Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Paardentrailer

Paardentrailer huren

Een paardentrailer aanschaffen is niet voor iedereen een noodzaak. Komt het sporadisch voor dat u uw paard(en) moet vervoeren naar bijvoorbeeld de dierenarts? Dan is een paardentrailer huren een goede oplossing. Het huren van een trailer geeft u de mogelijkheid om voor een korte tijd gebruik te maken van een paardentrailer zodat u uw paarden op een comfortabele manier kunt vervoeren.

Paardentrailer verhuur bij PAK Aanhangwagens

Een paardentrailer huren doet u bij PAK Aanhangwagens. U bent bij ons aan het juiste adres voor het huren van een 1,5 paards trailer maar u kunt bij ons ook een 2 paards trailer huren.  Het verschil tussen beide uitvoeringen is de ruimte die beschikbaar is voor uw paard(en). Indien u een 1,5 paards trailer huurt dan heeft u voldoende ruimte voor één paard en daarnaast nog extra spullen die u mee wilt vervoeren naar de locatie. Een 2 paards trailer huren doet u over het algemeen indien u met twee paarden op pad moet. Ook voor deze verhuur trailer geldt dat er naast uw paarden ook nog ruimte is voor extra goederen.

Wenst u een paardentrailer te huren bij PAK Aanhangwagens dan is het verstandig om deze voortijdig te reserveren via ons contactformulier, telefonisch of via de email. Dit om zeker te zijn dat de verhuur trailer niet is uitgeleend. Voor het huren van een paardentrailer ontvangt u een huurovereenkomst en vragen wij vooraf een borgsom. Zodra de trailer in de juiste staat is terug gebracht wordt de afgedragen borg weer terug betaald.

U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een paardentrailer huren. Gaat het om een korte verhuur periode of over een lange verhuur periode, het is beide mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Twijfelt u tussen het huren of aanschaffen van een paardentrailer? Bekijk dan ons reguliere aanbod paardentrailers of onze occasions.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.