Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Autotransporters

Autotransporter huren bij PAK Aanhangwagens

Een autotransporter huren doet u bij PAK Aanhangwagens. Een autotransporter is speciaal ontwikkeld om het transporter van voertuigen te vergemakkelijken. Met een autoambulance kunt u uw occasion, klassieker, racewagen, kapotte auto of auto vervoeren van A naar B. De autoambulance die u huurt bij PAK Aanhangwagens is vanzelfsprekend netjes onderhouden en zeer vriendelijk in gebruik waardoor u veilig en comfortabel de weg op gaat.

Een autoambulance huren bij PAK Aanhangwagens gebeurd onder BOVAG toezicht waardoor u gegarandeerd veilige transporter mee krijgt. Tevens verzekeren wij u een scherpe prijs voor het huren van een kwalitatieve autoambulance. Het belangrijkste is dat u op een gemakkelijk manier uw voertuig kunt vervoeren met een transporter die fijn achter de auto hangt. Desgewenst hebben wij nog extra accessoires voor u klaar liggen die uw klus kunnen vergemakkelijken zoals spanbanden.

Hoe kan ik een autoambulance huren?

Indien u een autotransporter wilt huren bij PAK Aanhangwagens dan is het verstandig om deze voortijdig te reserveren via ons contactformulier, telefonisch of via de email. Dit om zeker te zijn dat de autotransporter niet is uitgeleend. Voor het huren van een autotransporter ontvangt u een huurovereenkomst en vragen wij vooraf een borgsom. Zodra de autoambulance in de juiste staat is terug gebracht wordt de afgedragen bord weer terug betaald.

U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een autoambulance huren. Gaat het om een korte verhuur periode of over een lange verhuur periode, het is beide mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Twijfelt u tussen het huren van een autotransporter en het aanschaffen van een autotransporter? Bekijk dan ons reguliere aanbod autotransporters of onze autotransporter occasions.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.