Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Boottrailers

Boottrailer

Bij de aanschaf van een boottrailer zijn er een aantal belangrijke eigenschappen van belang. De belangrijkste eigenschap is de manier van vervoeren. Het vervoer van een boot moet op een zo comfortabele manier gebeuren. Een uitstekende wegligging en een zoutbestendig chassis dragen bij aan het comfortabel vervoeren. Boottrailers zijn er in verschillende soorten zoals een kielboottrailer, sloep trailer, rubberboottrailer en waterscooter trailer.

Boottrailer kopen

PAK Aanhangwagens staat voor kwaliteit. Als u uw boot wilt vervoeren is het van belang dat u beschikt over een betrouwbare trailer. De ene boot heeft een rubberboottrailer nodig, terwijl de ander weer een speciale, grote trailer nodig heeft. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten en maten trailers, zo ook op het gebied van boot aanhangwagens.

Een boottrailer kopen bij PAK Aanhangwagens is dus erg aantrekkelijk. Wij leveren de aanhanger precies volgens uw wensen. Uw boot op een trailer van PAK Aanhangwagens is de perfecte combinatie. PAK Aanhangwagens levert de hoogste kwaliteit voor een aantrekkelijk prijs. Dit is mogelijk door een goede inkoopplanning. Regelmatig komen er bij ons ook boottrailer occasions binnen. Bent u op zoek naar een boottrailer occasion? Neem dan een kijkje op onze occasion pagina.

Eisen boottrailer

Een botentrailer moet voor u ongetwijfeld aan bepaalde eisen voldoen. Ten eerste is het belangrijk dat de boot goed past op de aanhanger. Ten tweede moet hij roestvast zijn, voor het geval uw boot in het zoute water gelegd moet worden. Tenslotte is het belangrijk dat de trailer voldoet aan alle wensen die u heeft. Daarom biedt PAK Aanhangwagens veel opties aan die het gebruiksgemak van uw trailer vergroten. Zo is er al veel verschil in de kwaliteit van lieren. U kunt kiezen voor een eenvoudige handlier met staalkabel, maar ook voor een meer uitgedachte handlier met een lierband. Naast de handlieren behoort een elektrisch bediende lier ook nog tot de mogelijkheden. U kunt ook kiezen tussen een ongeremde of een geremde boottrailer. Deze keuze hangt vooral af van het gewicht van uw boot.

Onderhoud

Boottrailers hebben ook behoefte aan onderhoud. Is uw trailer toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Door het regelmatige gebruik van uw botentrailer adviseren wij om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen. Hiermee bent u gegarandeerd van een langduriger gebruik en het zorgt er voor dat u niet in onveilige situaties terecht komt. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland (Nederland). Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle op ongeveer een half uur rijden van Antwerpen.