Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Koelaanhangwagens

PAK koelaanhangwagen huren

PAK Aanhangwagens is behalve voor een koelremorque kopen ook het juiste adres voor als u een koelwagen huren wilt. We beschikken over meerdere modellen die direct uit voorraad leverbaar zijn voor verhuur. Voor ons gehele verhuur assortiment geldt dat wij zowel zakelijke klanten als particulieren bedienen. Wanneer u van plan bent om een koelaanhanger te huren, kunt u dus in alle gevallen op ons rekenen. Het beschikbare aanbod op onze website stemt overeen met wat wij in de praktijk aan koelremorque te huur hebben.

Koelaanhangwagens te huur voor meerdere doeleinden

Bij een koel aanhanger huren denkt u in eerste instantie misschien aan groothandelaren en andere ondernemingen die zich toeleggen op het geconditioneerde vervoer van levensmiddelen. En een belangrijk deel van onze koelaanhangwagen verhuur richt zich inderdaad op deze zakelijke markt. De koel vries transportsector is echter niet de enige beroepsbranche voor wie onze huuraanhangers interessant zijn. Er zijn ook andere zakelijke partijen die regelmatig koelaanhangers bij ons huren. Onder meer organisatoren van braderieën, markten, dorpsfeesten, muziek-, bier- of foodfestivals en andere grote openbare evenementen kiezen vaak voor een of meer huur koelwagens om hun beschikbare koelcapaciteit uit te breiden. Daarnaast hebben particulieren en wijkverenigingen die een groot feest opzetten vaak behoefte aan extra koelmogelijkheden. Wij hebben diverse modellen op voorraad. Iedereen die een evenement organiseert vindt in onze verhuur dus een koelaanhangwagen met de juiste afmeting en specificaties.

Koeltemperatuur bij koelaanhanger huren

Een aanhanger koelwagen leent zich niet alleen voor het gekoeld houden van producten. De koelmotor kan namelijk op allerlei niveaus worden ingesteld, zodat een breed spectrum aan koel- en vriestemperaturen mogelijk zijn. De gemiddelde koelremork die te huur is bij ons biedt opties variërend tussen 10 graden boven en 0 graden. Dit laatste is ideaal voor het in bevroren staat houden van bijvoorbeeld ijs, vlees en diepvriesgroente. Overigens moet hierbij wel worden opgemerkt dat bij koelaanhangwagens huren het koelsysteem niet kan worden geactiveerd tijdens het transport. Indien u ijs, vlees of andere ingevroren producten over langere afstanden wilt vervoeren, is een koelwagen met generator daarom een betere optie. De koelwagen die wij verhuren zijn namelijk voorzien van een generator, die koelen of vriezen tijdens het rijden mogelijk maken. Bovendien zorgen de wanden, achterdeur en plafond- en bodempanelen voor een betere isolatie.

Reguliere koelwagen huren

Heeft u voor uw werkzaamheden of evenement geen aanhanger voor langdurig koel- of vriestransport nodig? Dan is het voldoende om in onze verhuur een koelaanhangwagen te reserveren. Wij beschikken over enkelassige en dubbelassige varianten, waarbij het verschil de laadcapaciteit is. Meer volume betekent uiteraard ook grotere afmetingen en een hoger gewicht. De kleinste van de koelaanhangwagens die wij te huur hebben, heeft een totaalgewicht van 1300 kg. Met aftrek van het eigen gewicht van de aanhanger komt dit neer op 858 kg aan daadwerkelijke productopslag. Bij het grootste model bedraagt het totaalgewicht 2500 kg, wat zorgt voor een opslagcapaciteit van 1773 kg. Uw werkzaamheden of de beoogde toepassing van de huurkoelwagen zijn dus bepalend. Wilt u een van onze koelaanhangers huren, dan krijgt u altijd een uit voorraad leverbaar model van het kwaliteitsmerk Proline. Bij afhalen van de koelwagen dient u 150 euro borg contact mee te nemen. Het vooraf te betalen huurbedrag kan bij ons via pin worden betaald, waarna u een officiële huurovereenkomst ontvangt.

Online verhuur koelaanhanger

Wanneer u een koelopslagmogelijkheid nodig heeft en een geschikte koelaanhangwagen bij ons te huur ziet staan, is op tijd reserveren raadzaam. Daarbij is het mogelijk om gebruik te maken van onze website. Op de overzichtspagina en productpagina vindt u een knop om rechtstreeks de door u gewenste koel aanhanger te huren door de begin- en einddata en de overige gevraagde gegevens in te vullen. Als u er accessoires bij wilt, is het mogelijk om verder gebruik te maken van onze online huuropties en bijvoorbeeld spanbanden voor het vastzetten van de lading te reserveren. Het voordeel van de website is dat u er 24 uur per dag een koel aanhangwagen kunt huren. Om het online reserveren te vergemakkelijken en uw voorkeuren op te slaan, maken we gebruik van functionele cookies. Wilt u meer weten over onze cookie instellingen? Kijk dan op onze disclaimer-pagina.

Persoonlijk contact bij koelaanhangwagen huren

Bij onduidelijkheden over welke koelremork die wij te huur hebben u nodig heeft, kunt u ook altijd persoonlijk met ons in contact komen. Dit kan telefonisch door het algemene nummer van PAK Aanhangwagens te bellen of via ons algemene e-mailadres. Daarnaast kunt u het contactformulier op onze website invullen en opsturen. Als het uw voorkeur heeft, is het natuurlijk eveneens mogelijk om langs te komen in onze showroom op industrieterrein Smokkelhoek bij Kapelle. Omdat wij regelmatig koelwagens verhuren, adviseren wij dan wel om van tevoren een afspraak te maken. Dan weet u zeker dat de door u gewenste koelaanhangwagen om te huren op ons terrein