LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Verhuur paardentrailer

Paardentrailer huren

Een paardentrailer aanschaffen is niet voor iedereen een noodzaak. Komt het sporadisch voor dat u uw paard(en) moet vervoeren naar bijvoorbeeld de dierenarts? Dan is een paardentrailer huren een goede oplossing. Het huren van een trailer geeft u de mogelijkheid om voor een korte tijd gebruik te maken van een paardentrailer zodat u uw paarden op een comfortabele manier kunt vervoeren.

  • {"item_name":"2-paards paardentrailer","item_id":130001,"currency":"EUR","price":78.64999999999999,"item_brand":"Proline","item_category":"Verhuur paardentrailer","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":0,"quantity":1}

    2-paards paardentrailer

    Bekijk beschikbaarheid

Paardentrailer verhuur bij PAK Aanhangwagens

Een paardentrailer huren doet u bij PAK Aanhangwagens. U bent bij ons aan het juiste adres voor het huren van een 1,5 paards trailer maar u kunt bij ons ook een 2 paards trailer huren.  Het verschil tussen beide uitvoeringen is de ruimte die beschikbaar is voor uw paard(en). Indien u een 1,5 paards trailer huurt dan heeft u voldoende ruimte voor één paard en daarnaast nog extra spullen die u mee wilt vervoeren naar de locatie. Een 2 paards trailer huren doet u over het algemeen indien u met twee paarden op pad moet. Ook voor deze verhuur trailer geldt dat er naast uw paarden ook nog ruimte is voor extra goederen.

Wenst u een paardentrailer te huren bij PAK Aanhangwagens dan is het verstandig om deze voortijdig te reserveren via ons contactformulier, telefonisch of via de email. Dit om zeker te zijn dat de verhuur trailer niet is uitgeleend. Voor het huren van een paardentrailer ontvangt u een huurovereenkomst en vragen wij vooraf een borgsom. Zodra de trailer in de juiste staat is terug gebracht wordt de afgedragen borg weer terug betaald.

U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een paardentrailer huren. Gaat het om een korte verhuur periode of over een lange verhuur periode, het is beide mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Twijfelt u tussen het huren of aanschaffen van een paardentrailer? Bekijk dan ons reguliere aanbod paardentrailers of onze occasions.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. Deze pagina vindt u hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.