gebruik heb je echter vaak genoeg aan een gewone aanhangwagen. Ben je op zoek naar een gewone aanhanger? Dan kan je bij PAK Aanhangwagens altijd terecht!

 

Verschillende soorten gewone aanhangwagens

PAK Aanhangwagens heeft een ruim assortiment gewone aanhangwagens. Zo bieden wij een groot aanbod bakwagens enkelas, met dus één as onder de aanhangwagen, of bakwagens tandemas, met twee assen. Het voordeel van enkelas aanhangwagens is dat deze makkelijk te manoeuvreren zijn, waarbij tandemas bakwagens zorgen voor extra stabiliteit en een betere ladingverdeling. Wilt u iets overkapt vervoeren? Dan heeft u keuze uit de huifaanhangwagens en gesloten aanhangwagens.

 

Gewone gekoelde aanhangwagens

Voor op een feestje of bij uw evenement is het handig om extra koelruimte te creëren. Met de Proline koelwagens van PAK Aanhangwagens heeft u altijd een ruime koelruimte. De Proline koelwagens en vriesaanhangwagens zijn voorzien van extra dikke wanden, waardoor u ook in de warme zomers altijd kan vertrouwen op koude producten. De gewone koelwagens zijn ook verder uit te breiden, met bijvoorbeeld een vleeshangsysteem of een aggregaat.

 

Nieuwe en gebruikte gewone aanhangwagens

Naast een omvangrijk assortiment nieuwe aanhangers bent u bij ons aan het juiste adres voor occasions. Deze collectie kan wel sterk wisselen, want wij zijn voor de verkoop van tweedehands open wagens nu eenmaal afhankelijk van wat wij krijgen aangeboden van bedrijven en particulieren. Desondanks kan het geen kwaad om de pagina’s met gebruikte exemplaren regelmatig te checken. Zeker als bij de aanschaf ervan geen echte haast geboden is. Heeft u een of meer open model aanhangers direct of op korte termijn nodig? Dan kunt u onze categorie met aanbiedingen bekijken. Van vrijwel alle modellen die wij sowieso voor zeer scherpe prijzen nieuw verkopen staan daarin exemplaren met extra korting te koop. Zo bent u nog voordeliger uit dan normaal gesproken bij ons al het geval is.

 

Direct een gewone aanhanger kopen

Al ruim 50 jaar is PAK Aanhangwagens hét verkooppunt voor open trailers in Zeeland. Een groot verschil met vroeger is dat u tegenwoordig gemakkelijk een aanhanger online kunt aanschaffen. Meerdere van onze bakwagens en andere open ontwerpen zijn direct uit voorraad leverbaar. En mocht dit bij het door u gewenste nieuwe exemplaar niet zo zijn, dan kunnen wij deze altijd voor u bestellen bij de fabrikant. Via onze website een open aanhangwagen kopen, doet u eenvoudig door op de desbetreffende productpagina op de knop ‘Bestellen’ te klikken. Door op deze manier verder gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid. Wilt u meer weten hierover? Bezoek dan de disclaimer-pagina. Heeft u andere vragen? Bel of mail ons dan of neem contact op via social media of het online antwoordformulier op deze site.

 

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina op: https://www.pak-aanhangwagens.be/informatie/informatie-over-rijbewijzen/

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.